Σχετικές ερωτήσεις
Απάντηση: Βάζουμε το κουτί χωρίς να το ανοίξουμε σε μια βαθιά κατσαρόλα και το σκεπάζουμε μέχρι επάνω με νερό.Το βράζουμε για 2μιση ώρες σε χαμηλή φωτιά. Και...
Απάντηση: Μπαινει το γαλακτομπουρεκο στην καταψυξη;...
Απάντηση: ΓΑΛΑΚΤΟΜΠΟΥΡΕΚΟ Υλικά:  900 gr. Φύλλα Κρούστας  420 gr. Βούτυρο (Αγελαδινό)  1500gr. Γάλα (Αγελαδινό)  115 gr. Σιμιγδάλι (ψιλό)  350 gr...
Απάντηση: μέσα στο ταψί και στον φούρνο (σβηστό) ,ξεσκέπαστο,μέχρι να φαγωθεί εντελώς. (στο ψυγείο,θα παγώσει το σιρόπι και θα κρυτσταλλώσει)...
Απάντηση: Γιατί όχι.Πως αγοράζουμε συσκευασμένα προιόντα όπως λόγου χάρη τη μπογάτσα και την ψήνουμε εμείς?...
Απάντηση: Υλικα: 3 μπουκάλια γάλα (1 1/2 κιλό γάλα) 160 γραμμ. άνθος αραβοσίτου γιώτης 1 γεμάτο νεροπότηρο ζάχαρη 3 κρόκους αυγών 1 κουταλιά μαργαρίνη (...
Απάντηση: Συνήθως πάει σύμφωνα με την ημερομηνία λήξης των προιόντων που χρησιμοποιείς . Κυρίως του γάλακτος...
Απάντηση: 1 κουτι ζαχαρουχο 400γρ. 3 κουταλιεσ σουπασ κακαο 15 γρ. 1 κουταλια βουτυρο.τρουφα για επικαλυψη...
Απάντηση: δεν νομιζω να ειναι καλο αλλα καλυτερα να τρωως κατι με λιγοτερη ζαχαρη!!...
Απάντηση: θέλω το γλυκο μπανοφλι...
 
Αποτελέσματα αναζήτησης ερωτήσεων

Γαλακτομπουρεκο με ζαχαρουχο

Απάντηση: http://www.axortagos.gr/iperoxo- galaktompoureko...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: εδω εχει πολλες http://cooktime.gr/cl/179/%CE%B...συνέχεια απάντησης
Απαντήσεις σε σχετικές ερωτήσεις:
Απάντηση: Οι γυναίκες που καταναλώνουν καθημερινά αναψυκτ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Καλο ειναι να το αποφευγεις εχει πολυ ζαχαρη κα...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Δεν ξέρω φίλη Βασιλική σε ποια θέση ψήνεις το γ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Υλικά: 900 gr. Φύλλα Κρούστας 420 gr. Βούτυ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: 1 1/2 κιλό γάλα 1 ποτήρι κρασιού σιμιγδ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Υλικά για μπισκότα φυστικοβούτυρου 135 βούτυ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: ΤΟ ΠΡΟΦΙΤΕΡΟΛ!!!
