Σχετικές ερωτήσεις
Απάντηση: Βάζουμε το κουτί χωρίς να το ανοίξουμε σε μια βαθιά κατσαρόλα και το σκεπάζουμε μέχρι επάνω με νερό.Το βράζουμε για 2μιση ώρες σε χαμηλή φωτιά. Και...
Απάντηση: Μπαινει το γαλακτομπουρεκο στην καταψυξη;...
Απάντηση: ΓΑΛΑΚΤΟΜΠΟΥΡΕΚΟ Υλικά:  900 gr. Φύλλα Κρούστας  420 gr. Βούτυρο (Αγελαδινό)  1500gr. Γάλα (Αγελαδινό)  115 gr. Σιμιγδάλι (ψιλό)  350 gr...
Απάντηση: μέσα στο ταψί και στον φούρνο (σβηστό) ,ξεσκέπαστο,μέχρι να φαγωθεί εντελώς. (στο ψυγείο,θα παγώσει το σιρόπι και θα κρυτσταλλώσει)...
Απάντηση: Γιατί όχι.Πως αγοράζουμε συσκευασμένα προιόντα όπως λόγου χάρη τη μπογάτσα και την ψήνουμε εμείς?...
Απάντηση: Υλικα: 3 μπουκάλια γάλα (1 1/2 κιλό γάλα) 160 γραμμ. άνθος αραβοσίτου γιώτης 1 γεμάτο νεροπότηρο ζάχαρη 3 κρόκους αυγών 1 κουταλιά μαργαρίνη (...
Απάντηση: Συνήθως πάει σύμφωνα με την ημερομηνία λήξης των προιόντων που χρησιμοποιείς . Κυρίως του γάλακτος...
Απάντηση: 1 κουτι ζαχαρουχο 400γρ. 3 κουταλιεσ σουπασ κακαο 15 γρ. 1 κουταλια βουτυρο.τρουφα για επικαλυψη...
Απάντηση: δεν νομιζω να ειναι καλο αλλα καλυτερα να τρωως κατι με λιγοτερη ζαχαρη!!...
Απάντηση: θέλω το γλυκο μπανοφλι...
 
Αποτελέσματα αναζήτησης ερωτήσεων

Γαλακτομπουρεκο με ζαχαρουχο

Απάντηση: http://www.axortagos.gr/iperoxo- galaktompoureko...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: εδω εχει πολλες http://cooktime.gr/cl/179/%CE%B...συνέχεια απάντησης
Απαντήσεις σε σχετικές ερωτήσεις:
Απάντηση: Οι γυναίκες που καταναλώνουν καθημερινά αναψυκτ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Καλο ειναι να το αποφευγεις εχει πολυ ζαχαρη κα...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Δεν ξέρω φίλη Βασιλική σε ποια θέση ψήνεις το γ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Υλικά: 900 gr. Φύλλα Κρούστας 420 gr. Βούτυ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: 1 1/2 κιλό γάλα 1 ποτήρι κρασιού σιμιγδ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Τα τρως όλα κι έτσι δεν προλαβαίνουν να ασπρίσο...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: ΜΠΑΡΕΣ ΜΕ ΒΡΩΜΗ ΚΑΙ ΛΕΥΚΗ ΣΟΚΟΛΑΤΑ http://www...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Υπάρχουν στα μεγάλα σουπερ μάρκετ, σε μεγέθη γι...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Καλή επιτυχία σου εύχομαι! Λοιπόν για σπιτικό π...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Δεν νομίζω να είναι ωραίες
Απάντηση: Χρώματα ζαχαροπλαστικής, γλάσα, τζελ, ζαχαρόπασ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Πολύ καλή επιλογή! Να δοκιμάσετε σίγουρα. Το κα...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: αχου βαλε μου λιγο!!!:)
Απάντηση: ναι...βαλε merenda
Απάντηση: Mε κρεμα γαλακτος σε μπεν μαρι
Απάντηση: παρα πολυυυυυυυυυυυυυυυυυ

