Σχετικές ερωτήσεις
Απάντηση: Συνολικό οικονομικό πακέτο 3200 ευρώ με τα καλύτερα ενθέματα της αγοράς Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε: info@kalaesthesis.gr http://www...
Απάντηση: Ανάλογα με την τεχνική: 2000-3000 ευρώ. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε: info@kalaesthesis.gr http:// www.kalaesthesis.gr Τηλ: 231026009...
Απάντηση: Συνδυαστικά σε μία επέμβαση 5000 ευρώ. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε: info@kalaesthesis.gr http:// www.kalaesthesis.gr τηλ 2310260096 ...
Απάντηση: Με υαλουρονικό 250 ευρώ. Με λίπος 800-1200 ευρώ. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε: info@kalaesthesis.gr http:// www.kalaesthesis.gr τηλ 2...
Απάντηση: 3000-5000 euro Για περισσότερες πληροφορίες: info@kalaesthesis.gr http:// www.kalaesthesis.gr Αθανάσιος Αντωνιάδης Πλαστικός Χειρουργός Βογατσικ...
Απάντηση: 4.500 με 5.000 ευρω περιπου αναλογως και τη ποιοτητα των ενθεματων βεβαια τις εξετασεις ολα...
Απάντηση: Σε ένα Δημόσιο Νοσοσκομείο γίνονται ελάχιστες αισθητικές επεμβάσεις και για εκπαιδευτικούς σκοπούς. Η μόνη εξαίρεση χρήσης ενθέματος σιλικόνης είνα...
Απάντηση: ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΚΥΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ 3500 ΩΣ 4500...
Απάντηση: Κοιτα φιλε....Η περιτομη στοιχιζει γυρο στα €800.Το χρονικο διαστημα αναρωσης ειναι γυρω στις 2 εβδομαδες με 1 μινα.Καλυτερα να πας σε κλινικη η οπ...
Απάντηση: ποσο κοστιζει η εγχειρηση του προστατη με laser ?...
 
Αποτελέσματα αναζήτησης ερωτήσεων

Αυξητικη πεους κοστος

Απάντηση: φυσικα και ειναι μονιμο περιεργο που ρωτας εδω...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Με υαλουρονικό οξύ 250 ευρώ. Για περισσότερες π...συνέχεια απάντησης
Απαντήσεις σε σχετικές ερωτήσεις:
Απάντηση: Συνολικό οικονομικό πακέτο με τα καλύτερα ενθέμ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: δεν ειναι επικινδυνη ..το υαλουρονικο κοστιζει...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: 1500 € περιπου κοστιζει.
Απάντηση: Πρεπει να απευθυνθεις σε χειρουργο - χερουργο...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: επισης αμα το βαρας και στον τοιχο ειναι καλο σ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: δεν νομιζω να υπαρχει καποιος κινδυνος αλλα για...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: του πατερα μου του εχει μπριστει το ενα ορχεις...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Αν σφύξεις το παντελόνι σου και τους τα σφύξεις...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: επυρεαζετε αλλα εξαρτατε τη λεμε συχνα στο επαν...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Μάλλον όχι. Μήπως το ξύνεις εσύ; Λίγο παραπάνω...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: όταν σκιστεί και κατέβει το πετσάκι νομίζω.
Απάντηση: Όπως η γυμναστική αποτελεί τον καλύτερο τρόπο γ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: μαλλον δεν πλενεις καλα την "ψεκαστηρα&quo...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Συζητησε το με καποιον ειδικο να χεις το κεφαλι...συνέχεια απάντησης

