Σχετικές ερωτήσεις
Απάντηση: Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180 °C. Μουλιάζουμε τα δαμάσκηνα και τα βερίκοκα στο κρασί. Καθαρίζουμε τα κρεμμύδια. Απλώνουμε το χοιρινό σε έναν...
Απάντηση: Διαλύουμε τη μαγιά στο γάλα και προσθέτουμε τη μισή ζάχαρη. Αφήνουμε το μίγμα για 10 λεπτά περίπου, να φουσκώσει. Ρίχνουμε σε μεγάλη λεκάνη το αλε...
Απάντηση: Ζεσταίνουμε το Flora Soft με βούτυρο της γέμισης σε φαρδιά κατσαρόλα και τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι, το καρότο (εάν βάλουμε) και τον κιμά. Ανακατεύου...
Απάντηση: Πλένουμε καλά τα λαχανικά και κόβουμε μια οριζόντια φέτα σαν καπάκι από την πάνω πλευρά τους. Αφαιρούμε την ψίχα τους και τα τοποθετούμε σε μεγάλο...
Απάντηση: Πλένουμε, καθαρίζουμε και κόβουμε τις μελιτζάνες σε λεπτές ροδέλες. Τις βάζουμε σε τρυπητό και τις αλατίζουμε. Τις αφήνουμε 1/2 ώρα περίπου, τις ξ...
Απάντηση: Τοποθετούμε τις κομμένες μακρόστενες φέτες κολοκυθιού σε ένα ξύλο μαγειρικής στο τραπέζι μας. Τις αλατοπιπερώνουμε ελαφρά και τοποθετούμε επάνω το...
Απάντηση: Ξεπλένουμε τα φιλέτα του κοτόπουλου, τα στεγνώνουμε με χαρτί κουζίνας και τα χτυπάμε με το σφυρί του κρέατος, για να λεπτύνουν και να πλατύνουν. Α...
Απάντηση: Βάζουμε σε μπολ τον κιμά, προσθέτουμε το αυγό, την πιπεριά, τη γραβιέρα, τον ψιλοκομμένο μαϊντανό και 1 κουταλιά Flora Soft με βούτυρο. Αλατοπιπερώ...
Απάντηση: Για τη γέμιση Κόβουμε το στήθος της γαλοπούλας σε μικρούς κύβους και το πολτοποιούμε στο μπλέντερ. Πλένουμε τα κολοκύθια και αφαιρούμε από μέσα τ...
Απάντηση: Πάντα .Έχω και διαφορετικά ανάλογα με την περίσταση. Τρία σπορ σε μωβ,μπλε,μαύρο ανάλογα με τα χρώματα που φοράω και το καλό μου το λευκόχρυσο για...
 
Αποτελέσματα αναζήτησης ερωτήσεων

Αργυρω μπαρμπαριγου ρολο κιμα

Απάντηση: Χτυπάμε στο μούλτι το κρεμμύδι, το σκόρδο και τ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Διαλύουμε τη μαγιά στο γάλα και προσθέτουμε τη...συνέχεια απάντησης
Απαντήσεις σε σχετικές ερωτήσεις:
Απάντηση: Ζεσταίνουμε το Flora soft με βούτυρο σε κατσαρό...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Ανακατεύουμε σε βαθύ μπολ ή λεκάνη την καρυδόψι...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Aπο εκεί που πήρες το ρολόι.Λογικά θα έχουν αντ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: κατι εχω ακουσει...ανταυγιες θες να κανεις σωστα ?
