Σχετικές ερωτήσεις
Απάντηση: Σε ένα μεγάλο μπολ τοποθετούμε τη φιλεταρισμένη γαλοπούλα, ρίχνουμε ξύσμα από πορτοκάλι, χυμό από πορτοκάλι, προσθέτουμε Knorr έξτρα γεύση ζωμό κό...
Απάντηση: Λιώνουμε το Flora Soft με βούτυρο μαζί με τις κουβερτούρες και τις σοκολάτες σε ένα κατσαρολάκι, σε χαμηλή φωτιά. Χτυπάμε τη ζάχαρη, τα αυγά κα...
Απάντηση: Για τη ζύμη της τάρτας Προσθέτουμε στο αλεύρι, τη ζάχαρη και το αλάτι και κοσκινίζουμε. Ρίχνουμε το μίγμα μέσα στον κάδο της κουζινομηχανής, προσ...
Απάντηση: Ανακατεύουμε το σιμιγδάλι ή το ρυζάλευρο σε 1 φλιτζάνι κρύο γάλα. Βάζουμε το υπόλοιπο γάλα σε κατσαρολάκι, σε μέτρια φωτιά και το αφήνουμε να πάρε...
Απάντηση: μπορείς να ψάξεις για καρχαρία "νάνο"...καρχαριοειδ ές με μέγιστο μήκος τους κατα την πλήρη ενηλικίωση τα 15εκ. είναι πολυ ανθεκτικά σε...
Απάντηση: Φρούτα και λαχανικά και κρέας και από ψάρι αν έχω λεφτά προτιμώ καλαμαράκια και χταποδάκια...
Απάντηση: και εγω ειχα ενα ψαρι μονομαχο και ετσι εκανε και εμενε λιγα λεπτα ακινητο τι να πεις μπορει ετσι να κανουν αυτου του ειδους ψαρια...
Απάντηση: μικρα ψαρακια. Εχεις και τν εικονα με το ψαρι κλοουν...
Απάντηση: βράδυ απ ότι ξέρω αλλά δεν είμαι και πολύ σίγουρος για την ώρα ακριβός...
Απάντηση: Αν πας πολύ νωρίς το πρωί ή το απόγευμα αργά δεν χρειάζεται να ρίξεις τίποτα.Έχει ήδη πολλά ψάρια πιστεύω. :p...
 
Αποτελέσματα αναζήτησης ερωτήσεων

Γαλα και ψαρι

Απάντηση: Κόβουμε το φιλέτο σε λεπτές φέτες. Το βάζουμε σ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Βγάζουμε τα συκωτάκια της γαλοπούλας, τα πλένο...συνέχεια απάντησης
Απαντήσεις σε σχετικές ερωτήσεις:
Απάντηση: Χτυπάμε το Flora, το μέλι και την ζάχαρη άχνη...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Πλένουμε, στεγνώνουμε και αλατοπιπερώνουμε ελαφ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: στα καρβουνα το αγαπημενο μου ειναι ο κολιος. ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Και τα δύο, αλλά πιο πολύ κρέας. Έφαγα τόοοοοσο...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: αν θες τη γνωμη μου μη βαζεις στο σωμα σου τετο...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Αυτά είναι και τελείως υποκειμενικά .. Μπορεί ν...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: βασικα δεν το μαθενεις νομιζω.. απλα οταν σε πλ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Πολυ κατατοπιστικο!