Απάντηση: Χτυπάμε το Flora με τη ζάχαρη καλά, μέχρι να ασ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Σε μία φαρδιά λεκάνη ρίχνουμε το λιωμένο Flora...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: http://www.sintagespareas.gr/sintages/rabani- ti...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: ΑΠΟΞΗΡΑΜΕΝΕΣ ΦΡΑΟΥΛΕΣ Διαλεγουμε καμια 20ρια φ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: εχεις βαλλει λιγοτερο αλευρι-φαρινα απο οσο πρε...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Υλικα: 400 γρ. αλεύρι 150 γρ. ζάχαρη 150 γρ...συνέχεια απάντησης

Απαντήσεις ερωτήσεων

Απάντηση:
http://www.axortagos.gr/iperoxo-galaktompoureko- tou-aki.html Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
εδω εχει πολλες http://cooktime.gr/cl/179/%CE%B3%CE%B1%CE%BB%CE% B1%CE%BA%CF%84%CE%BF%CE%BC%CF%80%CE%BF%CF%85%CF% 81%CE%B5%CE%BA%CE%BF/?ingminus=366 Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Αφού -κρυώσει- το γλυκό & δέσει ρίχνεις το σιρόπι -ζεστό-. Αλλιώς θα "παπαριάσει". Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Οι γυναίκες που καταναλώνουν καθημερινά αναψυκτικά με ζάχαρη αντιμετωπίζουν 83% περισσότερες πιθανότητες να υποστούν... ισχαιμικό εγκεφαλικό επεισόδιο, σύμφωνα με νέα μεγάλη μελέτη. Παραδόξως οι επιπτώσεις δεν φαίνονται να είναι ίδιες στους άνδρες, στους οποίους ο κίνδυνος εμφανίζεται ελάχιστα αυξημένος. Τα ευρήματα, τα οποία παρουσιάστηκαν από ιάπωνες επιστήμονες, υποστηρίζουν σε έναν βαθμό μελέτη αμερικανών ερευνητών που είχε δημοσιευθεί πριν από μερικούς μήνες και είχε συνδέσει την κατα... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Βάζουμε το κουτί χωρίς να το ανοίξουμε σε μια βαθιά κατσαρόλα και το σκεπάζουμε μέχρι επάνω με νερό.Το βράζουμε για 2μιση ώρες σε χαμηλή φωτιά. Και συμπληρώνουμε κατά διαστήματα το νερό(ζεστό πάντα). Το βγάζουμε και το αφήνουμε να κρυώσει εντελώς πριν το ανοίξουμε (για να μην πεταχτεί παντού). Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Μπαινει το γαλακτομπουρεκο στην καταψυξη; Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ΓΑΛΑΚΤΟΜΠΟΥΡΕΚΟ Υλικά:  900 gr. Φύλλα Κρούστας  420 gr. Βούτυρο (Αγελαδινό)  1500gr. Γάλα (Αγελαδινό)  115 gr. Σιμιγδάλι (ψιλό)  350 gr. Ζάχαρη  3 Αυγά Υλικά για σιρόπι:  1300 gr. Νερό  1300 gr Ζάχαρη  300 gr. Γλυκόζη  ½ Φλιτζανάκι Χυμό Λεμόνι Προετοιμασία για Κρέμα: Σε μια κατσαρόλα προσθέτουμε το γάλα και μισή ποσότητα ζάχαρης και τα βράζουμε. Σε μία δεύτερη κατσαρόλα προσθέτουμε τα αυγά, την υπόλοιπη ζάχαρη και το σιμιγδάλι. Μόλις βράσει το μίγμα της πρώτης κατσαρό... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
μέσα στο ταψί και στον φούρνο (σβηστό),ξεσκέπαστο,μέχρι να φαγωθεί εντελώς. (στο ψυγείο,θα παγώσει το σιρόπι και θα κρυτσταλλώσει). Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Γιατί όχι.Πως αγοράζουμε συσκευασμένα προιόντα όπως λόγου χάρη τη μπογάτσα και την ψήνουμε εμείς? Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υλικα: 3 μπουκάλια γάλα (1 1/2 κιλό γάλα) 160 γραμμ. άνθος αραβοσίτου γιώτης 1 γεμάτο νεροπότηρο ζάχαρη 3 κρόκους αυγών 1 κουταλιά μαργαρίνη (βιτάμ) 1/2 κιλό φύλλο κρούστας φρέσκο βούτυρο για τα φύλλα ΣΙΡΟΠΙ 2 1/2 ποτήρια ζάχαρη 2 ποτήρια νερό Εκτελεση: Στρώνουμε τα 3/4 των φύλλων στο ταψί βουτυρώνοντας τα ένα ένα εκτός από το τελευταίο φύλλο. Σκεπάζουμε το ταψί με τα φύλλα με μία πετσέτα μέχρι να φτιάξουμε τα υπόλοιπα για να μην ξεραθούν. Χτυπάμε στο μίξερ την ζάχαρη μ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Συνήθως πάει σύμφωνα με την ημερομηνία λήξης των προιόντων που χρησιμοποιείς . Κυρίως του γάλακτος. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
1 κουτι ζαχαρουχο 400γρ. 3 κουταλιεσ σουπασ κακαο 15 γρ. 1 κουταλια βουτυρο.τρουφα για επικαλυψη Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
δεν νομιζω να ειναι καλο αλλα καλυτερα να τρωως κατι με λιγοτερη ζαχαρη!! Διαβάστε περισσότερα...
