Σχετικές ερωτήσεις
Απάντηση: Ναι κ εγώ ως αργυρουπολιτισσα ας πούμε θα σ πω, κ δε θα πάω να τσίμπησω εγώ τη θέση :Ρ...
Απάντηση: Ωπ, Αργυρουπολη κ εσύ; :Ρ Με μέτρο το κανονικό εισιτήριο είναι 8 ευρώ (εσύ,αν δεν κάνω λάθος εισαι ανήλικη, άρα 4 ευρώ- ΑΝ ειναι για σένα), κ με λ...
Απάντηση: Υπάρχει και το λογοπαίγνιο με το φύλλο και το φίλο...
Απάντηση: Εμφανισιακα μαρεσει πολυ! Τα τραγουδια του δεν ξερω! Δεν ακουω ελληνικα... Μπορει ομως να εχω ακουσει καποιο τραγουδι του χωρις να ξερω πως ειναι...
Απάντηση: ελπιζω να μην αργησα...υπαρχει πανεπιστημιακη σχολη στη Στεμνιτσα, ενα χωριο κοντα στη Τριπολη, ψαξε τη σελιδα της σχολης στο internet, κανουν καλη...
Απάντηση: 250 γρ. Flora με βούτυρο σε αλουμινόχαρτο σε θερμοκρασία δωματίου 200 γρ. ζάχαρη άχνη 1 κάψουλα βανίλια 3 μεγάλα αυγά 1 κρόκος...
Απάντηση: αυτο που ξερω ειναι ολες οι συνταγες περιπου ιδιες...η επιτυχια οφειλεται στην προσοχη,να μην βραση πολυ και λιωσει το κυδωνι,και να το βαλεις οταν...
Απάντηση: μπες στο site της argiro.gr...
Απάντηση: Ξερω ν κν τν παραδοσιακη..δλδ ν κανεις ζυμη κ ν ανοιξης φυλο αλλα ειναι χρονοβορα..αν θες ν τν κανεις γρηγορα παρε ετοιμα φυλλα απτι μαγαζι κ τ μν...
Απάντηση: Ρώτα στον ΟΑΕΔ σου δίνει ένα χρηματικό ποσό να το ανοίξεις έτσι έκανε παλιά πάρε τηλέφωνο και ρώτα αν ισχύει...
 
Αποτελέσματα αναζήτησης ερωτήσεων

Αργυρω μπαρμπαριγου τυροπιτα

Απάντηση: Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε το κρεμμ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε το κρεμμ...συνέχεια απάντησης
Απαντήσεις σε σχετικές ερωτήσεις:
Απάντηση: Πάνω σε καθαρό πάγκο, ανοίγουμε το φύλλο κανταΐ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Και τα δυο! το ενα ειναι αλμυρο και το αλλο γλυ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Οργανισμός που την προκαλεί: Spondylocladium at...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Αν θέλουμε! Τι υφακι είναι αυτό το να μου βρείτ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Υλικά (για τη βάση): 1 σακουλάκι φαρίνα...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: ετοιμαζεις τη ζυμη.ανοιγεις φυλλο.απλωνεις στη...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Καρυδοπιτα Αργυρως: Υλικά 400 γραμμ. (4 φλ. τ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Υλικα: 1 κιλο Κιμα Ανιθο Ριγανη Λιγο κρεμμυ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Στην αργυρω θελει λιγο ψαξημο http://argiro.g...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: θα πας με τρενο και θα κατεβεις ομονοια και μετ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Μίλα με τα κεντρικά.
Απάντηση: http://www.sintagespareas.gr/sintages/tiropita-...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: γυρω στις 400 θερμιδες.