Απαντήσεις ερωτήσεων

Απάντηση:
φυσικα και ειναι μονιμο περιεργο που ρωτας εδω για πλαστικη μπορεισ να μπεις σε σελιδες που ασχολουντε με αυτα τα θεματα.. karapetian.org/χειλεοπλαστικη υπαρχουν τριων ειδων αυξητικη χειλιων για μονιμο αποτελεσμα η μια ειναι τα ενθεματα σιλικονης που αν δεν σου αρεσει το αποτελεσμα μπορεις να το αφαιρεσεις,αλλη τεχνικη ειναι το lip lift η bulls horn στην οποια σηκωνουν το δερμα μεταξυ χειλους και μυτης www.youtube.com/watch?v=yEGWJUq8fKU τελος ειναι vermilion η cubits bow η ποια σου κοβου... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Με υαλουρονικό οξύ 250 ευρώ. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε:info@kalaesthesis.gr http://www.kalaesthesis.gr Τηλ: 2310260096 Φαξ: 2310260238 Αθανάσιος Αντωνιάδης Πλαστικός Χειρουργός Βογατσικού 14 54622 Θεσσαλονίκη Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Συνολικό οικονομικό πακέτο με τα καλύτερα ενθέματα της Mentor 3200 ευρώ. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε:info@kalaesthesis.gr http://www.kalaesthesis.gr τηλ 2310260096 φαξ 2310260238 Αθανάσιος Αντωνιάδης Πλαστικός Χειρουργός Βογατσικού 14 54622 Θεσσαλονίκη Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
δεν ειναι επικινδυνη ..το υαλουρονικο κοστιζει 250 ευρω περιπου αλλα δεν ειναι μονιμο σε 6 περιπου μηνες εχει φυγει αλλα αν δεν εισαι σιγουρη και θες να δοκιμασεις πως θα σαι με λιγο πιο γεματα χειλη ειναι μια καλη λυση μεχρι να κανεις την μονιμη επεμβαση οι επιλογες που εχεις για μονιμη αυξητικη χειλιων ειναι 1 lip lift σηκωμα των χειλιων μειωνεται η αποσταση μεταξυ της μυτης οχι τον ογκο τους 2 τα ενθεματα σιλικονης που ειναι ασφαλης και μπορουν να αφαιρεθουν αν δεν σου αρεσει το αποτελεσμ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Συνολικό οικονομικό πακέτο 3200 ευρώ με τα καλύτερα ενθέματα της αγοράς Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε:info@kalaesthesis.gr http://www.kalaesthesis.gr τηλ 2310260096 φαξ 2310260238 Αθανάσιος Αντωνιάδης Πλαστικός Χειρουργός Βογατσικού 14 54622 Θεσσαλονίκη. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ανάλογα με την τεχνική: 2000-3000 ευρώ. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε:info@kalaesthesis.gr http://www.kalaesthesis.gr Τηλ: 2310260096 Φαξ: 2310260238 Αθανάσιος Αντωνιάδης Πλαστικός Χειρουργός Βογατσικού 14 54622 Θεσσαλονίκη Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Συνδυαστικά σε μία επέμβαση 5000 ευρώ. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε:info@kalaesthesis.gr http://www.kalaesthesis.gr τηλ 2310260096 φαξ 2310260238 Αθανάσιος Αντωνιάδης Πλαστικός Χειρουργός Βογατσικού 14 54622 Θεσσαλονίκη Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Με υαλουρονικό 250 ευρώ. Με λίπος 800-1200 ευρώ. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε:info@kalaesthesis.gr http://www.kalaesthesis.gr τηλ 2310260096 φαξ 2310260238 Αθανάσιος Αντωνιάδης Πλαστικός Χειρουργός Βογατσικού 14 54622 Θεσσαλονίκη Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
3000-5000 euro Για περισσότερες πληροφορίες:info@kalaesthesis.gr http://www.kalaesthesis.gr Αθανάσιος Αντωνιάδης Πλαστικός Χειρουργός Βογατσικού 14 Θεσσαλονίκη 54622 2310260096 2310260238 Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
4.500 με 5.000 ευρω περιπου αναλογως και τη ποιοτητα των ενθεματων βεβαια τις εξετασεις ολα Διαβάστε περισσότερα...
σε ποιο νοσοκομειο της θεσσαλονικης
Απάντηση:
Σε ένα Δημόσιο Νοσοσκομείο γίνονται ελάχιστες αισθητικές επεμβάσεις και για εκπαιδευτικούς σκοπούς. Η μόνη εξαίρεση χρήσης ενθέματος σιλικόνης είναι η αποκατάσταση του μαστού μετά από μαστεκτομή. Για περισσότερες πληροφορίες:info@kalaesthesis.gr http://www.kalaesthesis.gr Αθανάσιος Αντωνιάδης Πλαστικός Χειρουργός Βογατσικού 14 Θεσσαλονίκη 54622 2310260096 2310260238 Διαβάστε περισσότερα...
ποσο κοστιζει η αυξητικη στηθους;
Απάντηση:
ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΚΥΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ 3500 ΩΣ 4500 Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Κοιτα φιλε....Η περιτομη στοιχιζει γυρο στα €800.Το χρονικο διαστημα αναρωσης ειναι γυρω στις 2 εβδομαδες με 1 μινα.Καλυτερα να πας σε κλινικη η οποια σου προσφερει βοηθεια φαγητο κ.α.Επισης το ιατρειο ειναι πιο ασφαλες κα θα σου ελεγα να τους πεις πως δεν θελεις αποδιξη γιανα σου ζητησουν λιγοτερα λεφτα. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ποσο κοστιζει η εγχειρηση του προστατη με laser ? Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
