Σχετικές ερωτήσεις
Απάντηση: Υλικά : 1 κιλό ψάρια μικρά (γόπες,σαφρίδια,λιθρ ίνια,μπαρμπούνια, κουτσουμούρες κ.λ.π.) 1/2 ποτήρι λάδι 1/4 του ποτηριού ξίδι ή και λιγότερο αν...
Απάντηση: 1 κιλό ψάρια διάφορα για βραστά 2 κρεμμύδια 1 μάτσο σέλινο 4 καρότα 2 πράσινες πιπεριές 1 μάτσο άνηθο ψιλοκομμένο 4 πατάτες μέτριες ¼ φλιτζά...
Απάντηση: Κόβουμε το φιλέτο σε λεπτές φέτες. Το βάζουμε σε μπολ. Βάζουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά στο μπλέντερ και τα χτυπάμε να γίνουν κρέμα. Περιχύνουμε τη γα...
Απάντηση: Βγάζουμε τα συκωτάκια της γαλοπούλας, τα πλένουμε και τα κόβουμε σε καρεδάκια. Καθαρίζουμε και πλένουμε πολύ καλά τη γαλοπούλα. Εάν έχει πούπουλα,...
Απάντηση: Χτυπάμε το Flora, το μέλι και την ζάχαρη άχνη στο μίξερ μέχρι να γίνουν κρέμα. Προσθέτουμε τους κρόκους έναν-έναν, το αυγό και στη συνέχεια τη βαν...
Απάντηση: Πλένουμε, στεγνώνουμε και αλατοπιπερώνουμε ελαφρά τη γαλοπούλα. Την πασπαλίζουμε με λίγο αλεύρι και ανακατεύουμε. Ζεσταίνουμε το Flora soft με βο...
Απάντηση: Σε ένα μεγάλο μπολ τοποθετούμε τη φιλεταρισμένη γαλοπούλα, ρίχνουμε ξύσμα από πορτοκάλι, χυμό από πορτοκάλι, προσθέτουμε Knorr έξτρα γεύση ζωμό κό...
Απάντηση: Λιώνουμε το Flora Soft με βούτυρο μαζί με τις κουβερτούρες και τις σοκολάτες σε ένα κατσαρολάκι, σε χαμηλή φωτιά. Χτυπάμε τη ζάχαρη, τα αυγά κα...
Απάντηση: Για τη ζύμη της τάρτας Προσθέτουμε στο αλεύρι, τη ζάχαρη και το αλάτι και κοσκινίζουμε. Ρίχνουμε το μίγμα μέσα στον κάδο της κουζινομηχανής, προσ...
Απάντηση: Ανακατεύουμε το σιμιγδάλι ή το ρυζάλευρο σε 1 φλιτζάνι κρύο γάλα. Βάζουμε το υπόλοιπο γάλα σε κατσαρολάκι, σε μέτρια φωτιά και το αφήνουμε να πάρε...
 
Αποτελέσματα αναζήτησης ερωτήσεων

Γαλα και ψαρι

Απάντηση: Εκτέλεση Καθαρίζουμε τίς αγκινάρες àπό τά φύ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Εκτέλεση Αλατίζουμε το ψάρι, τουλάχιστον 2 ώ...συνέχεια απάντησης
Απαντήσεις σε σχετικές ερωτήσεις:
Απάντηση: Εκτέλεση Αφαιρέστε από το μπακαλιάρο τα κόκα...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Υλικά : 1 κιλό ψάρια διάφορα για βραστά 2 κρε...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Φρούτα και λαχανικά και κρέας και από ψάρι αν έ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: και εγω ειχα ενα ψαρι μονομαχο και ετσι εκανε κ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: μικρα ψαρακια. Εχεις και τν εικονα με το ψαρι κ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: βράδυ απ ότι ξέρω αλλά δεν είμαι και πολύ σίγου...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Αν πας πολύ νωρίς το πρωί ή το απόγευμα αργά δε...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: στα καρβουνα το αγαπημενο μου ειναι ο κολιος. ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Και τα δύο, αλλά πιο πολύ κρέας. Έφαγα τόοοοοσο...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: αν θες τη γνωμη μου μη βαζεις στο σωμα σου τετο...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Αυτά είναι και τελείως υποκειμενικά .. Μπορεί ν...συνέχεια απάντησης