Απαντήσεις ερωτήσεων

Απάντηση:
http://www.axortagos.gr/iperoxo-galaktompoureko- tou-aki.html Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
εδω εχει πολλες http://cooktime.gr/cl/179/%CE%B3%CE%B1%CE%BB%CE% B1%CE%BA%CF%84%CE%BF%CE%BC%CF%80%CE%BF%CF%85%CF% 81%CE%B5%CE%BA%CE%BF/?ingminus=366 Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Αφού -κρυώσει- το γλυκό & δέσει ρίχνεις το σιρόπι -ζεστό-. Αλλιώς θα "παπαριάσει". Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Οι γυναίκες που καταναλώνουν καθημερινά αναψυκτικά με ζάχαρη αντιμετωπίζουν 83% περισσότερες πιθανότητες να υποστούν... ισχαιμικό εγκεφαλικό επεισόδιο, σύμφωνα με νέα μεγάλη μελέτη. Παραδόξως οι επιπτώσεις δεν φαίνονται να είναι ίδιες στους άνδρες, στους οποίους ο κίνδυνος εμφανίζεται ελάχιστα αυξημένος. Τα ευρήματα, τα οποία παρουσιάστηκαν από ιάπωνες επιστήμονες, υποστηρίζουν σε έναν βαθμό μελέτη αμερικανών ερευνητών που είχε δημοσιευθεί πριν από μερικούς μήνες και είχε συνδέσει την κατα... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Βάζουμε το κουτί χωρίς να το ανοίξουμε σε μια βαθιά κατσαρόλα και το σκεπάζουμε μέχρι επάνω με νερό.Το βράζουμε για 2μιση ώρες σε χαμηλή φωτιά. Και συμπληρώνουμε κατά διαστήματα το νερό(ζεστό πάντα). Το βγάζουμε και το αφήνουμε να κρυώσει εντελώς πριν το ανοίξουμε (για να μην πεταχτεί παντού). Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Μπαινει το γαλακτομπουρεκο στην καταψυξη; Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ΓΑΛΑΚΤΟΜΠΟΥΡΕΚΟ Υλικά:  900 gr. Φύλλα Κρούστας  420 gr. Βούτυρο (Αγελαδινό)  1500gr. Γάλα (Αγελαδινό)  115 gr. Σιμιγδάλι (ψιλό)  350 gr. Ζάχαρη  3 Αυγά Υλικά για σιρόπι:  1300 gr. Νερό  1300 gr Ζάχαρη  300 gr. Γλυκόζη  ½ Φλιτζανάκι Χυμό Λεμόνι Προετοιμασία για Κρέμα: Σε μια κατσαρόλα προσθέτουμε το γάλα και μισή ποσότητα ζάχαρης και τα βράζουμε. Σε μία δεύτερη κατσαρόλα προσθέτουμε τα αυγά, την υπόλοιπη ζάχαρη και το σιμιγδάλι. Μόλις βράσει το μίγμα της πρώτης κατσαρό... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
μέσα στο ταψί και στον φούρνο (σβηστό),ξεσκέπαστο,μέχρι να φαγωθεί εντελώς. (στο ψυγείο,θα παγώσει το σιρόπι και θα κρυτσταλλώσει). Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Γιατί όχι.Πως αγοράζουμε συσκευασμένα προιόντα όπως λόγου χάρη τη μπογάτσα και την ψήνουμε εμείς? Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υλικα: 3 μπουκάλια γάλα (1 1/2 κιλό γάλα) 160 γραμμ. άνθος αραβοσίτου γιώτης 1 γεμάτο νεροπότηρο ζάχαρη 3 κρόκους αυγών 1 κουταλιά μαργαρίνη (βιτάμ) 1/2 κιλό φύλλο κρούστας φρέσκο βούτυρο για τα φύλλα ΣΙΡΟΠΙ 2 1/2 ποτήρια ζάχαρη 2 ποτήρια νερό Εκτελεση: Στρώνουμε τα 3/4 των φύλλων στο ταψί βουτυρώνοντας τα ένα ένα εκτός από το τελευταίο φύλλο. Σκεπάζουμε το ταψί με τα φύλλα με μία πετσέτα μέχρι να φτιάξουμε τα υπόλοιπα για να μην ξεραθούν. Χτυπάμε στο μίξερ την ζάχαρη μ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Συνήθως πάει σύμφωνα με την ημερομηνία λήξης των προιόντων που χρησιμοποιείς . Κυρίως του γάλακτος. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
1 κουτι ζαχαρουχο 400γρ. 3 κουταλιεσ σουπασ κακαο 15 γρ. 1 κουταλια βουτυρο.τρουφα για επικαλυψη Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
δεν νομιζω να ειναι καλο αλλα καλυτερα να τρωως κατι με λιγοτερη ζαχαρη!! Διαβάστε περισσότερα...
γλυκο
Απάντηση:
