Σχετικές ερωτήσεις
Απάντηση: η γαριδα ναι τα αλλα δεν ξερω...
Απάντηση: Αν θελετε να δουλεψετε σε ελληνικο μαγαζι στο μοναχο γερμανιας καλεστε στο 0049893131373...
Απάντηση: 1 αστακός 800 γραμμάρια περίπου 2 κουταλιές της σούπας λάδι αλάτι, πιπέρι 1. Με ένα μπαλταδάκι της κουζίνας χωρίζουμε τον αστακό στη μέση κατά μ...
Απάντηση: Τα θαλασσινά ανέκαθεν υπήρχαν στη διατροφή των Ελλήνων και ήταν ιδιαίτερα αγαπητή και ποθητή τροφή από την αρχαιότητα. Συμβόλιζαν μια τροφή νόστιμη...
Απάντηση: Χαχαχα έχεις δίκιο :Ρ αν κανένας θυμηθεί τη δική μου γιορτή (που είμαι σίγουρη ότι δεν την ξερει κανεις) οκ θα μείνω άφωνη και θα τον παραδεχτω !...
Απάντηση: Υλικα: 1 πακέτο μακαρόνια, Νο 6 ή Νο 7 1/2 φλιτζάνι τσαγιού ελαιόλαδο 2 κιλά αστακούς 3 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες 1 ματσάκι μαϊντανό ψιλοκο...
Απάντηση: 00359886619773 η γραψε στο SKYPE galiage78.Γιωργος...
Απάντηση: απο καρβουνο...
Απάντηση: δεν ξέρω αλλά φαντάζομαι πως αν θες αλεύρι θα πας στο μ΄τλο κι αναγκαστικά θα λερωθείς για να το πάρεις.το ίδιο και για το κάρβουνο.τότε βλέπεις δε...
Απάντηση: http:// antonasnet.blogspot. com/2008/05/blog- post.html...
 
Αποτελέσματα αναζήτησης ερωτήσεων

Αστακος στα καρβουνα

Απάντηση: Ψαξε εδω http://www.ktellarisas.gr/routes.php
Απάντηση: Ξεχάσαμε τον λόγο νούμερο 11,κοστίζει πολύ.Όσον...συνέχεια απάντησης
Απαντήσεις σε σχετικές ερωτήσεις:
Απάντηση: Θα προτιμούσα κόκκινο κρασί.Τα ροζέ δεν θεωρώ ο...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: μια ωραια σως για ολα γενικα τα ψητα ειναι στρα...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Ιδιαίτερη προσοχή απαιτείται στο βράσιμο του ασ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: διαίτερα χαρακτηριστικά του είναι το σκληρό, κό...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Οι αστακοί μπορούν να ζήσουν περισσότερο από 10...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Με την ονομασία αστακός είναι γνωστά στην Ελλάδ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Πολυ απλο... Παιρνεις τα κομματια απο το κοτοπο...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Λιμεναρχείο Αστακού τηλ.: 26460 41052

Απαντήσεις ερωτήσεων

Απάντηση:
Ψαξε εδω http://www.ktellarisas.gr/routes.php Διαβάστε περισσότερα...
https://www.facebook.com/media/set/? set=a.398257886912218.91628.161798280558181&type=3 10 λόγοι για να μην φάτε αστακούς 1. Οι αστακοί έχουν δικαιώματα Η PETA πιστεύει, ότι πρέπει να σεβόμαστε τα δικαίωματα όλων των ζώων, άσχετα αν τα ζώα έχουν κάποια ωφέλεια στον άνθρωπο ή ισχύουν σαν εκλεκτή τροφή. Οπως ακριβώς και εμείς, και αυτά υποφέρουν και θέλουν να ζήσουν την ζωή τους, μια ελεύθερη και ασφαλή ζωή . Γιαυτό δεν έχουμε το δικαίωμα, να ψαρεύουμε αστακούς προς τροφή, να τους β...
Απάντηση:
Ξεχάσαμε τον λόγο νούμερο 11,κοστίζει πολύ.Όσον αφορά τον πρώτο λόγο πάντως,πλάκα θα είχε να έβγαιναν οι οικολόγοι και να έκαναν πορεία για τα δικαιώματα των αστακών.Για τόσες άλλες χαζομάρες γίνονται πορείες,γιατί όχι και για αυτό; Διαβάστε περισσότερα...
