Σχετικές ερωτήσεις
Απάντηση: αχ δεν ξερω δεν εχω ιδεα:((...
Απάντηση: Μπαινει το γαλακτομπουρεκο στην καταψυξη;...
Απάντηση: ΓΑΛΑΚΤΟΜΠΟΥΡΕΚΟ Υλικά:  900 gr. Φύλλα Κρούστας  420 gr. Βούτυρο (Αγελαδινό)  1500gr. Γάλα (Αγελαδινό)  115 gr. Σιμιγδάλι (ψιλό)  350 gr...
Απάντηση: μέσα στο ταψί και στον φούρνο (σβηστό) ,ξεσκέπαστο,μέχρι να φαγωθεί εντελώς. (στο ψυγείο,θα παγώσει το σιρόπι και θα κρυτσταλλώσει)...
Απάντηση: Γιατί όχι.Πως αγοράζουμε συσκευασμένα προιόντα όπως λόγου χάρη τη μπογάτσα και την ψήνουμε εμείς?...
Απάντηση: Υλικα: 3 μπουκάλια γάλα (1 1/2 κιλό γάλα) 160 γραμμ. άνθος αραβοσίτου γιώτης 1 γεμάτο νεροπότηρο ζάχαρη 3 κρόκους αυγών 1 κουταλιά μαργαρίνη (...
Απάντηση: Συνήθως πάει σύμφωνα με την ημερομηνία λήξης των προιόντων που χρησιμοποιείς . Κυρίως του γάλακτος...
Απάντηση: Δεν ξέρω φίλη Βασιλική σε ποια θέση ψήνεις το γαλακτομπούρεκο, εκείνο που ξέρω είναι οτι εγω το τρώω σε όποια θέση και αν ψήθηκε...
Απάντηση: Υλικά: 900 gr. Φύλλα Κρούστας 420 gr. Βούτυρο (Αγελαδινό) 1500gr. Γάλα (Αγελαδινό) 115 gr. Σιμιγδάλι (ψιλό) 230 gr. Ζάχαρη 3 Αυγά Υλικά...
Απάντηση: 1 1/2 κιλό γάλα 1 ποτήρι κρασιού σιμιγδάλι 1 ποτήρι κρασιού ζάχαρη 3 αυγά και 2 κροκάδια 125 γρ. βούτυρο φρέσκο 1/2 κιλό...
 
Αποτελέσματα αναζήτησης ερωτήσεων

Γαλακτομπουρεκο με ρυζαλευρο

Απάντηση: http://www.axortagos.gr/iperoxo- galaktompoureko...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: εδω εχει πολλες http://cooktime.gr/cl/179/%CE%B...συνέχεια απάντησης
Απαντήσεις σε σχετικές ερωτήσεις:
Απάντηση: Σωτάρουμε σε ένα μεγάλο τηγάνι σε μέτρια φωτιά...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Υλικά: 400 γρ φύλλο μπακλαβά ½ φλ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Βασικά και στα δύο ,εμένα μου πετυχαίνει και γί...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Φίλη/φίλε,σου συνιστώ ανεπιφύλακτα αυτήν την συ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Το τρως το παστελι ;;;;;;;;;;;;;;;
Απάντηση: ξερω να φτιαχνω αρκετα γλυκα ..εσυ?
Απάντηση: Ενώ είμαι φαν του Fresh (Παρλιάρος) έχω δοκιμάσ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: εδω http://www.sintagespareas.gr/sintages/tarta...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: στο google δινεισ αυτο που θελεισ και στο βγαζε...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: υλικά και τρόπος παρασκευής
Απάντηση: Στο σουπερ μαρκετ.Δεν ζητας κατι εξιδικευμενο,ε...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: υπαρχουν οικονομικες για οικιακη χρηση σε κατασ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Παγωτο το καλοκαιρι και το χειμωνα καμια παστα!
Απάντηση: Να λαδώνεις την φόρμα πρώτα με ένα πινέλο και μ...συνέχεια απάντησης

