Σχετικές ερωτήσεις
Απάντηση: Βάζουμε το κουτί χωρίς να το ανοίξουμε σε μια βαθιά κατσαρόλα και το σκεπάζουμε μέχρι επάνω με νερό.Το βράζουμε για 2μιση ώρες σε χαμηλή φωτιά. Και...
Απάντηση: Μπαινει το γαλακτομπουρεκο στην καταψυξη;...
Απάντηση: ΓΑΛΑΚΤΟΜΠΟΥΡΕΚΟ Υλικά:  900 gr. Φύλλα Κρούστας  420 gr. Βούτυρο (Αγελαδινό)  1500gr. Γάλα (Αγελαδινό)  115 gr. Σιμιγδάλι (ψιλό)  350 gr...
Απάντηση: μέσα στο ταψί και στον φούρνο (σβηστό) ,ξεσκέπαστο,μέχρι να φαγωθεί εντελώς. (στο ψυγείο,θα παγώσει το σιρόπι και θα κρυτσταλλώσει)...
Απάντηση: Γιατί όχι.Πως αγοράζουμε συσκευασμένα προιόντα όπως λόγου χάρη τη μπογάτσα και την ψήνουμε εμείς?...
Απάντηση: Υλικα: 3 μπουκάλια γάλα (1 1/2 κιλό γάλα) 160 γραμμ. άνθος αραβοσίτου γιώτης 1 γεμάτο νεροπότηρο ζάχαρη 3 κρόκους αυγών 1 κουταλιά μαργαρίνη (...
Απάντηση: Συνήθως πάει σύμφωνα με την ημερομηνία λήξης των προιόντων που χρησιμοποιείς . Κυρίως του γάλακτος...
Απάντηση: 1 κουτι ζαχαρουχο 400γρ. 3 κουταλιεσ σουπασ κακαο 15 γρ. 1 κουταλια βουτυρο.τρουφα για επικαλυψη...
Απάντηση: δεν νομιζω να ειναι καλο αλλα καλυτερα να τρωως κατι με λιγοτερη ζαχαρη!!...
Απάντηση: θέλω το γλυκο μπανοφλι...
 
Αποτελέσματα αναζήτησης ερωτήσεων

Γαλακτομπουρεκο με ζαχαρουχο

Απάντηση: http://www.axortagos.gr/iperoxo- galaktompoureko...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: εδω εχει πολλες http://cooktime.gr/cl/179/%CE%B...συνέχεια απάντησης
Απαντήσεις σε σχετικές ερωτήσεις:
Απάντηση: Οι γυναίκες που καταναλώνουν καθημερινά αναψυκτ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Καλο ειναι να το αποφευγεις εχει πολυ ζαχαρη κα...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Δεν ξέρω φίλη Βασιλική σε ποια θέση ψήνεις το γ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Υλικά: 900 gr. Φύλλα Κρούστας 420 gr. Βούτυ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: 1 1/2 κιλό γάλα 1 ποτήρι κρασιού σιμιγδ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Συνδυάστε γεύση με ένα υγιεινό γλύκισμα και στη...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Δεν ξέρω κανένα μαγαζί που να κάνει ντελίβερι σ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: εδω στην παρο στο νησι μας εχουμε παντου σχεδον...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: συντριβανι σοκολατας εχει ενα ζαχαροπλαστειο στ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Υλικά: 1 κουτί φύλλο κρούστας ηλιέλαιο Γ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180°C. Κοσκινί...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Συστατικά 1/2 κούπα βούτυρο σε θερμοκρασία δωμα...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Βάζουμε το γάλα σε κατσαρολάκι και το αφήνουμε...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Ετοιμάζουμε πρώτα τη ζύμη: Ρίχνουμε το αλεύρι...συνέχεια απάντησης

Απαντήσεις ερωτήσεων

Απάντηση:
http://www.axortagos.gr/iperoxo-galaktompoureko- tou-aki.html Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