αποκαλύπτει αισθητήρες στα καρκινοειδή 21.01.2013 11:20 Σχόλια -A+A Μία ανατριχιαστική αποκάλυψη έκαναν επιστήμονες που μελέτησαν το νευρικό σύστημα των καρκινοειδών, αφού όπως ανακάλυψαν, έχουν αισθητήρες πόνου και αισθάνονται στο έπακρο όλα τα φρικτά βασανιστήρια στα οποία υποβάλλονται (όπως βράσιμο ζωντανά στη κατσαρόλα, κόψιμο δαγκανών κ.α.) Η έρευνα δημοσιεύτηκε στην επιθεώρηση Journal of Experimental Biology και αποκαλύπτει ότι τα καρκινοειδή και πολλοί ακόμα οργανισμοί διαθέτου...
Απάντηση:
ολα τα ζωα πονανε..ανεξαρτητος ειδους και μεγεθους... αλλα δυστηχως η πλειοψηφεια των ανθρωπων αδιαφορει κυριολεκτικα.. Διαβάστε περισσότερα...
Αστακοί, καβούρια και λοιπά καρκινοειδή υποφέρουν όταν βράζουν ζωντανά μέσα στην κατσαρόλα. Αυτό είναι το συμπέρασμα έρευνας που μελετά το νευρικό σύστημα των ειδών αυτών και δημοσιεύεται στην επιθεώρηση Journal of Experimental Biology. Τα καρκινοειδή και πολλοί ακόμα οργανισμοί διαθέτουν ειδικούς υποδοχείς (αισθητήρες πόνου, αλγοϋποδοχείς) που αντιλαμβάνονται τα επικίνδυνα ερεθίσματα και ενεργοποιούν ένα ταχύτατο ανακλαστικό αποφυγής. Η μελέτη έδειξε πως τα είδη αυτά διαθέτουν μια μ...
Απάντηση:
10 λόγοι για να μην φάτε αστακούς 1. Οι αστακοί έχουν δικαιώματα Η PETA πιστεύει, ότι πρέπει να σεβόμαστε τα δικαίωματα όλων των ζώων, άσχετα αν τα ζώα έχουν κάποια ωφέλεια στον άνθρωπο ή ισχύουν σαν εκλεκτή τροφή. Οπως ακριβώς και εμείς, και αυτά υποφέρουν και θέλουν να ζήσουν την ζωή τους, μια ελεύθερη και ασφαλή ζωή . Γιαυτό δεν έχουμε το δικαίωμα, να ψαρεύουμε αστακούς προς τροφή, να τους βασανίζουμε και να τους σκοτώνουμε. 2. Το βράσιμο πονάει...ισχύει επίσης και για τους αστακο... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
η γαριδα ναι τα αλλα δεν ξερω. Διαβάστε περισσότερα...
Είμαι 43 χρονών,ψήστης με μεγάλη εμπειρία στο αντικείμενο,πολύ γρήγορος στο τύλιγμα,γνώστης ψησήματος στα κάρβουνα από κοντοσούβλια,σούπερ συνταγή για γύρο κατόπουλου στα κάρβουνα,από σνίτσελ κοτόπουλο,γεμιστά,απλά,σούπερ συνταγή από σουβλάκι κοτόπουλο εγγιημένα όπου τα έβαλα κάνανε θραύση.Έχω δουλέψει Κρήτη,Κύπρο,Σαντορίνη,Σαμοθράκη.Για σεζόν είμαι φιλότιμος,τυπικότατος στην δουλειά μου,συνεπέστατος,όποιος ενδιαφέρεται πηγαίνω οπουδήποτε στην Ελλάδα και Εξωτερικό. Μόνιμος κάτοικος Αλεξανδρο...