θέλω το γλυκο μπανοφλι Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Καλο ειναι να το αποφευγεις εχει πολυ ζαχαρη και αν ειναι κατω απο 12μηνων ε αστο καλυτερα αν δε σου πινει το αλο εβαπορε τουε προσθεσε στη μυτη απο το κουταλακι του γλυκου ζαχαρη.Ειναι προτιμοτερο! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Δεν ξέρω φίλη Βασιλική σε ποια θέση ψήνεις το γαλακτομπούρεκο, εκείνο που ξέρω είναι οτι εγω το τρώω σε όποια θέση και αν ψήθηκε. Διαβάστε περισσότερα...
Θα ήθελα μια καλή δοκιμασμένη νόστιμη συνταγή για γαλακτομπούρεκο. Αν είναι και εύκολη ακόμα καλύτερα!
Απάντηση:
Υλικά: 900 gr. Φύλλα Κρούστας 420 gr. Βούτυρο (Αγελαδινό) 1500gr. Γάλα (Αγελαδινό) 115 gr. Σιμιγδάλι (ψιλό) 230 gr. Ζάχαρη 3 Αυγά Υλικά για σιρόπι: 1300 gr. Νερό 1300 gr Ζάχαρη 300 gr. Γλυκόζη 1/2 Φλιτζανάκι Χυμό Λεμόνι Προετοιμασία για Κρέμα: Σε μια κατσαρόλα προσθέτουμε το γάλα και μισή ποσότητα ζάχαρης και τα βράζουμε. Σε μία δεύτερη κατσαρόλα προσθέτουμε τα αυγά, την υπόλοιπη ζάχαρη και το σιμιγδάλι. Μόλις βράσει το μίγμα της πρώτης κατσαρόλας, το προσθέτουμε στην ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
1 1/2 κιλό γάλα 1 ποτήρι κρασιού σιμιγδάλι 1 ποτήρι κρασιού ζάχαρη 3 αυγά και 2 κροκάδια 125 γρ. βούτυρο φρέσκο 1/2 κιλό φύλλο Αρωμα βανίλιας ή λεμονιού ή πορτοκαλιού Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Τα τρως όλα κι έτσι δεν προλαβαίνουν να ασπρίσουν ! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ΜΠΑΡΕΣ ΜΕ ΒΡΩΜΗ ΚΑΙ ΛΕΥΚΗ ΣΟΚΟΛΑΤΑ http://www.chefonair.gr/index.php? option=com_content&view=article&id=180: baresvromis&catid=64:sweets&Itemid=100 Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υπάρχουν στα μεγάλα σουπερ μάρκετ, σε μεγέθη για να διαλέξεις! Διαβάστε περισσότερα...
Καλησπέρα, σκέφτομαι να δοκιμάσω επιτέλους να φτιάξω ένα σπιτικό προφιτερόλ, θα ήθελα μια καλή και εύκολη συνταγή για προφιτερόλ
Απάντηση:
Καλή επιτυχία σου εύχομαι! Λοιπόν για σπιτικό προφιτερόλ θα χρειαστείς: Σουδάκια 1 1/2 κούπα γάλα 4 κουταλάκια κορν φλάουρ 1/2 κούπα ζάχαρη 4 κρόκους 200 γρ. σοκολάτα κουβερτούρα 2 κουταλιές κονιάκ ή λίγη βανίλια 400 γρ. σαντιγύ 1. Βράστε το γάλα. Ανακατέψτε σε κατσαρόλα το κορν φλάουρ με τη ζάχαρη και τους κρόκους. Ρίξτε μονομιάς το γάλα ανακατεύοντας και βράστε την κρέμα σε χαμηλή φωτιά να πήξει. 2. Κρατήστε σε ένα μπολάκι λίγη απ' την κρέμα για να γεμίσετε τα σου αργότερα. 3... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Δεν νομίζω να είναι ωραίες Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Χρώματα ζαχαροπλαστικής, γλάσα, τζελ, ζαχαρόπαστα, θα βρείτε στο VEFAS HOUSE Νέας Σμύρνης, Κοραή 4, 210-9354525 . Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Πολύ καλή επιλογή! Να δοκιμάσετε σίγουρα. Το κατάστημα είναι από τα παλιότερα της Αθήνας. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
αχου βαλε μου λιγο!!!:) Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Απάντηση:
ναι...βαλε merenda Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Mε κρεμα γαλακτος σε μπεν μαρι Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
παρα πολυυυυυυυυυυυυυυυυυ Διαβάστε περισσότερα...
Ρώτησε τους 138 online χρήστες!
* Γράψε με λίγες λέξεις, τον τίτλο της ερώτησής σου και πάτα το κουμπί δημιουργίας νέας ερώτησης.
Προαιρετικά, μπορείς να γράψεις περισσότερες λεπτομέρειες για την ερώτησή σου στο παρακάτω πεδίο.