εδω εχει πολλες http://cooktime.gr/cl/179/%CE%B3%CE%B1%CE%BB%CE% B1%CE%BA%CF%84%CE%BF%CE%BC%CF%80%CE%BF%CF%85%CF% 81%CE%B5%CE%BA%CE%BF/?ingminus=366 Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Αφού -κρυώσει- το γλυκό & δέσει ρίχνεις το σιρόπι -ζεστό-. Αλλιώς θα "παπαριάσει". Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Οι γυναίκες που καταναλώνουν καθημερινά αναψυκτικά με ζάχαρη αντιμετωπίζουν 83% περισσότερες πιθανότητες να υποστούν... ισχαιμικό εγκεφαλικό επεισόδιο, σύμφωνα με νέα μεγάλη μελέτη. Παραδόξως οι επιπτώσεις δεν φαίνονται να είναι ίδιες στους άνδρες, στους οποίους ο κίνδυνος εμφανίζεται ελάχιστα αυξημένος. Τα ευρήματα, τα οποία παρουσιάστηκαν από ιάπωνες επιστήμονες, υποστηρίζουν σε έναν βαθμό μελέτη αμερικανών ερευνητών που είχε δημοσιευθεί πριν από μερικούς μήνες και είχε συνδέσει την κατα... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Βάζουμε το κουτί χωρίς να το ανοίξουμε σε μια βαθιά κατσαρόλα και το σκεπάζουμε μέχρι επάνω με νερό.Το βράζουμε για 2μιση ώρες σε χαμηλή φωτιά. Και συμπληρώνουμε κατά διαστήματα το νερό(ζεστό πάντα). Το βγάζουμε και το αφήνουμε να κρυώσει εντελώς πριν το ανοίξουμε (για να μην πεταχτεί παντού). Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Μπαινει το γαλακτομπουρεκο στην καταψυξη; Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ΓΑΛΑΚΤΟΜΠΟΥΡΕΚΟ Υλικά:  900 gr. Φύλλα Κρούστας  420 gr. Βούτυρο (Αγελαδινό)  1500gr. Γάλα (Αγελαδινό)  115 gr. Σιμιγδάλι (ψιλό)  350 gr. Ζάχαρη  3 Αυγά Υλικά για σιρόπι:  1300 gr. Νερό  1300 gr Ζάχαρη  300 gr. Γλυκόζη  ½ Φλιτζανάκι Χυμό Λεμόνι Προετοιμασία για Κρέμα: Σε μια κατσαρόλα προσθέτουμε το γάλα και μισή ποσότητα ζάχαρης και τα βράζουμε. Σε μία δεύτερη κατσαρόλα προσθέτουμε τα αυγά, την υπόλοιπη ζάχαρη και το σιμιγδάλι. Μόλις βράσει το μίγμα της πρώτης κατσαρό... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
μέσα στο ταψί και στον φούρνο (σβηστό),ξεσκέπαστο,μέχρι να φαγωθεί εντελώς. (στο ψυγείο,θα παγώσει το σιρόπι και θα κρυτσταλλώσει). Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Γιατί όχι.Πως αγοράζουμε συσκευασμένα προιόντα όπως λόγου χάρη τη μπογάτσα και την ψήνουμε εμείς? Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υλικα: 3 μπουκάλια γάλα (1 1/2 κιλό γάλα) 160 γραμμ. άνθος αραβοσίτου γιώτης 1 γεμάτο νεροπότηρο ζάχαρη 3 κρόκους αυγών 1 κουταλιά μαργαρίνη (βιτάμ) 1/2 κιλό φύλλο κρούστας φρέσκο βούτυρο για τα φύλλα ΣΙΡΟΠΙ 2 1/2 ποτήρια ζάχαρη 2 ποτήρια νερό Εκτελεση: Στρώνουμε τα 3/4 των φύλλων στο ταψί βουτυρώνοντας τα ένα ένα εκτός από το τελευταίο φύλλο. Σκεπάζουμε το ταψί με τα φύλλα με μία πετσέτα μέχρι να φτιάξουμε τα υπόλοιπα για να μην ξεραθούν. Χτυπάμε στο μίξερ την ζάχαρη μ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Συνήθως πάει σύμφωνα με την ημερομηνία λήξης των προιόντων που χρησιμοποιείς . Κυρίως του γάλακτος. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
1 κουτι ζαχαρουχο 400γρ. 3 κουταλιεσ σουπασ κακαο 15 γρ. 1 κουταλια βουτυρο.τρουφα για επικαλυψη Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
δεν νομιζω να ειναι καλο αλλα καλυτερα να τρωως κατι με λιγοτερη ζαχαρη!! Διαβάστε περισσότερα...