1500 € περιπου κοστιζει. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Πρεπει να απευθυνθεις σε χειρουργο - χερουργο ουρολογο να σου πει. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Οι εξετάσεις για συστηματική ανίχνευση του καρκίνου του προστάτη, δεν μειώνουν σημαντικά τους θανάτους από τη νόσο. Οι συστηματικές εξετάσεις για καρκίνο του προστάτη, δημιουργούν μεγάλο κίνδυνο υπερβολικής ανίχνευσης και διενέργειας αχρείαστων θεραπειών. Τα δύο αυτά, βαρυσήμαντα συμπεράσματα προέκυψαν, από έρευνα διάρκειας 20 ετών που διενήργησαν Σουηδοί γιατροί και άλλοι επιστήμονες. Η έρευνα ήταν προοπτική, τυχαιοποιημένη και μακροχρόνια και περιέλαβε μεγάλο αριθμό αντρών. Τα χαρακτ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
απαντιστε πλς Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
θά πρέπει μέ τόν γιατρό σου,νά τσεκάρεις τήν προστατίτιδα μέ τήν PSA,αλλά χρειάζεται πολύ προσοχή γιά νά βγούν τά ασφαλή συμπεράσματα της πάθησης ,διότι αυτή η εξέταση, ξεγελάει κάποιες φορές.. Εχει σημασία νά διαγνωσθεί αν ειναι η προστατίτιδα "οξεία βακτηριακή" η "χρόνια βακτηριακή"επειδή ετσι μπορεί ο γιατρός νά δώσει καί τίς κατάλληλες οδηγίες. Στήν πρώτη περίπτωηη "τήν οξεία μικροβιακή"δείνει ο γιατρός αντιφλεγμονώδη καί αλλα φάρμακα κατ επιλογήν του κα... Διαβάστε περισσότερα...
amma faras malakia einai kalo sto na megalosi to peos?
Απάντηση:
επισης αμα το βαρας και στον τοιχο ειναι καλο στο να μεγαλωσει! Διαβάστε περισσότερα...
ποιο ειναι το φυσιολογικο μεγεθος του πεους;
Απάντηση:
Απάντηση:
δεν νομιζω να υπαρχει καποιος κινδυνος αλλα γιατι να θες να πιεις το σπερμα σου :Ρ Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
του πατερα μου του εχει μπριστει το ενα ορχεις εχει πονακια σε τη οφιλετε! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Αν σφύξεις το παντελόνι σου και τους τα σφύξεις. Αν πέσει η μπάλα επάνω αν στα χτυπήσει κανένας κλλπ. Διαβάστε περισσότερα...
αν υπαρχει περιπτωση οταν ενας αντρας κανει συχνα σεξ καποια στιγμη να τελειωσει το σπερμα του
Απάντηση:
επυρεαζετε αλλα εξαρτατε τη λεμε συχνα στο επαναλανβανομενο [δυλαδη απονοτο]σε καπιο διαστιμα χρονικο εξαρτατε απο τον οργανησμο σου και την διατροφη σος καπια στυγμη θα βλεπης τον κοσμο απο τα ψυλα μπαλκονια αν ομος ενοουμε το τακτικο δεν εχεις κανενα προβλημα αυτο το βλεπης και εσθανεσε εση ο ιδιος Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Μάλλον όχι. Μήπως το ξύνεις εσύ; Λίγο παραπάνω από το κανονικό απ ότι κατάλαβα... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
όταν σκιστεί και κατέβει το πετσάκι νομίζω. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Όπως η γυμναστική αποτελεί τον καλύτερο τρόπο για να διατηρήσουμε την καλή μας υγεία, έτσι και το σεξ αποτελεί την καλύτερη γυμναστική για να διατηρήσει ο ανδρικός πληθυσμός το σπέρμα του γόνιμο, ανακοίνωσαν Αυστραλοί επιστήμονες κατά τη διάρκεια συνεδρίου με θέμα τη γονιμότητα. Σε σχετική έρευνα που πραγματοποίησαν και στην οποία έλαβαν μέρος μη γόνιμοι άνδρες, διαπίστωσαν ότι η συντριπτική πλειοψηφία αυτών, μετά την καθημερινή εκσπερμάτωση, βελτίωσε αισθητά την ποιότητα του σπέρματός τους, ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
μαλλον δεν πλενεις καλα την "ψεκαστηρα" σου. δοκιμασε το. Διαβάστε περισσότερα...
ειμαι 30 χρονων,ειμαι φορεας κονδυλωματων τα τελευταια τρια χρονια και μεχρι τωρα δε εχω εκδηλωσει καποιο συμπτωμα. πριν απο 6 μηνες λογο εντονης δραστηριοτητας με ποδηλατο δημιουργηθηκε μια προστατιτιδα η οποια πριν μια εβδομαδα φανηκε στο υπερηχο πως δεν ειχε θεραπευτει σωστα.επισης ο γιατροσ μου ανακαλυψε ενα μαργαριταρι μ ειπε πως λεγεται στο δε3υ ορχι και μια κυστη στην αρχη της επιδιδυμιτιδας. τις τελευταιες 2 βδομαδες εχς συνεχομενο πονο οχι εντονο(ενοχλητικο), μαζεμα των ορχεων προσ τ...
Απάντηση:
Συζητησε το με καποιον ειδικο να χεις το κεφαλι σου ησυχο, εδω δυσκολα θα γινει η διαγνωση.. Διαβάστε περισσότερα...
Ρώτησε τους 131 online χρήστες!
* Γράψε με λίγες λέξεις, τον τίτλο της ερώτησής σου και πάτα το κουμπί δημιουργίας νέας ερώτησης.
Προαιρετικά, μπορείς να γράψεις περισσότερες λεπτομέρειες για την ερώτησή σου στο παρακάτω πεδίο.