γλυκο
Απάντηση:
θέλω το γλυκο μπανοφλι Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Καλο ειναι να το αποφευγεις εχει πολυ ζαχαρη και αν ειναι κατω απο 12μηνων ε αστο καλυτερα αν δε σου πινει το αλο εβαπορε τουε προσθεσε στη μυτη απο το κουταλακι του γλυκου ζαχαρη.Ειναι προτιμοτερο! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Δεν ξέρω φίλη Βασιλική σε ποια θέση ψήνεις το γαλακτομπούρεκο, εκείνο που ξέρω είναι οτι εγω το τρώω σε όποια θέση και αν ψήθηκε. Διαβάστε περισσότερα...
Θα ήθελα μια καλή δοκιμασμένη νόστιμη συνταγή για γαλακτομπούρεκο. Αν είναι και εύκολη ακόμα καλύτερα!
Απάντηση:
Υλικά: 900 gr. Φύλλα Κρούστας 420 gr. Βούτυρο (Αγελαδινό) 1500gr. Γάλα (Αγελαδινό) 115 gr. Σιμιγδάλι (ψιλό) 230 gr. Ζάχαρη 3 Αυγά Υλικά για σιρόπι: 1300 gr. Νερό 1300 gr Ζάχαρη 300 gr. Γλυκόζη 1/2 Φλιτζανάκι Χυμό Λεμόνι Προετοιμασία για Κρέμα: Σε μια κατσαρόλα προσθέτουμε το γάλα και μισή ποσότητα ζάχαρης και τα βράζουμε. Σε μία δεύτερη κατσαρόλα προσθέτουμε τα αυγά, την υπόλοιπη ζάχαρη και το σιμιγδάλι. Μόλις βράσει το μίγμα της πρώτης κατσαρόλας, το προσθέτουμε στην ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
1 1/2 κιλό γάλα 1 ποτήρι κρασιού σιμιγδάλι 1 ποτήρι κρασιού ζάχαρη 3 αυγά και 2 κροκάδια 125 γρ. βούτυρο φρέσκο 1/2 κιλό φύλλο Αρωμα βανίλιας ή λεμονιού ή πορτοκαλιού Διαβάστε περισσότερα...
Πως φτιαχνω μπισκοτα με φυστικοβουτυρο;
Απάντηση:
Υλικά για μπισκότα φυστικοβούτυρου 135 βούτυρο 135 φυστικοβούτυρο 90 ζαχαρη 90 μαυρη ζαχαρη 1 αυγό 180 αλευρι 3 μπεικιν παουντερ Εκτελεση Χτυπαμε βούτυρο και αλάτι. Προσθέτουμε ζάχαρη και χτυπάμε μεχρι να αφρατεψουν. Προσθέτουμε αυγό. Βγάζουμε τον κάδο απο το μίξερ και προσθέτουμε όλα τα υπόλοιπα με μια κουτάλα. Διαβάστε περισσότερα...