Απάντηση: Πολυ ωραια μου φαινεται οτι με ενδιεφερει η θε...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Τη μια μας λες: "Πολλά από αυτά αποτελούν...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: κατα αρχιν τα χρυσοψαρα δεν ζουν μονα τους.πρεπ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Α!παρα πολυ ωραια!Προσωπικα τα βρισκω ενδιαφερο...συνέχεια απάντησης

Απαντήσεις ερωτήσεων

Απάντηση:
Κόβουμε το φιλέτο σε λεπτές φέτες. Το βάζουμε σε μπολ. Βάζουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά στο μπλέντερ και τα χτυπάμε να γίνουν κρέμα. Περιχύνουμε τη γαλοπούλα. Αφήνουμε σκεπασμένο στο ψυγείο για 1 ώρα το λιγότερο. Όσο πιο πολύ το αφήσουμε τόσο πιο ωραίο θα γίνει. Το ψήνουμε σε γκριλιέρα για 3'- 4' από κάθε πλευρά. Εναλλακτικά ψήνουμε στο φούρνο σε ταψάκι στρωμένο με λαδόκολλα στους 200ºC για 15'. Ετοιμάζουμε την σαλάτα. Πλένουμε, στεγνώνουμε και κόβουμε τα ντοματίνια στη μέση. Σ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Βγάζουμε τα συκωτάκια της γαλοπούλας, τα πλένουμε και τα κόβουμε σε καρεδάκια. Καθαρίζουμε και πλένουμε πολύ καλά τη γαλοπούλα. Εάν έχει πούπουλα, την καψαλίζουμε πρώτα και στη συνέχεια την πλένουμε καλά. Σε βαθιά κατσαρόλα βάζουμε νερό, προσθέτουμε το κρεμμύδι, το πράσο, το καρότο, το σέλινο, δάφνη, το ξύλο κανέλας, τα γαρύφαλλα, τη φλούδα του πορτοκαλιού, λίγο αλάτι, και βράζουμε για 10 λεπτά. Στη συνέχεια, βάζουμε στην κατσαρόλα τη γαλοπούλα και τη βράζουμε για μία ώρα. Στο μεταξ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Χτυπάμε το Flora, το μέλι και την ζάχαρη άχνη στο μίξερ μέχρι να γίνουν κρέμα. Προσθέτουμε τους κρόκους έναν-έναν, το αυγό και στη συνέχεια τη βανίλια και το ρούμι. Σε ένα ξεχωριστό μπολ ανακατεύουμε κορν φλάουρ, αλάτι, αλεύρι και μπέικιν πάουντερ και τα προσθέτουμε στο μίγμα με το Flora Soft με βούτυρο. Τα χτυπάμε να γίνουν ένα και βάζουμε το μπολ στο ψυγείο για 2 ώρες να παγώσει. Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 170 °C. Ανοίγουμε τη ζύμη σε 0,5 εκατοστά πάχος και κόβουμε με κουπ πατ για μπ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Πλένουμε, στεγνώνουμε και αλατοπιπερώνουμε ελαφρά τη γαλοπούλα. Την πασπαλίζουμε με λίγο αλεύρι και ανακατεύουμε. Ζεσταίνουμε το Flora soft με βούτυρο σε αντικολλητικό σκεύος και όταν κάψει, ρίχνουμε τη γαλοπούλα να ροδίσει απ’ όλες τις πλευρές. Προς το τέλος του σοταρίσματος, προσθέτουμε το κρεμμύδι, το φρέσκο κρεμμυδάκι, το καρότο και το σκόρδο. Πασπαλίζουμε με το κάρι και σοτάρουμε για 2 λεπτά ανακατεύοντας κατά διαστήματα. Σβήνουμε με το κρασί και προσθέτουμε λίγο ζεστό νερό και τις ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Σε ένα μεγάλο μπολ τοποθετούμε τη φιλεταρισμένη γαλοπούλα, ρίχνουμε ξύσμα από πορτοκάλι, χυμό από πορτοκάλι, προσθέτουμε Knorr έξτρα γεύση ζωμό κότας και ανακατεύουμε. Μαρινάρουμε για δέκα λεπτά και συνεχίζουμε με τη γέμιση. ΓΕΜΙΣΗ: Λιώνουμε καλά στο τηγάνι το Flora με βούτυρο και προσθέτουμε το ψιλοκομμένο κρεμμύδι και τον κιμά. Βάζουμε έπειτα τα κάστανα, την καπνιστή γαλοπούλα, το ρύζι, το κουκουνάρι, τα κράνμπερις, τα βερίκοκα, αλάτι και πιπέρι, ανακατεύουμε ελαφρά για να σοτα... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Λιώνουμε το Flora Soft με βούτυρο μαζί με τις κουβερτούρες και τις σοκολάτες σε ένα κατσαρολάκι, σε χαμηλή φωτιά. Χτυπάμε τη ζάχαρη, τα αυγά και προσθέτουμε το μείγμα της λιωμένης σοκολάτας. Στο τέλος, προσθέτουμε το αλεύρι και τις βανίλιες. Βουτυρώνουμε και αλευρώνουμε μια φόρμα του κέικ ή ατομικά φορμάκια και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 °C για 15’. Εάν τα βάλουμε σε ατομικά φορμάκια, ψήνουμε για 10’. Αφήνουμε το σουφλέ να παγώσει στη φόρμα. Όταν το κόψουμε, η σοκο... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Για τη ζύμη της τάρτας Προσθέτουμε στο αλεύρι, τη ζάχαρη και το αλάτι και κοσκινίζουμε. Ρίχνουμε το μίγμα μέσα στον κάδο της κουζινομηχανής, προσθέτουμε 125γρ. Flora με βούτυρο και με το ειδικό εργαλείο (γάτζο) αρχίζουμε να ζυμώνουμε μέχρι η ζύμη να αρχίσει να τρίβεται. Στη συνέχεια προσθέτουμε νερό και αυγό και συνεχίζουμε το ζύμωμα μέχρι το μίγμα να γίνει ομοιόμορφο και σφιχτό. Όταν η ζύμη είναι έτοιμη, τη βγάζουμε, την δουλεύουμε λίγο με τα χέρια μας, την τυλίγουμε με μεμβράνη και την το... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ανακατεύουμε το σιμιγδάλι ή το ρυζάλευρο σε 1 φλιτζάνι κρύο γάλα. Βάζουμε το υπόλοιπο γάλα σε κατσαρολάκι, σε μέτρια φωτιά και το αφήνουμε να πάρει βράση. Προσθέτουμε τη ζάχαρη και ανακατεύουμε. Μόλις πάρει βράση, ρίχνουμε το σιμιγδάλι ή το ρυζάλευρο και τα αφήνουμε όλα μαζί να σιγοβράσουν, μέχρι να πήξει καλά η κρέμα. Σε όλο αυτό το διάστημα ανακατεύουμε διαρκώς με ξύλινη κουτάλα, για να μη κολλήσει η κρέμα. Κατεβάζουμε την κατσαρόλα από τη φωτιά και αφήνουμε την κρέμα να κρυώσει λίγο. Ρίχ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
...μπορείς να ψάξεις για καρχαρία "νάνο"...καρχαριοειδές με μέγιστο μήκος τους κατα την πλήρη ενηλικίωση τα 15εκ. είναι πολυ ανθεκτικά σε ασθένειες, λοιμώξεις κλπ και ζούν παρα πολλά χρόνια, δεν νιώθουν τίποτα και το μόνο που θέλουν και χρειάζονται είναι η τροφή....για εμένα είναι το ιδανικό "ψάρι" για ένα μικρό ενυδρείο (πχ. 40εκ.Χ 20εκ)..... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Φρούτα και λαχανικά και κρέας και από ψάρι αν έχω λεφτά προτιμώ καλαμαράκια και χταποδάκια. Διαβάστε περισσότερα...
Εχω παρατηρήσει μερικες φορες οτι ο μονομάχος μου ανοιγει τα βραγχια του πολυ και τα κρατάει ετσι για αρκετα λεπτα.τι σημαινει αυτο που κανει?
Απάντηση:
και εγω ειχα ενα ψαρι μονομαχο και ετσι εκανε και εμενε λιγα λεπτα ακινητο τι να πεις μπορει ετσι να κανουν αυτου του ειδους ψαρια Διαβάστε περισσότερα...
Τι πετονιά να βάλω στο καλάμι μου.( ψάρεμα από ακτή)
Απάντηση:
μικρα ψαρακια. Εχεις και τν εικονα με το ψαρι κλοουν Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
βράδυ απ ότι ξέρω αλλά δεν είμαι και πολύ σίγουρος για την ώρα ακριβός. Διαβάστε περισσότερα...