Απάντηση:
Αν θελετε να δουλεψετε σε ελληνικο μαγαζι στο μοναχο γερμανιας καλεστε στο 0049893131373 Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
1 αστακός 800 γραμμάρια περίπου 2 κουταλιές της σούπας λάδι αλάτι, πιπέρι 1. Με ένα μπαλταδάκι της κουζίνας χωρίζουμε τον αστακό στη μέση κατά μήκος. Ρίχνουμε από μια κουταλιά λάδι σε κάθε κομμάτι, αλάτι, πιπέρι και το βάζουμε να ψηθεί στο γκριλ σε χαμηλή θερμοκρασία 25 περίπου λεπτά (30 λεπτά ψήσιμο για κάθε κιλό) 2. Βγάζουμε τον αστακό από τον φούρνο και τον πασπαλίζουμε με λίγη ρίγανη. Τον παρουσιάζουμε σε πιατέλα και τον συνοδεύουμε με σάλτσα ολλανταιζ και πατάτες βραστές. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Τα θαλασσινά ανέκαθεν υπήρχαν στη διατροφή των Ελλήνων και ήταν ιδιαίτερα αγαπητή και ποθητή τροφή από την αρχαιότητα. Συμβόλιζαν μια τροφή νόστιμη, υγιεινή και εύκολη στην προετοιμασία, ικανή να ικανοποιήσει υψηλές γευστικές απαιτήσεις. Λόγω της γεωγραφικής θέσης αλλά και του γεγονότος ότι μεγάλο τμήμα της χώρας μας διαβρέχεται από θάλασσα, τα ψάρια και τα θαλασσινά υπήρχαν πάντοτε σε αφθονία και ποικιλία. Μάλιστα, ιστορικές πηγές αναφέρουν ότι οι πρόγονοί μας ήταν άριστοι γνώστες της θαλ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Χαχαχα έχεις δίκιο :Ρ αν κανένας θυμηθεί τη δική μου γιορτή (που είμαι σίγουρη ότι δεν την ξερει κανεις) οκ θα μείνω άφωνη και θα τον παραδεχτω ! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υλικα: 1 πακέτο μακαρόνια, Νο 6 ή Νο 7 1/2 φλιτζάνι τσαγιού ελαιόλαδο 2 κιλά αστακούς 3 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες 1 ματσάκι μαϊντανό ψιλοκομμένο 2 μεγάλες ντομάτες ώριμες ψιλοκομμένες αλάτι άφθονο φρεσκοτριμμένο πιπέρι Εκτελεση: Βράζετε τους αστακούς σε άφθονο νερό χωρίς αλάτι. Τραβάτε τους αστακούς και σουρώνετε τον ζωμό. 2. Ωστόσο βάζετε σε ένα βαθύ τηγάνι το ελαιόλαδο, τσιγαρίζετε ελαφρά το σκόρδο για 2-3 λεπτά . Ρίχνετε τις ντομάτες με τον μαϊντανό, αλατοπιπερώνετε και σι... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
00359886619773 η γραψε στο SKYPE galiage78.Γιωργος Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Απάντηση:
δεν ξέρω αλλά φαντάζομαι πως αν θες αλεύρι θα πας στο μ΄τλο κι αναγκαστικά θα λερωθείς για να το πάρεις.το ίδιο και για το κάρβουνο.τότε βλέπεις δεν τα συσκευάζανε όπως τώρα.χιχιχι.το πετυχα?ε? Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
http://antonasnet.blogspot.com/2008/05/blog- post.html Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Με αλλοίθωρο αν καθίσεις,το πρωί ,θα αλλοιθωρίζεις. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Απάντηση:
Οτι εξαρταται απο τις επιλογες που θα κανεις τι θα σου συμβει στη ζωη σου.Αν πηγαινεις καθε βραδυ π.χ στα μπαρακια θα "μπλεξεις "καποια στιγμη στα διχτυα της ζωης της νυχτας. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Θα προτιμούσα κόκκινο κρασί.Τα ροζέ δεν θεωρώ οτι συνδυάζονται με παιδάκια στα κάρβουνα.Κατα τα άλλα:Παράδεισος. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
μεσω αγρινιου Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