Απαντήσεις ερωτήσεων

Απάντηση:
Εκτέλεση Καθαρίζουμε τίς αγκινάρες àπό τά φύλλα καί κρατάμε τό εσωτερικό τους. Tίς σωτάρουμε καλά μέ ελαιόλαδο στό τηγάνι καί τίς στρώνουμε στό ταψί. Ρίχνουμε αλάτι, πιπέρι, ρίγανη καί λεμόνι. Bάζουμε στό εσωτερικό τους τήν γέμιση, τήν οποία φτιάχνουμε σωτάροντας τόν σολομό μέ ψιλοκομμένο κρεμμύδι, μαϊντανό καί ντομάτα. Ψήνουμε μέχρι νά ροδίσουν. ΥΛΙΚΑ : 12 αγκινάρες Μισό κιλό σολομός 1 μεγάλο κρεμμύδι Μαϊντανός Ρίγανη Λεμόνι Αλάτι Πιπέρι Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Εκτέλεση Αλατίζουμε το ψάρι, τουλάχιστον 2 ώρες πριν και το βάζουμε σε μια μικρή ρηχή κατσαρόλα (Δηλ. ταβάς) μόλις να χωράνε σε αυτό τα κομμάτια του. Βάζουμε κρύο νερό, τόσο ώστε να σκεπαστούν λίγο. Έπειτα βάζουμε στη φωτιά το σκεύος μας. Όταν αρχίσει να βράζει προσθέτουμε το λάδι και σε 15-20 λεπτά τη μουστάρδα, τα μπαχαρικά και τον χυμό λεμονιού. Κουνάμε καλά τον ταβά και σε 1 λεπτό το κατεβάζουμε. Είναι έτοιμο. ΥΛΙΚΑ : 600 γρ. γαλέος φέτα (κομμένος σε κομματάκια 5 επί 5 εκατοστών... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Εκτέλεση Αφαιρέστε από το μπακαλιάρο τα κόκαλα και τα χοντρά πετσάκια και λιανίστε τον. Ζυμώστε τον με το ψωμί που έχετε μουλιάσει, το κρεμμύδι, τη ντομάτα και τα αρωματικά. Πριν τηγανίσετε τους κεφτέδες, πασπαλίστε τους με αλεύρι. ΥΛΙΚΑ : 1 κιλό φρέσκο μπακαλιάρο ψωμί μπαγιάτικο, χωρίς την κόρα 1 κρεμμύδι πολτοποιημένο 1 μεγάλη ντομάτα 1 κουταλάκι ρίγανη δυόσμος αλάτι πιπέρι Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υλικά : 1 κιλό ψάρια διάφορα για βραστά 2 κρεμμύδια 1 μάτσο σέλινο 4 καρότα 2 πράσινες πιπεριές 1 μάτσο άνηθο ψιλοκομμένο 4 πατάτες μέτριες ¼ φλιτζάνι λάδι Αλάτι, πιπέρι ½ φλιτζάνι ρύζι Εκτέλεση : Καθαρίζουμε και πλένουμε τα ψάρια. Καθαρίζουμε τα λαχανικά. Βράζουμε σε 1.5 λίτρο νερό τα ψάρια μαζί με τα λαχανικά ολόκληρα, εκτός από τον άνηθο. Όταν βράσουν όλα καλά βγάζουμε τα λαχανικά και τα περνάμε από το μπλέντερ ή από τον μύλο των λαχανικών, εκτός μόνο από τις πιπεριές που ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υλικά : 1 κιλό ψάρια μικρά (γόπες,σαφρίδια,λιθρίνια,μπαρμπούνια, κουτσουμούρες κ.λ.π.) 1/2 ποτήρι λάδι 1/4 του ποτηριού ξίδι ή και λιγότερο αναλόγως με το πόσο αψύ είναι το ξίδι 2 μικρά φύλλα δάφνης (βάγιας) 1 κλαράκι δεντρολίβανο ( λασμάρι) 1-1 1/2 κουταλιά αλεύρι λίγο αλάτι 2 ντομάτες κόκκινες τριμμένες και λειωμένες λίγος πελτές 1/4 ποτηριού νερό 2-3 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο πιπέρι μαύρο τριμμένο ή καυτερό κοκκινοπίπερο Εκτέλεση : Τηγανίζουμε τα ψάρια ως συνήθως. Τα ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