θα παω ψαρεμα με καλαμι από την ακτη. με δολωμα γαριδα. πειτε μου για να ερθουν τα ψαρια τι να ριξω στην θαλασσα? πχ.. ψωμι
Απάντηση:
Αν πας πολύ νωρίς το πρωί ή το απόγευμα αργά δεν χρειάζεται να ρίξεις τίποτα.Έχει ήδη πολλά ψάρια πιστεύω. :p Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
στα καρβουνα το αγαπημενο μου ειναι ο κολιος. για τηγανι μου αρεσει ο γαυρος. μου αρεσει επισης πολυ και η σαρδελα. βασικα τα περισσοτερα ψαρια τα τρωω δεν εχω προβλημα Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Αν αρχίζεις να φορτώνεσαι από τώρα, θα τα παίξεις στη Β λυκείου που θα σφίξουν τα πράγματα. Προσωπικά, στην τρίτη γυμνασίου πίστευα πως έκανα λάθος που επέλεξα να πάω ΓΕΛ, αφού δεν ήμουν καλός στα μαθηματικά, αλλά και φυσική. Αλλά ευτυχώς διαψεύστηκα. Είναι 1 σκαλοπάτι πιο πάνω η Ά λυκείου, αλλά πήρα τα πάνω μου στα μαθηματικά, εκεί που νόμιζα στη Γ Γυμνασίου ότι ήμουν τελειωμένος. Στη Β λυκείου όμως τα πράγματα δεν πάνε έτσι και εκεί την πάτησα. Δεν ανεβαίνεις 1 σκαλοπάτι, ανεβαίνεις 4-5. Εκ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Και τα δύο, αλλά πιο πολύ κρέας. Έφαγα τόοοοοσο ψάρι στον Παναμά, που το σιχάθηκα, μήνες έκανα να φάω μετά το ξέμπαρκο... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Κωδικός Δ.Ο.Υ. 1114 ΟΝΟΜΑ Δ.Ο.Υ. ΙΔ ΑΘΗΝΩΝ Διεύθυνση Κουρτίδου 184 T.K. 111 43. ΠΗΓΑΙΝΕΙΣ ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ ΜΗΤΡΩΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΣΟΥ Κ ΜΕΝΑΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΑΠΟ ΔΕΚΟ Η΄ ΤΟ ΣΥΜΦΩΝΗΤΙΚΟ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ ΝΟΙΚΙΑΖΕΙΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΜΙΑ ΑΙΤΗΣΗ. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
αν θες τη γνωμη μου μη βαζεις στο σωμα σου τετοια πραγματα ειναι αχρηστα και καρκινογονα γεματο χημικα μπορεις να παρεις αιθεριο ελαιο κεδρου και να ριξεις λιγες σταγονες στο νερο στο μπάνιο Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
αυτό πρέπει να λες http://www.youtube.com/watch?v=I8acxpIeJXQ Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Αυτά είναι και τελείως υποκειμενικά .. Μπορεί να επιλέξω π.χ την πρώτη κατηγορία και αύριο να βγω στον δρόμο , να γνωρίσω μια κοπέλα της δεύτερης και να την ερωτευτώ παράφορα . Έτσι και αλλιώς , η εξωτερική εμφάνιση δεν είναι το παν . Πάντως , θα επέλεγα το δεύτερο , γιατί αυτά είναι χαρακτηριστικά της μεσογειακής ομορφιάς ( για να το παίξουμε και λίγο εθνικιστές :ρ )… Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Για τα εποχιακα ψαρια καλυτερα ρωτα σε υχθιοπωλειο!Οσο για το δολωμα,δεν ειναι απαραιτητο να αγορασεις.Μπορεις να βαζεις λιγο ψωμακι,η και ενα κοκο καλαμποκιου(βραστου αν θυμαμαι καλα) και μια χαρα ειναι το δολωμα.Βεβαια εξαρταται και απο το τι ψαρι θελεις να πιασεις. Διαβάστε περισσότερα...
Ανεκδοτα αλλα αληθινα...
Απάντηση:
Έλα ρε! Ξέρεις πόσο καιρό έψαχνα να αγοράσω τροπικά ψάρια;! Διαβάστε περισσότερα...
1) θελω να ερθει το καλοκαιρι 2)μπορω να παρω το στυλο σου;
Απάντηση:
Je veux que lete aille .. κοιτα δεν υπαρχει μελλοντας του ρηματος μπορω στα γαλλικα. θα πεις : est-ce que je peux prendre ton stylo? Διαβάστε περισσότερα...
Μπορείτε να μου απαντήσετε παρακαλώ;
Απάντηση:
βασικα δεν το μαθενεις νομιζω.. απλα οταν σε πλισιασει ασε τον εαυτο σου ελευθερο και εγω νομιζα οτι πρπει να το μαθω αλλα δεν είναι ετσι Διαβάστε περισσότερα...
Ανήκει στην οικογένεια Cyprinidae στην Τάξη Cypriniformes και προέρχεται από την Νότια Κίνα στην περιοχή του Hongkong και της Καντόνας. Είναι από τα είδη που δεν δημιουργούν δυσκολίες στην διατήρηση τους σε ενυδρείο. Τα τελευταία χρόνια αναγνωρίστηκε ένα νέο είδος, το Tanichthys micragemmae (Freyhof & Herder, 2001) από την περιοχή του κεντρικού Βιετνάμ, το οποίο έχει τις ίδιες απαιτήσεις και ζει στις ίδιες συνθήκες. Φτάνει τα 4 εκ. μήκος και μπορούμε να το κρατήσουμε σε ομάδα μέσα σε ένα...