ετσι να παρω καμια ιδεα γιατι θα παω για γλυκα σε λιγο χαχααχα
Απάντηση:
ΤΟ ΠΡΟΦΙΤΕΡΟΛ!!! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
8 μπισκοτα???:p σε διαιτα κιολας ε? :p θα μπορουσε να φαει δυο :) λοιπον...το θεμα δεν ειναι να μετανιωσει τωρα για αυτη την ατασταλια που εκανε...οκ απολαυσε τα μπισκοτακια:p αλλα αυτο σημαινει οτι τις επομενες μερες θα προσεξει πολυ!γενικα τι τρωει και αν γυμναζεται κιολας θα ειναι ακομα καλυτερα. χανεις αρκετες θερμιδες με το τρεξιμο και το κολυμπι :) θα χασει τις θερμιδες που πηρε και παραπανω! :) Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Χτυπάμε το Flora με τη ζάχαρη καλά, μέχρι να ασπρίσει με ένα μιξερ. Παράλληλα τοποθετούμε τα αυγά, το ξύσμα, το μέλι, το αλάτι και τη βανίλια μέσα σε μια μπασίνα, ανακατεύουμε καλά με το σύρμα και τα προσθέτουμε όλα στο μίξερ. Τοποθετουμε το γάλα, το γιαούρτι και την αμμωνία σε ένα ποτήρι, τα ανακατεύουμε καλά μέχρι να διαλυθεί η αμμωνία και τα προσθέτουμε στο μίξερ. Προσθέτουμε το αλεύρι λίγο-λίγο, ανακατεύοντας απαλά με το χέρι. Όταν ενσωματωθεί, σκεπάζουμε το μπολ και το βάζουμε στο ψυγείο... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Σε μία φαρδιά λεκάνη ρίχνουμε το λιωμένο Flora Soft με βούτυρο και τα τριμμένα μπισκότα βανίλιας και ζυμώνουμε καλά. Σε ένα ρηχό ταψάκι τοποθετούμε μία λαδόκολλα και επάνω της βάζουμε ένα τσέρκι με διάμετρο 26-28 εκατοστά και ύψος 6-8 εκατοστά. Ρίχνουμε τη ζύμη της βάσης μέσα στο τσέρκι, την πιέζουμε και την απλώνουμε καλά μέσα στο τσέρκι και στα πλαϊνά. Σε μία λεκάνη ρίχνουμε το Flora Soft με βούτυρο και την κρέμα τυριού μαζί με το κακάο και τη ζάχαρη άχνη και αρωματίζουμε με το λικέρ Καλ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
http://www.sintagespareas.gr/sintages/rabani-tis- mamas.html Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
δυστυχώς δεν διορθώνεται.... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Απάντηση:
Απάντηση:
ΑΠΟΞΗΡΑΜΕΝΕΣ ΦΡΑΟΥΛΕΣ Διαλεγουμε καμια 20ρια φραουλε που δεν ειναι πολυ ωριμες και τις πλενουμε καλα και τις καθαριζουμε.Τις κοβουμε σε πολυ λεπτες φετες και τις τοποθετουμε σε ενα ταψακι με λαδοκολα.τις ψηνουμε για 1μιση ωρα στους 80 βαθμους μεχρι να αφυδατωθουν.Τις αφηνουμε να κρυωσουν και τις βαζουμε σε ενα μεταλικο κουτι που σφραγιζει καλα.Διατηρουνται για πολυ καιρο αρκει να μην σεριζονται.Με αυτες μπορουμε να γαρνιρουμε τα γλυκα μας,να τις φαμε με γιαουρτι,η μαζι με τα δημητριακα μας η... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
εχεις βαλλει λιγοτερο αλευρι-φαρινα απο οσο πρεπει και εγω το παθαινα στην αρχη. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υλικα: 400 γρ. αλεύρι 150 γρ. ζάχαρη 150 γρ. μαργαρίνη 600 ml γάλα 2 αβγά 1.1/2 κ.γ. μπέικιν πάουντερ 1.1/2 κ.γ. βανίλια Εκτελεση: Ανακατέψτε όλα τα στερεά υλικά σε ένα μπολ. Προσθέστε το γάλα και το βούτυρο λιωμένο. Ανακατέψτε καλά. Προσθέστε τα αβγά στο τέλος. Αφήστε τον χυλό να σταθεί για μισή ώρα. Ψήστε τις βάφλες σε ειδική ψηστιέρα (βαφλιέρα) και σερβίρετε με κρέμα σαντιγύ/μαρμελάδα τις αρεσκείας σας. Διαβάστε περισσότερα...
Ρώτησε τους 25 online χρήστες!
* Γράψε με λίγες λέξεις, τον τίτλο της ερώτησής σου και πάτα το κουμπί δημιουργίας νέας ερώτησης.
Προαιρετικά, μπορείς να γράψεις περισσότερες λεπτομέρειες για την ερώτησή σου στο παρακάτω πεδίο.