Απάντηση: Το "μας προστατεύει απ΄ την ηλεκτροπληξία&...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Ναι τα ρολογια loftys ειναι αδιαβροχα
Απάντηση: Εαν το ρολοι ειναι αδιαβροχο ρολοι 5 ατμοσφαιρε...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Καθαρίστε τακτικά το ωρολόι σας με χλιαρό νερό...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: ΣΤΕΓΑΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΔΙΑΒΡΟΧΑ ΡΟΛΟΓΙΑ 30m (3 ATM κλ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Για να καθαρίσεις το μπρασελέ: Για όλα τα μπ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: οξυνει τη νοτα, δηλαδη την ανεβαζει κατα ενα ημ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: μπορείς να βρεις σε μαγαζιά με είδη χειροτεχνεί...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: δεν εχει καμια απολυτως σημασια αυτο!!υπαρχουν...συνέχεια απάντησης

Απαντήσεις ερωτήσεων

Απάντηση:
Χτυπάμε στο μούλτι το κρεμμύδι, το σκόρδο και τον μαϊντανό, μαζί με το μισό ελαιόλαδο να γίνουν ένας πολτός. Μουλιάζουμε το ψωμί σε νερό, το στύβουμε πολύ καλά και το ρίχνουμε σε βαθύ μπολ μαζί με τον κιμά. Προσθέτουμε το μείγμα του κρεμμυδιού, το υπόλοιπο ελαιόλαδο, το μοσχοκάρυδο, το αλατοπίπερο και ζυμώνουμε καλά. Αφήνουμε τον κιμά στο ψυγείο για μισή ώρα. Στη συνέχεια, ανοίγουμε πάνω σε λαδόκολλα τον κιμά σε ένα χοντρό οβάλ φύλλο, πάχους ενός δαχτύλου περίπου.Στρώνουμε την επιφάνειά του... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Διαλύουμε τη μαγιά στο γάλα και προσθέτουμε τη μισή ζάχαρη. Αφήνουμε το μίγμα για 10 λεπτά περίπου, να φουσκώσει. Ρίχνουμε σε μεγάλη λεκάνη το αλεύρι κοσκινισμένο, την υπόλοιπη ζάχαρη, το αλάτι, τα αυγά (ελαφρά χτυπημένα), το κάρδαμο και το ξύσμα πορτοκαλιού. Ανακατεύουμε και κάνουμε μια λακκούβα στο κέντρο. Ρίχνουμε το μίγμα της μαγιάς και ανακατεύουμε. Ζυμώνουμε για 5 λεπτά περίπου, μέχρι να πετύχουμε μια αφράτη και εύπλαστη ζύμη που δεν θα κολλάει στα χέρια (αν χρειαστεί μπορεί να προσθέσ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ζεσταίνουμε το Flora soft με βούτυρο σε κατσαρόλα και σοτάρουμε το κρεμμύδι μαζί με τον κιμά, μέχρι να πάρει χρώμα, ανακατεύοντας συχνά για να μην σβολιάσει. Σβήνουμε με το κρασί και αφού πάρει μια -δυο βράσεις, αποσύρουμε την κατσαρόλα από τη φωτιά. Προσθέτουμε τα κάστανα, το γιαούρτι, τις σταφίδες, την κρέμα γάλακτος, το ένα αυγό ελαφρά χτυπημένο, τον μαϊντανό και αλατοπιπερώνουμε. Αλείφουμε τη φόρμα με λίγο Flora soft με βούτυρο και την αλευρώνουμε. Ανοίγουμε τα φύλλα κρούστας στον πάγκο... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ανακατεύουμε σε βαθύ μπολ ή λεκάνη την καρυδόψιχα με τη ζάχαρη, τη φρυγανιά, το κονιάκ και την κανέλα. Απλώνουμε τα φύλλα κρούστας σε καθαρό πάγκο κουζίνας και παίρνουμε τα 2 πρώτα τοποθετώντας τα το ένα πάνω στο άλλο. Λιώνουμε το Flora Soft με βούτυρο σε χαμηλή θερμοκρασία και αλείφουμε με πινέλο το επάνω φύλλο. Παίρνουμε με ένα κουτάλι λίγο από το μίγμα της γέμισης και το τοποθετούμε κατά μήκος πάνω από τα φύλλα. Τυλίγουμε τα φύλλα σε ρολό, πιέζοντας προς τα μέσα τις άκρες τους. Επαναλαμβ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180 °C. Μουλιάζουμε τα δαμάσκηνα και τα βερίκοκα στο κρασί. Καθαρίζουμε τα κρεμμύδια. Απλώνουμε το χοιρινό σε