Απαντήσεις ερωτήσεων

Απάντηση:
http://www.axortagos.gr/iperoxo-galaktompoureko- tou-aki.html Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
εδω εχει πολλες http://cooktime.gr/cl/179/%CE%B3%CE%B1%CE%BB%CE% B1%CE%BA%CF%84%CE%BF%CE%BC%CF%80%CE%BF%CF%85%CF% 81%CE%B5%CE%BA%CE%BF/?ingminus=366 Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Αφού -κρυώσει- το γλυκό & δέσει ρίχνεις το σιρόπι -ζεστό-. Αλλιώς θα "παπαριάσει". Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ειναι μεγαλο για συνχιση θηλων! Μηπως οποιος το ταιζει του δινει φαι πολυ κοντα στο βραδυνο θηλασμο ή μεγαλη ποσοτητα? Ειναι κατι που κανουν συχνα ατομα που προσεχουν μωρα ητε γιατι δεν πιστευουν οτι το γαλα θα δωσει κατι στο μωρο, ητε γιατι λιγο γαλα ή φαι θα το σταματισει η γκρινια. Ελενξτε οποιον το κραταει. Τρωει για βραδυ? Αν δεν υπαρχει προβλημα με τα κοιλα πιθανον η παιδιατρος να σας πει να μην τρωει βραδυνο (στην κορη μου η παιδιατρος μας ειπε ελαφρυ βραδυνο απο 1,5-2 ετων). Λετε οτι ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
αχ δεν ξερω δεν εχω ιδεα:(( Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Μπαινει το γαλακτομπουρεκο στην καταψυξη; Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ΓΑΛΑΚΤΟΜΠΟΥΡΕΚΟ Υλικά:  900 gr. Φύλλα Κρούστας  420 gr. Βούτυρο (Αγελαδινό)  1500gr. Γάλα (Αγελαδινό)  115 gr. Σιμιγδάλι (ψιλό)  350 gr. Ζάχαρη  3 Αυγά Υλικά για σιρόπι:  1300 gr. Νερό  1300 gr Ζάχαρη  300 gr. Γλυκόζη  ½ Φλιτζανάκι Χυμό Λεμόνι Προετοιμασία για Κρέμα: Σε μια κατσαρόλα προσθέτουμε το γάλα και μισή ποσότητα ζάχαρης και τα βράζουμε. Σε μία δεύτερη κατσαρόλα προσθέτουμε τα αυγά, την υπόλοιπη ζάχαρη και το σιμιγδάλι. Μόλις βράσει το μίγμα της πρώτης κατσαρό... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
μέσα στο ταψί και στον φούρνο (σβηστό),ξεσκέπαστο,μέχρι να φαγωθεί εντελώς. (στο ψυγείο,θα παγώσει το σιρόπι και θα κρυτσταλλώσει). Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Γιατί όχι.Πως αγοράζουμε συσκευασμένα προιόντα όπως λόγου χάρη τη μπογάτσα και την ψήνουμε εμείς? Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υλικα: 3 μπουκάλια γάλα (1 1/2 κιλό γάλα) 160 γραμμ. άνθος αραβοσίτου γιώτης 1 γεμάτο νεροπότηρο ζάχαρη 3 κρόκους αυγών 1 κουταλιά μαργαρίνη (βιτάμ) 1/2 κιλό φύλλο κρούστας φρέσκο βούτυρο για τα φύλλα ΣΙΡΟΠΙ 2 1/2 ποτήρια ζάχαρη 2 ποτήρια νερό Εκτελεση: Στρώνουμε τα 3/4 των φύλλων στο ταψί βουτυρώνοντας τα ένα ένα εκτός από το τελευταίο φύλλο. Σκεπάζουμε το ταψί με τα φύλλα με μία πετσέτα μέχρι να φτιάξουμε τα υπόλοιπα για να μην ξεραθούν. Χτυπάμε στο μίξερ την ζάχαρη μ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Συνήθως πάει σύμφωνα με την ημερομηνία λήξης των προιόντων που χρησιμοποιείς . Κυρίως του γάλακτος. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Δεν ξέρω φίλη Βασιλική σε ποια θέση ψήνεις το γαλακτομπούρεκο, εκείνο που ξέρω είναι οτι εγω το τρώω σε όποια θέση και αν ψήθηκε. Διαβάστε περισσότερα...
Θα ήθελα μια καλή δοκιμασμένη νόστιμη συνταγή για γαλακτομπούρεκο. Αν είναι και εύκολη ακόμα καλύτερα!
Απάντηση:
Υλικά: 900 gr. Φύλλα Κρούστας 420 gr. Βούτυρο (Αγελαδινό) 1500gr. Γάλα (Αγελαδινό) 115 gr. Σιμιγδάλι (ψιλό) 230 gr. Ζάχαρη 3 Αυγά Υλικά για σιρόπι: 1300 gr. Νερό 1300 gr Ζάχαρη 300 gr. Γλυκόζη 1/2 Φλιτζανάκι Χυμό Λεμόνι Προετοιμασία για Κρέμα: Σε μια κατσαρόλα προσθέτουμε το γάλα και μισή ποσότητα ζάχαρης και τα βράζουμε. Σε μία δεύτερη κατσαρόλα προσθέτουμε τα αυγά, την υπόλοιπη ζάχαρη και το σιμιγδάλι. Μόλις βράσει το μίγμα της πρώτης κατσαρόλας, το προσθέτουμε στην ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