γλυκο
Απάντηση:
θέλω το γλυκο μπανοφλι Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Καλο ειναι να το αποφευγεις εχει πολυ ζαχαρη και αν ειναι κατω απο 12μηνων ε αστο καλυτερα αν δε σου πινει το αλο εβαπορε τουε προσθεσε στη μυτη απο το κουταλακι του γλυκου ζαχαρη.Ειναι προτιμοτερο! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Δεν ξέρω φίλη Βασιλική σε ποια θέση ψήνεις το γαλακτομπούρεκο, εκείνο που ξέρω είναι οτι εγω το τρώω σε όποια θέση και αν ψήθηκε. Διαβάστε περισσότερα...
Θα ήθελα μια καλή δοκιμασμένη νόστιμη συνταγή για γαλακτομπούρεκο. Αν είναι και εύκολη ακόμα καλύτερα!
Απάντηση:
Υλικά: 900 gr. Φύλλα Κρούστας 420 gr. Βούτυρο (Αγελαδινό) 1500gr. Γάλα (Αγελαδινό) 115 gr. Σιμιγδάλι (ψιλό) 230 gr. Ζάχαρη 3 Αυγά Υλικά για σιρόπι: 1300 gr. Νερό 1300 gr Ζάχαρη 300 gr. Γλυκόζη 1/2 Φλιτζανάκι Χυμό Λεμόνι Προετοιμασία για Κρέμα: Σε μια κατσαρόλα προσθέτουμε το γάλα και μισή ποσότητα ζάχαρης και τα βράζουμε. Σε μία δεύτερη κατσαρόλα προσθέτουμε τα αυγά, την υπόλοιπη ζάχαρη και το σιμιγδάλι. Μόλις βράσει το μίγμα της πρώτης κατσαρόλας, το προσθέτουμε στην ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
1 1/2 κιλό γάλα 1 ποτήρι κρασιού σιμιγδάλι 1 ποτήρι κρασιού ζάχαρη 3 αυγά και 2 κροκάδια 125 γρ. βούτυρο φρέσκο 1/2 κιλό φύλλο Αρωμα βανίλιας ή λεμονιού ή πορτοκαλιού Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Συνδυάστε γεύση με ένα υγιεινό γλύκισμα και στη νηστεία. Υλικά 2 φλιτζάνια καστανή ζάχαρη 2 φλιτζάνια αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1 φλιτζάνι αλεύρι ολικής άλεσης 2 φλιτζάνι χλιαρό νερό 2 κ. σούπας κονιάκ 3/4 φλιτζανιού ελαιόλαδο 7 κ. σούπας κακάο 1 κ.γ. αλάτι 4 βανίλιες 3 κ.γ. baking powder Για το γλάσο: 1 φλιτζάνι ζάχαρη άχνη 3 κ. σούπας κακάο 5 κ. γλυκού ελαιόλαδο 6 κ. σούπας νερό Εκτέλεση Σε ένα μπολ αναμιγνύετε το αλεύρι, το baking powder, το κακάο, τις βανίλιες και ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Δεν ξέρω κανένα μαγαζί που να κάνει ντελίβερι σε λουλουμάδες. Πάντως θα σου πρότεινα να πάρεις τους λουκουμάδες της μόρφατ ή της γιώτης και να τους φτιάξεις σπίτι.Και πεντανόστιμοι είναι και πιο οικονομικά θα σε βγουν. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
εδω στην παρο στο νησι μας εχουμε παντου σχεδον ειναισ την ελλα δα καλα φυσικο ειναι για να μιλαω ελληνικα τελος παντον ΕΔΩ ΕΧΕΙ!! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Απάντηση:
συντριβανι σοκολατας εχει ενα ζαχαροπλαστειο στο εμπορικο κεντρο mediterranean cosmos,αν τυχον μενεις σαλονικη.το ονομα ζαχαροπλαστειου σε προσωπικο μυνημα αν θες,να μην κανουμε και διαφημιση,χιχι... Διαβάστε περισσότερα...