1 κιλό ψάρια διάφορα για βραστά 2 κρεμμύδια 1 μάτσο σέλινο 4 καρότα 2 πράσινες πιπεριές 1 μάτσο άνηθο ψιλοκομμένο 4 πατάτες μέτριες ¼ φλιτζάνι λάδι Αλάτι, πιπέρι ½ φλιτζάνι ρύζι Εκτέλεση : Καθαρίζουμε και πλένουμε τα ψάρια. Καθαρίζουμε τα λαχανικά. Βράζουμε σε 1.5 λίτρο νερό τα ψάρια μαζί με τα λαχανικά ολόκληρα, εκτός από τον άνηθο. Όταν βράσουν όλα καλά βγάζουμε τα λαχανικά και τα περνάμε από το μπλέντερ ή από τον μύλο των λαχανικών, εκτός μόνο από τις πιπεριές που τις πετάμ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Κόβουμε το φιλέτο σε λεπτές φέτες. Το βάζουμε σε μπολ. Βάζουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά στο μπλέντερ και τα χτυπάμε να γίνουν κρέμα. Περιχύνουμε τη γαλοπούλα. Αφήνουμε σκεπασμένο στο ψυγείο για 1 ώρα το λιγότερο. Όσο πιο πολύ το αφήσουμε τόσο πιο ωραίο θα γίνει. Το ψήνουμε σε γκριλιέρα για 3'- 4' από κάθε πλευρά. Εναλλακτικά ψήνουμε στο φούρνο σε ταψάκι στρωμένο με λαδόκολλα στους 200ºC για 15'. Ετοιμάζουμε την σαλάτα. Πλένουμε, στεγνώνουμε και κόβουμε τα ντοματίνια στη μέση. Σ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Βγάζουμε τα συκωτάκια της γαλοπούλας, τα πλένουμε και τα κόβουμε σε καρεδάκια. Καθαρίζουμε και πλένουμε πολύ καλά τη γαλοπούλα. Εάν έχει πούπουλα, την καψαλίζουμε πρώτα και στη συνέχεια την πλένουμε καλά. Σε βαθιά κατσαρόλα βάζουμε νερό, προσθέτουμε το κρεμμύδι, το πράσο, το καρότο, το σέλινο, δάφνη, το ξύλο κανέλας, τα γαρύφαλλα, τη φλούδα του πορτοκαλιού, λίγο αλάτι, και βράζουμε για 10 λεπτά. Στη συνέχεια, βάζουμε στην κατσαρόλα τη γαλοπούλα και τη βράζουμε για μία ώρα. Στο μεταξ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Χτυπάμε το Flora, το μέλι και την ζάχαρη άχνη στο μίξερ μέχρι να γίνουν κρέμα. Προσθέτουμε τους κρόκους έναν-έναν, το αυγό και στη συνέχεια τη βανίλια και το ρούμι. Σε ένα ξεχωριστό μπολ ανακατεύουμε κορν φλάουρ, αλάτι, αλεύρι και μπέικιν πάουντερ και τα προσθέτουμε στο μίγμα με το Flora Soft με βούτυρο. Τα χτυπάμε να γίνουν ένα και βάζουμε το μπολ στο ψυγείο για 2 ώρες να παγώσει. Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 170 °C. Ανοίγουμε τη ζύμη σε 0,5 εκατοστά πάχος και κόβουμε με κουπ πατ για μπ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Πλένουμε, στεγνώνουμε και αλατοπιπερώνουμε ελαφρά τη γαλοπούλα. Την πασπαλίζουμε με λίγο αλεύρι και ανακατεύουμε. Ζεσταίνουμε το Flora soft με βούτυρο σε αντικολλητικό σκεύος και όταν κάψει, ρίχνουμε τη γαλοπούλα να ροδίσει απ’ όλες τις πλευρές. Προς το τέλος του σοταρίσματος, προσθέτουμε το κρεμμύδι, το φρέσκο κρεμμυδάκι, το καρότο και το σκόρδο. Πασπαλίζουμε με το κάρι και σοτάρουμε για 2 λεπτά ανακατεύοντας κατά διαστήματα. Σβήνουμε με το κρασί και προσθέτουμε λίγο ζεστό νερό και τις ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Σε ένα μεγάλο μπολ τοποθετούμε τη φιλεταρισμένη γαλοπούλα, ρίχνουμε ξύσμα από πορτοκάλι, χυμό από πορτοκάλι, προσθέτουμε Knorr έξτρα γεύση ζωμό κότας και ανακατεύουμε. Μαρινάρουμε για δέκα λεπτά και συνεχίζουμε με τη γέμιση. ΓΕΜΙΣΗ: Λιώνουμε καλά στο τηγάνι το Flora με βούτυρο και προσθέτουμε το ψιλοκομμένο κρεμμύδι και τον κιμά. Βάζουμε έπειτα τα κάστανα, την καπνιστή γαλοπούλα, το ρύζι, το κουκουνάρι, τα κράνμπερις, τα βερίκοκα, αλάτι και πιπέρι, ανακατεύουμε ελαφρά για να σοτα... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Λιώνουμε το Flora Soft με βούτυρο μαζί με τις κουβερτούρες και τις σοκολάτες σε ένα κατσαρολάκι, σε χαμηλή φωτιά. Χτυπάμε τη ζάχαρη, τα αυγά και προσθέτουμε το μείγμα της λιωμένης σοκολάτας. Στο τέλος, προσθέτουμε το αλεύρι και τις βανίλιες. Βουτυρώνουμε και αλευρώνουμε μια φόρμα του κέικ ή ατομικά φορμάκια και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 °C για 15’. Εάν τα βάλουμε σε ατομικά φορμάκια, ψήνουμε για 10’. Αφήνουμε το σουφλέ να παγώσει στη φόρμα. Όταν το κόψουμε, η σοκο... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Για τη ζύμη της τάρτας Προσθέτουμε στο αλεύρι, τη ζάχαρη και το αλάτι και κοσκινίζουμε. Ρίχνουμε το μίγμα μέσα στον κάδο της κουζινομηχανής, προσθέτουμε 125γρ. Flora με βούτυρο και με το ειδικό εργαλείο (γάτζο) αρχίζουμε να ζυμώνουμε μέχρι η ζύμη να αρχίσει να τρίβεται. Στη συνέχεια προσθέτουμε νερό και αυγό και συνεχίζουμε το ζύμωμα μέχρι το μίγμα να γίνει ομοιόμορφο και σφιχτό. Όταν η ζύμη είναι έτοιμη, τη βγάζουμε, την δουλεύουμε λίγο με τα χέρια μας, την τυλίγουμε με μεμβράνη και την το... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ανακατεύουμε το σιμιγδάλι ή το ρυζάλευρο σε 1 φλιτζάνι κρύο γάλα. Βάζουμε το υπόλοιπο γάλα σε κατσαρολάκι, σε μέτρια φωτιά και το αφήνουμε να πάρει βράση. Προσθέτουμε τη ζάχαρη και ανακατεύουμε. Μόλις πάρει βράση, ρίχνουμε το σιμιγδάλι ή το ρυζάλευρο και τα αφήνουμε όλα μαζί να σιγοβράσουν, μέχρι να πήξει καλά η κρέμα. Σε όλο αυτό το διάστημα ανακατεύουμε διαρκώς με ξύλινη κουτάλα, για να μη κολλήσει η κρέμα. Κατεβάζουμε την κατσαρόλα από τη φωτιά και αφήνουμε την κρέμα να κρυώσει λίγο. Ρίχ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
...μπορείς να ψάξεις για καρχαρία "νάνο"...καρχαριοειδές με μέγιστο μήκος τους κατα την πλήρη ενηλικίωση τα 15εκ. είναι πολυ ανθεκτικά σε ασθένειες, λοιμώξεις κλπ και ζούν παρα πολλά χρόνια, δεν νιώθουν τίποτα και το μόνο που θέλουν και χρειάζονται είναι η τροφή....για εμένα είναι το ιδανικό "ψάρι" για ένα μικρό ενυδρείο (πχ. 40εκ.Χ 20εκ)..... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Φρούτα και λαχανικά και κρέας και από ψάρι αν έχω λεφτά προτιμώ καλαμαράκια και χταποδάκια. Διαβάστε περισσότερα...
Εχω παρατηρήσει μερικες φορες οτι ο μονομάχος μου ανοιγει τα βραγχια του πολυ και τα κρατάει ετσι για αρκετα λεπτα.τι σημαινει αυτο που κανει?
Απάντηση:
και εγω ειχα ενα ψαρι μονομαχο και ετσι εκανε και εμενε λιγα λεπτα ακινητο τι να πεις μπορει ετσι να κανουν αυτου του ειδους ψαρια Διαβάστε περισσότερα...
Τι πετονιά να βάλω στο καλάμι μου.( ψάρεμα από ακτή)
Απάντηση:
μικρα ψαρακια. Εχεις και τν εικονα με το ψαρι κλοουν Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
βράδυ απ ότι ξέρω αλλά δεν είμαι και πολύ σίγουρος για την ώρα ακριβός. Διαβάστε περισσότερα...