1 1/2 κιλό γάλα 1 ποτήρι κρασιού σιμιγδάλι 1 ποτήρι κρασιού ζάχαρη 3 αυγά και 2 κροκάδια 125 γρ. βούτυρο φρέσκο 1/2 κιλό φύλλο Αρωμα βανίλιας ή λεμονιού ή πορτοκαλιού Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Σωτάρουμε σε ένα μεγάλο τηγάνι σε μέτρια φωτιά τα μήλα, το Flora Soft, τη ζάχαρη και την κανέλα για περίπου 15 λεπτά, μέχρι να μαλακώσουν τα μήλα. Ανακατεύουμε τα μπισκότα με τους ξηρούς καρπούς. Ζεσταίνουμε το σιρόπι καραμέλας στο φούρνο μικροκυμάτων για 1’. Μοιράζουμε τα μήλα σε 4 πιάτα ή μπολ. Πασπαλίζουμε με το μείγμα μπισκότων και ξηρών καρπών. Προσθέτουμε 1 μπάλα Carte D’Or Crème de Vanille σε κάθε πιάτο. Περιχύνουμε με το σιρόπι καραμέλα και σερβίρουμε Διαβάστε περισσότερα...
κουραμπιεδες αργυρως
Απάντηση:
Απάντηση:
Υλικά: 400 γρ φύλλο μπακλαβά ½ φλ. βούτυρο για τα φύλλα 1 φλ. ζάχαρη 3 φλ. αμυγδαλόψιχα κοπανισμένη με τη φλούδα 1 φλ. φρυγανιά κοπανισμένη 1 κ. γλυκού baking powder 6 αυγά 1 κ. γλυκού κανέλα σκόνη 1 φλ. καφέ κονιάκ Υλικά για το σιρόπι: 2 ½ φλ. νερό 1 φλ. ζάχαρη 2 κομματάκια ακοπάνιστη κανέλα 1 κ. γλυκού χυμός λεμονιού 2-3 φλούδες λεμονιού Εκτέλεση: Χτυπάμε τους κρόκους των αυγών με το 1 φλ. ζάχαρη. Προσθέτ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Βασικά και στα δύο ,εμένα μου πετυχαίνει και γίνεται νοστιμότατο . Απλά αν το βάλεις πάνω-κάτω ,βάλτο ακριβώς στην μέση του φούρνου . Αν το βάλεις στον αέρα ,βάλτο στο πρώτο "σκαλοπάτι" του φούρνου . Όχι τέρμα κάτω όμως ,γιατί θα σου καεί ο πάτος. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Φίλη/φίλε,σου συνιστώ ανεπιφύλακτα αυτήν την συνταγή.Η συγκεκριμένη δοσολογία βγάζει περίπου 4 μεγάλες πιατέλες. ΥΛΙΚΑ: -750 γρ.αγελαδινό βούτυρο γάλακτος(ή ανάμεικτο με βιτάμ) -3/4 φλυτζανιού ζάχαρη -2 κρόκους αυγού -1 στιμμένο πορτοκάλι και ξύσμα 2 κουταλάκια -1/2 φλυτζάνι κονιάκ -2 βανίλιες -200 γρ. αμύγδαλο ωμό, χονδροτριμμένο στο μπλέντερ -περίπου 1 1/2 κιλό αλεύρι φαρινάπ -περίπου 500 γραμ. ζάχαρη άχνη -Λίγο ανθόνερο -------------------------------------------------- ------... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Το τρως το παστελι ;;;;;;;;;;;;;;; Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Εγώ ξέρω κέικ από άλλη ινδική ποικιλία αν σε ενδιαφέρει. ;) Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ξερω να φτιαχνω αρκετα γλυκα ..εσυ? Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ενώ είμαι φαν του Fresh (Παρλιάρος) έχω δοκιμάσει μια καλύτερη συνταγή για τρουφάκια με εξαιρετικά λεπτή γεύση από αυτό το site : http://www.sidages.gr/%CF%83%CF%85%CE%BD%CF%84%CE% B1%CE%B3%CE%AD%CF%82-%CE%BC%CE%B1%CE%B3%CE%B5%CE% B9%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%AE%CF%82/%CE%B5%CE%BB%CE% BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%BA%CE%BF%CF% 85%CE%B6%CE%AF%CE%BD%CE%B1/%CF%84%CF%81%CE%BF%CF% 85%CF%86%CE%AC%CE%BA%CE%B9%CE%B1 Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
εδω http://www.sintagespareas.gr/sintages/tarta- axladi.html Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
στο google δινεισ αυτο που θελεισ και στο βγαζει η στο συνταγεσ τισ παρεασ Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
υλικά και τρόπος παρασκευής Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Στο σουπερ μαρκετ.Δεν ζητας κατι εξιδικευμενο,ειδη γαρνιρισματος ζητας.Στον τομεα με τα ειδη ζαχαροπλαστικης,σιροπια,κτ.λ. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
υπαρχουν οικονομικες για οικιακη χρηση σε καταστηματα με ηλεκτρικα ηδη. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Παγωτο το καλοκαιρι και το χειμωνα καμια παστα! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Να λαδώνεις την φόρμα πρώτα με ένα πινέλο και μετά να την αλευρώνεις.Μιλάμε βέβαια για το απλό κέικ,γιατί υπάρχουν και κάποιες συνταγές που χρειάζεται να καλύψεις την φόρμα με λαδόκολλα και μετά να βάλεις το κέικ. Διαβάστε περισσότερα...
Ρώτησε τους 46 online χρήστες!
* Γράψε με λίγες λέξεις, τον τίτλο της ερώτησής σου και πάτα το κουμπί δημιουργίας νέας ερώτησης.
Προαιρετικά, μπορείς να γράψεις περισσότερες λεπτομέρειες για την ερώτησή σου στο παρακάτω πεδίο.