Απάντηση:
Πολυ κατατοπιστικο! Διαβάστε περισσότερα...
πιρανχας:25-35C δισκοι:23-30C σκαλαρια:21-30C νεον τετρα:23-26C μονομαχος:20-26C γαριδες αμανο:10-28C χρυσοψαρα:10-26 κυπρινοειδη:10-25C σολομος:5-20C
Απάντηση:
Πολυ ωραια μου φαινεται οτι με ενδιεφερει η θερμοκρασια για τα χρυσοψαρα! Διαβάστε περισσότερα...
Οι Ιχθύες, κοινώς Ψάρια, (λατιν. Pisces), αποτελούν μια πολύ μεγάλη και ιδιαίτερη ομοταξία των σπονδυλωτών ζώων που φέρονται προσαρμοσμένα στην υδρόβια ζωή. Ορίζονται ως η ομάδα σπονδυλωτών και χονδρωτών που δεν έχουν άκρα με δάκτυλα. Αυτός ο αρνητικός ορισμός δείχνει ότι τα ψάρια είναι μία παραφυλετική ομάδα, η οποία περλαμβάνει τις λαμπραινες, τους οστεϊχθύες και τους χονδροιχθύες. Αποτελείται από συνολικά 32.000 είδη οργανισμών. Τα ψάρια κινούνται γενικά με πτερύγια, φέρουν λέπια και αναπ...
Απάντηση:
Τη μια μας λες: "Πολλά από αυτά αποτελούν σήμερα σημαντικότατες πηγές διατροφής στον κόσμο με πρώτης τάξεως θρεπτικά συστατικά όπως ζωικές πρωτεΐνες, λίπη, βιταμίνες καθώς και πολλά άλλα πολύτιμα στοιχεία για την ανθρώπινη υγεία." & την άλλη μας λες να μην τρώμε ψάρια. Αποφάσισε! :p Διαβάστε περισσότερα...
καλη-μερα-σπερα οτι θελετε:Ρ λοιπόν παιδια θελω να παρω ενα ψαρακι αρχικα,αλλαδεν ξέρω καποια πραματα.λοιπόν: εχω ειδη μια γυαλα που ειχα παρει απο τα τζαμπο κανει? και επίσης το νερό που θα βάλω πρεπει να ειναι χλιαρό προς το κανονικό και να ειναι βρυσεώς?
Απάντηση:
κατα αρχιν τα χρυσοψαρα δεν ζουν μονα τους.πρεπει να ειναι σε ζευγαρι.για 2 χρυσοψαρα θελεις τουλαχιστον 60-80 λιτρα.πετα την γυαλα σου και παρε κανονικο ενυδρειο 80 λιτρα.βαλε ενα καλο φιλτρο (HAILEA HL-BT 700).πετα βακτηρια στο ενυδρειο για 2 εβδομαδες που πωλουνται σε μικρα μποκαλακια στο πετ σοπ.μολις περασουν οι δυο εβδομαδες βαλε αληθινα φυτα και 2 χρυσοψαρα Διαβάστε περισσότερα...
Πέρα από τα ενυδρεία γλυκού και θαλασσινού νερού, υπάρχει και η εναλλακτική λύση ενυδρείων υφάλμυρου νερού. Λιγότερο απαιτητικό από το θαλασσινό και σαφέστατα πιο απαιτητικό και δύσκολο από το γλυκό, μιας και δεν είναι όλα τα ψάρια και φυτά κατάλληλα για αυτού του είδους τα ενυδρεία. Η αλατότητα στα περισσότερα από αυτα, κυμαίνεται κοντά στο 1,005. Κάποια συναντώνται σε ελαφρως υφαλμυρο νερο 1002-1005 ενω μερικα μπορουν να επιβιωσουν μεχρι 1008-1010. Καλό θα είναι να ανατρέχουμε στο προ...
Απάντηση:
Α!παρα πολυ ωραια!Προσωπικα τα βρισκω ενδιαφεροντα! Διαβάστε περισσότερα...
Ρώτησε τους 32 online χρήστες!
* Γράψε με λίγες λέξεις, τον τίτλο της ερώτησής σου και πάτα το κουμπί δημιουργίας νέας ερώτησης.
Προαιρετικά, μπορείς να γράψεις περισσότερες λεπτομέρειες για την ερώτησή σου στο παρακάτω πεδίο.