έναν πάγκο. Πασπαλίζουμε με αλάτι, πιπέρι και την κανέλα. Απλώνουμε πάνω του το μπέικον και προσθέτουμε τα μισά ξερά φρούτα, καθώς και τα φουντούκια. Πασπαλίζουμε με τα ψιλοκομμένα φρέσκα μυρωδικά, τυλίγουμε το κρέας σε ρολό και το δένουμε με σπάγκο. Τοποθετούμε το ρολό σε ταψί και γύρω του βάζουμε τα κρεμμύδια, τα ξυλάκια κανέλας σπασμένα στα 2 και τ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Διαλύουμε τη μαγιά στο γάλα και προσθέτουμε τη μισή ζάχαρη. Αφήνουμε το μίγμα για 10 λεπτά περίπου, να φουσκώσει. Ρίχνουμε σε μεγάλη λεκάνη το αλεύρι κοσκινισμένο, την υπόλοιπη ζάχαρη, το αλάτι, τα αυγά (ελαφρά χτυπημένα) και το ξύσμα πορτοκαλιού. Ανακατεύουμε και κάνουμε μια λακκούβα στο κέντρο. Ρίχνουμε το μίγμα της μαγιάς και το λιωμένο Flora με βούτυρο σε αλουμινόχαρτο και ανακατεύουμε. Ζυμώνουμε για 5 λεπτά περίπου, μέχρι να πετύχουμε μια αφράτη και εύπλαστη ζύμη που δεν θα κολλάει σ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ζεσταίνουμε το Flora Soft με βούτυρο της γέμισης σε φαρδιά κατσαρόλα και τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι, το καρότο (εάν βάλουμε) και τον κιμά. Ανακατεύουμε, μέχρι να αλλάξει χρώμα ο κιμάς. Σβήνουμε με το κρασί και ανακατεύουμε για λίγο, να εξατμιστεί το αλκοόλ. Αλατοπιπερώνουμε, ρίχνουμε την καννέλα (εάν βάλουμε) και προσθέτουμε το κονκασέ. Χαμηλώνουμε τη φωτιά και αφήνουμε τον κιμά να σιγοβράσει, για 20 λεπτά περίπου, μέχρι να πιει τα υγρά του. Κατεβάζουμε την κατσαρόλα από τη φωτιά, προσθέτουμε τ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Πλένουμε καλά τα λαχανικά και κόβουμε μια οριζόντια φέτα σαν καπάκι από την πάνω πλευρά τους. Αφαιρούμε την ψίχα τους και τα τοποθετούμε σε μεγάλο ταψί. Πετάμε τα σποράκια από την ψίχα που έχουν οι πιπεριές και οι τομάτες (συλλέγοντας τον ζωμό τους σε μπολ). Τρίβουμε την ψίχα των λαχανικών στη χοντρή πλευρά του τρίφτη ή τα πολτοποιούμε στο μύλο των λαχανικών. Ζεσταίνουμε σε κατσαρόλα το Flora Soft με βούτυρο και σοτάρουμε τα κρεμμύδια, για λίγα λεπτά μέχρι να μαλακώσουν. Προσθέτουμε τον κιμά... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Πλένουμε, καθαρίζουμε και κόβουμε τις μελιτζάνες σε λεπτές ροδέλες. Τις βάζουμε σε τρυπητό και τις αλατίζουμε. Τις αφήνουμε 1/2 ώρα περίπου, τις ξεπλένουμε με μπόλικο νεράκι και τις στύβουμε. Ρίχνουμε 2-3 κουταλιές Flora σε βαθύ τηγάνι και τις τηγανίζουμε για λίγο, να πάρουν χρώμα και από τις δυο πλευρές, χωρίς να μαλακώσουν πολύ. Τις βγάζουμε σε πιατέλα στρωμένη με χαρτί κουζίνας και τις αφήνουμε να στραγγίσουν. Ετοιμάζουμε τη σάλτσα του κιμά: Zεσταίνουμε το υπόλοιπο flora και σοτάρουμ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Τοποθετούμε τις κομμένες μακρόστενες φέτες κολοκυθιού σε ένα ξύλο μαγειρικής στο τραπέζι μας. Τις αλατοπιπερώνουμε ελαφρά και τοποθετούμε επάνω τους τις καπνιστές λωρίδες γαλοπούλας. Στη συνέχεια τοποθετούμε πάνω από την καπνιστή γαλοπούλα τα μπαστουνάκια της φορμαέλας και καρυκεύουμε με το θρούμπι. Τυλίγουμε όλα τα υλικά μαζί και κλείνουμε το ρολό μας με μία οδοντογλυφίδα. Τοποθετούμε τη σύνθεσή μας από τα γεμιστά ρολάκια από κολοκύθι και καπνιστή γαλοπούλα σε ταψάκι το οποίο έχουμε προη... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ξεπλένουμε τα φιλέτα του κοτόπουλου, τα στεγνώνουμε με χαρτί κουζίνας και τα χτυπάμε με το σφυρί του κρέατος, για να λεπτύνουν και να πλατύνουν. Αλατοπιπερώνουμε καλά το κοτόπουλο, το πασπαλίζουμε με τη ρίγανη και το αλείφουμε από τη μέσα πλευρά με τη μουστάρδα. Από πάνω, απλώνουμε τις φέτες του ζαμπόν (2 σε κάθε στήθος) και τοποθετούμε τα μπαστουνάκια της γραβιέρας. Κλείνουμε κάθε στήθος σε ρολό και το δένουμε προσεκτικά με τον ειδικό άκαυστο σπάγκο. Ζεσταίνουμε το Flora Soft με βούτυρο σε ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Βάζουμε σε μπολ τον κιμά, προσθέτουμε το αυγό, την πιπεριά, τη γραβιέρα, τον ψιλοκομμένο μαϊντανό και 1 κουταλιά Flora Soft με βούτυρο. Αλατοπιπερώνουμε και ζυμώνουμε το μίγμα, μέχρι να ομοιογενοποιηθούν τα υλικά. Στη συνέχεια, χαράζουμε με κοφτερό μαχαίρι έναν σταυρό στα φιλέτα, από τη χοντρή τους πλευρά και ανοίγουμε στο κέντρο τους μια τρύπα σαν τούνελ. Αλατοπιπερώνουμε τα φιλέτα και τα γεμίζουμε με το μίγμα του κιμά. Κλείνουμε το άνοιγμα με οδοντογλυφίδες, για να μη βγει η γέμιση και τα... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Για τη γέμιση Κόβουμε το στήθος της γαλοπούλας σε μικρούς κύβους και το πολτοποιούμε στο μπλέντερ. Πλένουμε τα κολοκύθια και αφαιρούμε από μέσα την ψίχα τους. Σε μία λεκάνη ρίχνουμε όλα τα υλικά της γέμισης και ζυμώνουμε καλά με τα χέρια μας. Γεμίζουμε τα κολοκύθια και τα βάζουμε σε ένα βαθύ σκεύος σταυρωτά. Διαλύουμε τους σπιτικούς ζωμούς σε περίπου 1 λίτρο καυτό νερό και τους ρίχνουμε στη συνέχεια μέσα στο σκεύος με τα κολοκύθια. Βράζουμε τα κολοκύθια έως ότου μαλακώσουν και μαγειρευτ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Πάντα .Έχω και διαφορετικά ανάλογα με την περίσταση. Τρία σπορ σε μωβ,μπλε,μαύρο ανάλογα με τα χρώματα που φοράω και το καλό μου το λευκόχρυσο για ειδικές περιστάσεις. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ωπ, Αργυρουπολη κ εσύ; :Ρ Με μέτρο το κανονικό εισιτήριο είναι 8 ευρώ (εσύ,αν δεν κάνω λάθος εισαι ανήλικη, άρα 4 ευρώ- ΑΝ ειναι για σένα), κ με λεωφορείο ειναι 5 ευρώ (το μειωμένο 2.5 ευρώ) και το κοντινότερο εξπρές για αεροδρόμιο ειναι μάλλον της δάφνης (Χ97). (βέβαια για να πάρεις το εξπρές της δάφνης θα χρειαστεί να πάρεις από Αργυρουπολη το μετρό προς Δάφνη (άρα +1.4 το εισιτήριο- εκτός αν δικαιούσαι μειωμένο 0.70, οποτε συνολικά παει 6.40 ή 3.20 σε περίπτωση μειωμένου) Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Aπο εκεί που πήρες το ρολόι.Λογικά θα έχουν ανταλακτικά.Ή μπορείς να πας σε ένα κοσμηματοπωλείο οποιοδήποτε.Εγώ είχα πάει σε ένα για να μου μικρύνουν το λουράκι απο ένα ρολόι που μου έκαναν δώρο.Και δεν μου το είχαν πάρει απο το κοσμηματοπωλείο που πήγα. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Απάντηση:
κατι εχω ακουσει...ανταυγιες θες να κανεις σωστα ? Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Το "μας προστατεύει απ΄ την ηλεκτροπληξία" είναι εν μέρη μόνο σωστό. Το ρελέ είναι που μας προστατεύει απ΄ την ηλεκτροπληξία (όχι ο γενικός). Η γείωση έχει το νόημα του να βρει το ρεύμα διαφυγή προς το έδαφος όταν μια συσκευή έχει διαρροή, έτσι ώστε να μην βρει διαφυγή μέσω εμάς όταν ακουμπήσουμε την συσκευή. Έτσι αν υπάρχει & ρελέ θα "πέσει" & θα καταλάβουμε ότι κάπου υπάρχει διαρροή. Δηλαδή από μόνη της η γείωση δεν μας προστατεύει (ειδικά αν δεν έχει γίνε... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ναι τα ρολογια loftys ειναι αδιαβροχα Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Εαν το ρολοι ειναι αδιαβροχο ρολοι 5 ατμοσφαιρες 50m (5 ATM κλπ.): Το ρολόι διαθέτει υδατοπροστασία για τις καθημερινές μας δραστηριότητες όπως π.χ. πλύσιμο χεριών, έντονη βροχόπτωση, μπάνιο – ντους (κρύο) στην μπανιέρα (όχι όμως με πίεση το νερό πάνω στο ρολόι). Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Καθαρίστε τακτικά το ωρολόι σας με χλιαρό νερό και υγρό σαπούνι προσέχοντας την μικρότερη δυνατή επαφή με τα κουμπιά του. Σκουπίστε με ένα πανί προσεκτικά. Τα μπρασελέ μπορείτε να τα καθαρίσετε με μια παλιά οδοντόβουρτσα για να καθαρίσουν οι εσοχές. Η επαφή με όλων των ειδών τις χημικές ουσίες είναι καθημερινό φαινόμενο. Χημικές ουσίες μπορεί να περιέχουν τα αρώματα, οι κρέμες και τα απορρυπαντικά. Συστήνεται ο τακτικός καθαρισμός του ωρολογιού με χλιαρό νερό και υγρό σαπούνι, μετά την επα... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ΣΤΕΓΑΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΔΙΑΒΡΟΧΑ ΡΟΛΟΓΙΑ 30m (3 ATM κλπ.): Το ρολόι είναι αδιάβροχο μόνο σε τυχαίες επαφές με νερό όπως π.χ. κατά το πλύσιμο χεριών (όχι ολόκληρο το ρολόι κάτω από τη βρύση), τις σταγόνες βροχής αλλά και τον ιδρώτα των χεριών. 50m (5 ATM κλπ.): Το ρολόι διαθέτει υδατοπροστασία για τις καθημερινές μας δραστηριότητες όπως π.χ. πλύσιμο χεριών, έντονη βροχόπτωση, μπάνιο – ντους (κρύο) στην μπανιέρα (όχι όμως με πίεση το νερό πάνω στο ρολόι). 100m (10 ATM κλπ.): Το ρολόι διαθέτει υδατοπρο... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Έχεις κάνει εξετάσεις για κάποιο ΣΜΝ; Ο σύντροφός σου ξέρεις αν ήταν "καθαρός"; Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Για να καθαρίσεις το μπρασελέ: Για όλα τα μπρασελέ (αλλά όχι για τα δερμάτινα ή άλλα ευπαθή λουράκια) και για όλες τις κάσες που είναι ανθεκτικές στο νερό χρησιμοποιήστε μια οδοντόβουρτσα με σαπουνόνερο και ένα μαλακό πανάκι για στέγνωμα. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
οξυνει τη νοτα, δηλαδη την ανεβαζει κατα ενα ημιτονιο, ενω η υφεση τη βαρυνει, δηλαδη την κατεβαζει κατα ενα ημιτονιο Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
μπορείς να βρεις σε μαγαζιά με είδη χειροτεχνείας η σε ρολογάδικα:) Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
δεν εχει καμια απολυτως σημασια αυτο!!υπαρχουν γυναικες που εχουν ελαστικο υμενα και δεν σπαει απο την πρωτη φορα της ερωτικης επαφης!μπορει να σπασει μετα απο χρονια,στη γεννα ή και ποτε..φυσικα και μπορει να γινει συλληψη γι αυτο προσεκτικα!!!! :) Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Όχι δε γίνεται, εκτός άμα πριν σου βάλει δάχτυλο το αγόρι σου είχε αυτοικανοποιηθεί και υπήρχε σπέρμα πάνω στο χέρι του. Αλλά είναι λίγο δύσκολο, και πάλι. Είναι από το άγχος σου για τις εξετάσεις, μην ανυσηχείς! :) Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Pretty bra με δώρο ρολόι ή ρολόι με δώρο pretty bra;Έχει μεγάλη διαφορά. Διαβάστε περισσότερα...
Ρώτησε τους 147 online χρήστες!
* Γράψε με λίγες λέξεις, τον τίτλο της ερώτησής σου και πάτα το κουμπί δημιουργίας νέας ερώτησης.
Προαιρετικά, μπορείς να γράψεις περισσότερες λεπτομέρειες για την ερώτησή σου στο παρακάτω πεδίο.