Απάντηση: 1000γρ αλευρι, 500γρ μαργαρινη=βιταμ,250γρ γαλα...συνέχεια απάντησης

Απαντήσεις ερωτήσεων

Απάντηση:
Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε το κρεμμύδι μέχρι να μαραθεί. Ρίχνουμε το κρέας στην κατσαρόλα και το ανακατεύουμε μέχρι να ροδίσει από όλες τις πλευρές. Προσθέτουμε τον ζωμό, το καγιέν και αλατοπιπερώνουμε ανάλαγα με τη γεύση μας. Αφήνουμε το κρέας να σιγομαγειρευτεί μέχρι να μαλακώσει για 45 λεπτά περίπου. Στραγγίζουμε το κρέας, το ρίχνουμε σε μεγάλο μπολ και κρατάμε τον ζωμό του στην άκρη. Θα πρέπει να είναι περίπου 11/2 (δείκτης) φλιτζάνι, αλλιώς συμπληρώνουμε με νερό. Παράλληλα,... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε το κρεμμύδι μέχρι να μαραθεί. Ρίχνουμε το κρέας στην κατσαρόλα και το ανακατεύουμε μέχρι να ροδίσει από όλες τις πλευρές. Προσθέτουμε τον ζωμό, το καγιέν και αλατοπιπερώνουμε ανάλαγα με τη γεύση μας. Αφήνουμε το κρέας να σιγομαγειρευτεί μέχρι να μαλακώσει για 45 λεπτά περίπου. Στραγγίζουμε το κρέας, το ρίχνουμε σε μεγάλο μπολ και κρατάμε τον ζωμό του στην άκρη. Θα πρέπει να είναι περίπου 11/2 (δείκτης) φλιτζάνι, αλλιώς συμπληρώνουμε με νερό. Παράλληλα,... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Πάνω σε καθαρό πάγκο, ανοίγουμε το φύλλο κανταΐφι. Αλείφουμε με Flora Soft με βούτυρο ένα μέτριο ταψί και στρώνουμε τα 3/4 περίπου από το φύλλο. Αλείφουμε ξανά με Flora Soft με βούτυρο και σκορπάμε τα τριμμένα τυριά ανακατεμένα, πάνω από τα φύλλα. Σκεπάζουμε τα τυριά με το υπόλοιπο φύλλο, το οποίο περιχύνουμε με λίγο ακόμη λιωμένο Flora Soft με βούτυρο. Σπάμε τα αυγά σε γυάλινο μπολ και τα χτυπάμε ελαφρά με το σύρμα. Προσθέτουμε το γάλα, αλατοπίπερο και ανακατεύουμε. Αδειάζουμε το μίγμα στ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Καλημέρα. Αν έχετε κάποιο συγγενή στη Γερμανία θα μπορούσατε να πάτε εκεί ,να πάτε σε κάποιους φούρνους και ζαχαροπλαστεία .ξενοδοεχεία και εστιατόρια και να αφήστε κάποιο βιογραφικό.Απο εδώ μπορείτε να μπείτε σε κάποιες σελίδες με αγγελίες για εργασία στο εξωτερικό.Πχ.http://www.ergasia.info/downloads/ ergasia-sto-eksoteriko/ Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ναι κ εγώ ως αργυρουπολιτισσα ας πούμε θα σ πω, κ δε θα πάω να τσίμπησω εγώ τη θέση :Ρ Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ωπ, Αργυρουπολη κ εσύ; :Ρ Με μέτρο το κανονικό εισιτήριο είναι 8 ευρώ (εσύ,αν δεν κάνω λάθος εισαι ανήλικη, άρα 4 ευρώ- ΑΝ ειναι για σένα), κ με λεωφορείο ειναι 5 ευρώ (το μειωμένο 2.5 ευρώ) και το κοντινότερο εξπρές για αεροδρόμιο ειναι μάλλον της δάφνης (Χ97). (βέβαια για να πάρεις το εξπρές της δάφνης θα χρειαστεί να πάρεις από Αργυρουπολη το μετρό προς Δάφνη (άρα +1.4 το εισιτήριο- εκτός αν δικαιούσαι μειωμένο 0.70, οποτε συνολικά παει 6.40 ή 3.20 σε περίπτωση μειωμένου) Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υπάρχει και το λογοπαίγνιο με το φύλλο και το φίλο... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Εμφανισιακα μαρεσει πολυ! Τα τραγουδια του δεν ξερω! Δεν ακουω ελληνικα... Μπορει ομως να εχω ακουσει καποιο τραγουδι του χωρις να ξερω πως ειναι εκεινου και να μου αρεσε. :Ρ Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ελπιζω να μην αργησα...υπαρχει πανεπιστημιακη σχολη στη Στεμνιτσα, ενα χωριο κοντα στη Τριπολη, ψαξε τη σελιδα της σχολης στο internet, κανουν καλη δουλεια νομιζω εκει, και μετα τα ι.ε.κ. mokume στην Αθηνα. Αν θες κατι πραγματικα καλο, θα πρεπει να πας εξωτερικο... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