μια ωραια σως για ολα γενικα τα ψητα ειναι στραγγιστο γιαουρτι μαζι με μουσταρδα(βαζεις οση θες αναλογα με τις γευστικες σου προτημισεις) αν θες μπορεις να βαλεις και αλατι εγω δεν βαζω Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ιδιαίτερη προσοχή απαιτείται στο βράσιμο του αστακού, όταν αυτός είναι φρέσκος που έχοντας διπλωμένη την ουρά του, μπορεί να προκαλέσει εγκαύματα τινάζοντας την ουρά του μόλις ριχτεί στη κατσαρόλα με το νερό που βράζει. Για το λόγο αυτό πριν το μαγείρεμά του δένεται η ουρά όπως είναι διπλωμένη στο σώμα του με σπάγκο, καθώς και οι δαγκάνες αν πρόκειται για αστακοκαραβίδα. Σημειώνεται επίσης ότι η κατσαρόλα που θα χρησιμοποιηθεί πρέπει να είναι μεγάλη, το νερό να είναι τόσο ώστε να σκεπάζει τον... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
διαίτερα χαρακτηριστικά του είναι το σκληρό, κόκκινο κέλυφος και οι μεγάλες δαγκάνες του. Ζει στο βυθό της θάλασσας, ακόμα και σε μεγάλο βάθος, συνήθως κοντά σε βράχια. Όταν ενηλικιωθεί φτάνει να έχει βάρος μέχρι 1 κιλό, αν και έχουν βρεθεί αστακοί με πολύ μεγαλύτερο βάρος. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Οι αστακοί μπορούν να ζήσουν περισσότερο από 100 χρόνια. Σε γενικές γραμμές είναι πολύ δύσκολη έως αδύνατη η εκτροφή του,παράδειγμα για να έχει βάρος 1 κιλού απαιτούνται 8-10 έτη ανάλογα με το βιότοπο και την ποιότητα των υδάτων έτσι είναι ασύμφορη η ιχθυοκαλλιέργεια του Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Με την ονομασία αστακός είναι γνωστά στην Ελλάδα τρία ειδη δεκάποδων μακρύουρων μαλακοστράκων που ανήκουν σε δύο διαφορετικές οικογένειες, την οικογένεια των αστακιδών και στην οικογένεια των παλινουριδών. Και τα τρία αυτά γένη μοιάζουν πολύ μεταξύ τους και είναι περιζήτητα τόσο στην Ευρώπη όσο και στην Αμερική για το νοστιμότατο κρέας τους. Ο πιο κοινός, σπουδαιότερος αλλά και οικονομικότερος εξ αυτών είναι ο "αστακός χόμαρος" (homard), γνωστότερος στην Ελλάδα ως "θαλασσινό... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Πολυ απλο... Παιρνεις τα κομματια απο το κοτοπουλο, και τα μαριναρεις για να ειναι πιο νοστιμα (περιπου 3-5 ωρες) Μεσα σε ζωμο απο λαχανικα (το βρισκεις στα σουπερμαρκετ) σε χυμο απο λεμονι, σε ριγανη, αλατι, πιπερι και για εξτρα νοστιμια, βαζεις στο μειγμα λιγο μουσταρδα... Υστερα τα βγαζεις, τους ριχνεις λιγο αλατι και τα ψηνεις σε χαμηλη φωτια στα καρβουνα....Στο τελος μπορεις να φτιαξεις το εξης σως: Ανακατευεις ενα φλιτζανι ξυδι μπαλσαμικο με δυο κουταλιες τις σουπας μελι (και αν θελε... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Λιμεναρχείο Αστακού τηλ.: 26460 41052 Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
http://maps.google.com "ελληνικοι χαρακτηρεσ" Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Αυτό παιδί μου θα το ξεκαθαρίσεις με τον διαχειριστή της πολυκατοικίας που μένεις.Δεν είναι νομικό θέμα. Αλλά πως το ορίζεται όλοι εσείς που μένεται σε αυτήν. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Έχω διαβάσει ότι πριν πατήσουν βρέχουν τα πόδια τους. Η ελάχιστη ποσότητα νερού που μένει μετά είναι αρκετή ώστε να δημιουργηθεί ένα στρώμα ατμού που, σε συνδυασμό με τη θερμομονωτική στάχτη, προστατεύει ως ένα βαθμό το πόδι. Συν ότι τα κάρβουνα δεν είναι ιδιαίτερα θερμοαγώγιμα, γι΄ αυτό ό,τι ψήνεται στα κάρβουνα θέλει πολλή ώρα. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Με ένα χρώμα δεν το καταλαβαίνεις. Δοκίμασε με πολύμετρο. Διαβάστε περισσότερα...
Ρώτησε τους 136 online χρήστες!
* Γράψε με λίγες λέξεις, τον τίτλο της ερώτησής σου και πάτα το κουμπί δημιουργίας νέας ερώτησης.
Προαιρετικά, μπορείς να γράψεις περισσότερες λεπτομέρειες για την ερώτησή σου στο παρακάτω πεδίο.