θα παω ψαρεμα με καλαμι από την ακτη. με δολωμα γαριδα. πειτε μου για να ερθουν τα ψαρια τι να ριξω στην θαλασσα? πχ.. ψωμι
Απάντηση:
Αν πας πολύ νωρίς το πρωί ή το απόγευμα αργά δεν χρειάζεται να ρίξεις τίποτα.Έχει ήδη πολλά ψάρια πιστεύω. :p Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
στα καρβουνα το αγαπημενο μου ειναι ο κολιος. για τηγανι μου αρεσει ο γαυρος. μου αρεσει επισης πολυ και η σαρδελα. βασικα τα περισσοτερα ψαρια τα τρωω δεν εχω προβλημα Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Αν αρχίζεις να φορτώνεσαι από τώρα, θα τα παίξεις στη Β λυκείου που θα σφίξουν τα πράγματα. Προσωπικά, στην τρίτη γυμνασίου πίστευα πως έκανα λάθος που επέλεξα να πάω ΓΕΛ, αφού δεν ήμουν καλός στα μαθηματικά, αλλά και φυσική. Αλλά ευτυχώς διαψεύστηκα. Είναι 1 σκαλοπάτι πιο πάνω η Ά λυκείου, αλλά πήρα τα πάνω μου στα μαθηματικά, εκεί που νόμιζα στη Γ Γυμνασίου ότι ήμουν τελειωμένος. Στη Β λυκείου όμως τα πράγματα δεν πάνε έτσι και εκεί την πάτησα. Δεν ανεβαίνεις 1 σκαλοπάτι, ανεβαίνεις 4-5. Εκ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Και τα δύο, αλλά πιο πολύ κρέας. Έφαγα τόοοοοσο ψάρι στον Παναμά, που το σιχάθηκα, μήνες έκανα να φάω μετά το ξέμπαρκο... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Κωδικός Δ.Ο.Υ. 1114 ΟΝΟΜΑ Δ.Ο.Υ. ΙΔ ΑΘΗΝΩΝ Διεύθυνση Κουρτίδου 184 T.K. 111 43. ΠΗΓΑΙΝΕΙΣ ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ ΜΗΤΡΩΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΣΟΥ Κ ΜΕΝΑΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΑΠΟ ΔΕΚΟ Η΄ ΤΟ ΣΥΜΦΩΝΗΤΙΚΟ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ ΝΟΙΚΙΑΖΕΙΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΜΙΑ ΑΙΤΗΣΗ. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
αν θες τη γνωμη μου μη βαζεις στο σωμα σου τετοια πραγματα ειναι αχρηστα και καρκινογονα γεματο χημικα μπορεις να παρεις αιθεριο ελαιο κεδρου και να ριξεις λιγες σταγονες στο νερο στο μπάνιο Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
αυτό πρέπει να λες http://www.youtube.com/watch?v=I8acxpIeJXQ Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Αυτά είναι και τελείως υποκειμενικά .. Μπορεί να επιλέξω π.χ την πρώτη κατηγορία και αύριο να βγω στον δρόμο , να γνωρίσω μια κοπέλα της δεύτερης και να την ερωτευτώ παράφορα . Έτσι και αλλιώς , η εξωτερική εμφάνιση δεν είναι το παν . Πάντως , θα επέλεγα το δεύτερο , γιατί αυτά είναι χαρακτηριστικά της μεσογειακής ομορφιάς ( για να το παίξουμε και λίγο εθνικιστές :ρ )… Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Για τα εποχιακα ψαρια καλυτερα ρωτα σε υχθιοπωλειο!Οσο για το δολωμα,δεν ειναι απαραιτητο να αγορασεις.Μπορεις να βαζεις λιγο ψωμακι,η και ενα κοκο καλαμποκιου(βραστου αν θυμαμαι καλα) και μια χαρα ειναι το δολωμα.Βεβαια εξαρταται και απο το τι ψαρι θελεις να πιασεις. Διαβάστε περισσότερα...
Ανεκδοτα αλλα αληθινα...
Απάντηση:
Έλα ρε! Ξέρεις πόσο καιρό έψαχνα να αγοράσω τροπικά ψάρια;! Διαβάστε περισσότερα...
1) θελω να ερθει το καλοκαιρι 2)μπορω να παρω το στυλο σου;
Απάντηση:
Je veux que lete aille .. κοιτα δεν υπαρχει μελλοντας του ρηματος μπορω στα γαλλικα. θα πεις : est-ce que je peux prendre ton stylo? Διαβάστε περισσότερα...
Ρώτησε τους 146 online χρήστες!
* Γράψε με λίγες λέξεις, τον τίτλο της ερώτησής σου και πάτα το κουμπί δημιουργίας νέας ερώτησης.
Προαιρετικά, μπορείς να γράψεις περισσότερες λεπτομέρειες για την ερώτησή σου στο παρακάτω πεδίο.