τι υλικα θελει για να κανεις μπακλαβα;
Απάντηση:
Υλικά: 1 κουτί φύλλο κρούστας ηλιέλαιο Για την γέμιση: 2 ποτήρια αμύγδαλα αλεσμένα 1/3 ποτηριού ζάχαρη 1 κουταλιά κανέλα 3 κουταλιές ανθόνερο Για το σιρόπι: 3 ποτήρια νερό 3 ποτήρια ζάχαρη 3 ξυλάκια κανέλλας 4-5 σταγόνες λεμόνι Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180°C. Κοσκινίζουμε το αλεύρι μαζί με το baking powder ή τη σόδα. Αφρατεύουμε στο μίξερ το Flora Soft με βούτυρο με τη ζάχαρη για 3 λεπτά, προσθέτουμε το ένα αυγό και μετά από 3 λεπτά χτύπημα προσθέτουμε και το άλλο αυγό. Στη χαμηλή πλέον ταχύτητα ρίχνουμε στον κάδο μας τη βανίλια, το γιαούρτι ή το ξινόγαλο και τέλος προσθέτουμε λίγο-λίγο το αλεύρι και το baking powder ή τη σόδα. Βουτυρώνουμε μια φόρμα με Flora Soft με βούτυρο και ψήνουμε στον φούρνο στους 180... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Συστατικά 1/2 κούπα βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου 1 κούπα λευκή ζάχαρη 2 αβγά 2 βανίλιες (σκόνη) 2 κουταλάκια γλυκού μπέικιν πάουντερ 1 κουταλιά σούπας κανέλα 1 πρέζα αλάτι 3 κούπες αλεύρι κοσκινισμένο Λίγη χοντρή ζάχαρη (λευκή ή καστανή) για πασπάλισμα 50 μπισκότα Οδηγίες 1.Χτυπάμε στο μίξερ το βούτυρο με τη ζάχαρη μέχρι να ασπρίσουν και προσθέτουμε πρώτα τα ασπράδια και κατόπιν τους κρόκους. 2.Προσθέτουμε τις βανίλιες, το μπέικιν, την κανέλα και το αλάτι και συνεχίζο... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Βάζουμε το γάλα σε κατσαρολάκι και το αφήνουμε να βράσει. Βάζουμε σε άλλο σκεύος το Flora και το αφήνουμε να λιώσει σε μέτρια φωτιά. Κατεβάζουμε την κατσαρόλα με το Flora από τη φωτιά και προσθέτουμε το αλεύρι και τα 60 γρ. από τη ζάχαρη. Ανακατεύουμε με σύρμα, μέχρι να γίνει το μίγμα σαν αλοιφή. Στη συνέχεια, προσθέτουμε το καυτό γάλα και ανακατεύουμε δυνατά. Βάζουμε ξανά την κατσαρόλα σε μέτρια φωτιά και τα αφήνουμε να βράσουν όλα μαζί, ανακατεύοντας διαρκώς, μέχρι να γίνουν μια παχύρρευσ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ετοιμάζουμε πρώτα τη ζύμη: Ρίχνουμε το αλεύρι και το κακάο σε βαθύ μπολ. Κάνουμε μια λακκούβα στο κέντρο και προσθέτουμε τα κυβάκια του Flora, το αυγό, τη ζάχαρη και το αλάτι. Ανακατεύουμε καλά μέχρι να ομογενοποιηθούν τα υλικά. Αν χρειαστεί προσθέτουμε και το νερό. Πλάθουμε τη ζύμη σε μπάλα, την τυλίγουμε με μεμβράνη και την αφήνουμε στο ψυγείο για ½ ώρα τουλάχιστον. Στη συνέχεια την ανοίγουμε σε λεπτό φύλλο και την απλώνουμε σε φόρμα τάρτας, φροντίζοντας να ανεβαίνει και στα πλαϊνά τοιχώμα... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ρώτησε τους 109 online χρήστες!
* Γράψε με λίγες λέξεις, τον τίτλο της ερώτησής σου και πάτα το κουμπί δημιουργίας νέας ερώτησης.
Προαιρετικά, μπορείς να γράψεις περισσότερες λεπτομέρειες για την ερώτησή σου στο παρακάτω πεδίο.