250 γρ. Flora με βούτυρο σε αλουμινόχαρτο σε θερμοκρασία δωματίου 200 γρ. ζάχαρη άχνη 1 κάψουλα βανίλια 3 μεγάλα αυγά 1 κρόκος αυγού 5 γρ. σόδα 5 γρ. μπέικιν πάουντερ 5 γρ. κανέλα 1 γρ. μοσχοκάρυδο 550 γρ. αλεύρι Για το άλειμμα 1 χτυπημένο αυγό Πώς το κάνουμε: Χτυπάμε καλά σε ένα μίξερ το Flora με τη ζάχαρη, μέχρι το μίγμα να ασπρίσει. Παράλληλα τοποθετούμε τα αυγά, τον κρόκο και τη βανίλια μέσα σε μια μπασίνα, ανακα... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
αυτο που ξερω ειναι ολες οι συνταγες περιπου ιδιες...η επιτυχια οφειλεται στην προσοχη,να μην βραση πολυ και λιωσει το κυδωνι,και να το βαλεις οταν το καθαρισεις σε νερο με χυμο λεμονιου.οσο για τη ζαχαρη,1 κιλο στο 1 κιλο κυδωνι,αναλογα ποσο γλυκο το θελεις!!! εγω π.χ βαζω λιγοτερη ζαχαρη,το προτιμο ελαφρυ.εκανα σημερα με επιτυχια και με χρωμα χρυσαφι, [οχι ροζ η κοκκινο] οπως το βλεπουμε συνηθως...καλη επιτυχια ! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
μπες στο site της argiro.gr Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ξερω ν κν τν παραδοσιακη..δλδ ν κανεις ζυμη κ ν ανοιξης φυλο αλλα ειναι χρονοβορα..αν θες ν τν κανεις γρηγορα παρε ετοιμα φυλλα απτι μαγαζι κ τ μν π εχεις ν κνς ειναι τν γεμιση κ μετα στ φουρνο Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ρώτα στον ΟΑΕΔ σου δίνει ένα χρηματικό ποσό να το ανοίξεις έτσι έκανε παλιά πάρε τηλέφωνο και ρώτα αν ισχύει. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Και τα δυο! το ενα ειναι αλμυρο και το αλλο γλυκο! οποτε πρωτα η τυροπιτα και μετα η μηλοπιτα για γλυκο! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Οργανισμός που την προκαλεί: Spondylocladium atrovirens Αυτός ο ατελής μύκητας βρίσκεται σε κάθε έδαφος και προκαλεί μικρές έως μεγαλύτερες ζημιές παντού, δεν είναι ασθένεια καραντίνας και δεν προκαλεί ποτέ συνολική εξασθένηση ολόκληρων των φυτειών. Εύρος ξενιστών: Πατάτα Εμφάνιση και σημασία: Ο μύκητας εμφανίζεται παντού στην Ε.Ε. και τα γύρω κράτη. Μόνο οι αγροί στους οποίους δεν έχει καλλιεργηθεί ποτέ πατάτα είναι απαλλαγμένοι από αυτόν τον μύκητα. Το παθογόνο προτιμά τα ψυχρά κ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Βρακάκι τυροπιτάκι....χαχαχαχαχα Όλα καλά είναι αρκεί και το περιεχόμενο να το αξίζει!!! Όπως και να χει εγώ προτιμώ και τα 2, ανάλογα τις περιπτώσεις...;-) Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Αν θέλουμε! Τι υφακι είναι αυτό το να μου βρείτε? Α σαν πολύ θάρρος έχουμε πάρει εδώ μέσα! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υλικά (για τη βάση): 1 σακουλάκι φαρίνα που φουσκώνει μόνη της 1 γιαούρτι αγελάδας αραβοσιτέλαιο, όσο χωράει το κεσεδάκι από το γιαούρτι (οικονομία στα σκεύη) Υλικά (για τη στρώση): 2 φλυτζάνια τσαγιού φέτα, γκούντα ή ένταμ ζαμπόν ή μανιτάρια προαιρετικά 3-4 αβγά Εκτέλεση: Ανακατεύουμε τα υλικά για τη βάση με το χέρι και έτσι φτιάχνουμε μία πεντανόστιμη βάση. Απλώνουμε τη βάση (το στρώμα να είναι λεπτό, μην ανησυχείτε, θα φουσκώσει) σε ένα τ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ετοιμαζεις τη ζυμη.ανοιγεις φυλλο.απλωνεις στη μιαακρη του αρκετη γεμιση κ τυλιγεις σε ρολο.μετα σχηματιζεις σαλιγκαρακι κ το βαζεις στο κεντρο του ταψιου.το επομενο ρολο το τυλιγεις γυρο απο το σαλιγκαρακι κ συνεχιζεις ωσπου να γεμισει το ταψι. καλη επιτυχια. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Καρυδοπιτα Αργυρως: Υλικά 400 γραμμ. (4 φλ. τσαγιού) χοντροκομμένη καρυδόψιχα 180 γραμμ. (2 φλ. τσαγιού) φρυγανιά1 φακελάκι μπέικιν πάουντερ1 κ.γλ. γαρίφαλο1 κ.γλ. μοσχοκάρυδο2 κ.γλ. κανέλα200 γραμμ. βούτυρο Κερκύρας170 γραμμ. (1 φλ. τσαγιού) ζάχαρη1 πορτοκάλι (ξύσμα)75 ml (½ φλ. τσαγιού) κονιάκ7 αυγά χωρισμέναΓια το σιρόπι2½ φλ. τσαγιού ζάχαρη2½ φλ. τσαγιού νερό1 βανίλια1 κ.σ. χυμός λεμόνι1/3 φλ. τσαγιού κονιάκ. Εκτελεση: Σε μπολ βάζουμε όλα τα στερεά υλικά – καρύδι, φρυγανιά, κανέλα, γα... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υλικα: 1 κιλο Κιμα Ανιθο Ριγανη Λιγο κρεμμυδι τριμμενο Αλατι πιπερι Εκτελεση: Βραζουμε λιγο ρυζι Και τα ανακατευουμε όλα μαζι Εχουμε στην κατσαρολα λιγο νερακι με λαδι και λιγο Τριμμενο κρεμμυδακι , αφου αρχισει να βραζει τοποθετουμε Τα γιουβαρελακια και όταν βρασουν κτυπαμε δυο αυγα και στο τελος λεμονι Με 1 κουταλια της σουπας αλευρι (για να δεσει η σαλτσα) Ριχνουμε τη μαρεγκα σιγα-σιγα να γινει η σαλτσα και είναι ετοιμα. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Στην αργυρω θελει λιγο ψαξημο http://argiro.gr/ αλλα βρηκα και μια αλλη ιστοσελιδα http://sintagoulis.gr/tag/%CF%80%CE%B1%CE%B9%CE% B4%CE%B9%CE%BA%CF%8C+%CF%80%CE%AC%CF%81%CF%84%CF% 85?stags=1&adv=1 Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Απάντηση:
θα πας με τρενο και θα κατεβεις ομονοια και μετα θα παρεισ την κοκκινη γραμμη και θα πας προσ αγιο δημητριο και θα κατεβεια και θα παρεις τα λεωφορεια 155 Α3 Α4 171 ! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Μίλα με τα κεντρικά. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
http://www.sintagespareas.gr/sintages/tiropita- kourou.html Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
http://www.tlife.gr/VideoGallery/FN/28-13-677- 59.html ποσο δυσκολο ηταν αραγε να το βρεις? Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
γυρω στις 400 θερμιδες. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
1000γρ αλευρι, 500γρ μαργαρινη=βιταμ,250γρ γαλα η γιαουρτι,20γρ αλατι,20γρ μαγια,20γρ ζαχαρη, 2τεμ.αυγα Διαβάστε περισσότερα...
Ρώτησε τους 50 online χρήστες!
* Γράψε με λίγες λέξεις, τον τίτλο της ερώτησής σου και πάτα το κουμπί δημιουργίας νέας ερώτησης.
Προαιρετικά, μπορείς να γράψεις περισσότερες λεπτομέρειες για την ερώτησή σου στο παρακάτω πεδίο.