Σχετικές ερωτήσεις
Απάντηση: τρωγεται...
Απάντηση: Φροντίζοντας να περιορίσουμε όσο μπορούμε περισσότερο τα χημικά καθαριστικά αλλά και όσα προϊόντα χρησιμοποιούμε για... την προσωπική μας φροντίδα...
Απάντηση: Υπάρχει και το λογοπαίγνιο με το φύλλο και το φίλο...
Απάντηση: Εμφανισιακα μαρεσει πολυ! Τα τραγουδια του δεν ξερω! Δεν ακουω ελληνικα... Μπορει ομως να εχω ακουσει καποιο τραγουδι του χωρις να ξερω πως ειναι...
Απάντηση: κάνε αιτήσεις σε ξενοδοχεία(πήγαινε στο εργατικό κέντρο), πήγαινε βγάλε κάρτα ανεργίας και ζήτα να σου πουν για τα επιδοτούμενα προγράμματα του κεκ...
Απάντηση: ελπιζω να μην αργησα...υπαρχει πανεπιστημιακη σχολη στη Στεμνιτσα, ενα χωριο κοντα στη Τριπολη, ψαξε τη σελιδα της σχολης στο internet, κανουν καλη...
Απάντηση: 250 γρ. Flora με βούτυρο σε αλουμινόχαρτο σε θερμοκρασία δωματίου 200 γρ. ζάχαρη άχνη 1 κάψουλα βανίλια 3 μεγάλα αυγά 1 κρόκος...
Απάντηση: κοτοπουλο με μανιταρια αλα κρεμ βραζεις το κοτοπουλο ριχνεις τα μανιταρια να τσιγαριστουν κ μετα προσθετεις κρεμα γαλακτος,αλατι πιπερι αυτο τ...
Απάντηση: Παλιά είχα δοκιμάσει αμέτρητες σπιτικές συνταγές για φυσική λεύκανση των δοντιών!Η καλύτερη είναι να παίρνεις λεμόνι(βιολογικό κατά προτίμηση)ανακα...
Απάντηση: H ETOILE http:// www.etoile.edu.gr/, προσφέρει πολύ καλό πακέτο σπουδών/ εγκαταστάσεις/ δίδακτρα/ αποκατάσταση και είναι απόλυτα εξειδικευμένη σχολή γ...
 
Αποτελέσματα αναζήτησης ερωτήσεων

Αργυρω μπαρμπαριγου μαγειρικη

Απάντηση: Την μαγειρική την λατρεύω γιατί παντα χρησιμοπο...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Και βεβαια υπαρχουν και μαλιστα οι τιμες ποικιλ...συνέχεια απάντησης
Απαντήσεις σε σχετικές ερωτήσεις:
Απάντηση: Σε κάποιο ΙΕΚ ας πούμε;
Απάντηση: Το ελαιόλαδο, είναι το καταλληλότερο λάδι για μ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Τα φυτικά έλαια (τα σπορέλαια) που χρησιμοποιού...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: αυτο που ξερω ειναι ολες οι συνταγες περιπου ιδ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Εγκαινιάζοντας την νέα μας ενότητα με συνταγές...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: μπες στο site της argiro.gr
Απάντηση: Κοιτα, εξαρταται απο το αν εχεις γνωριμιες σε α...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Οργανισμός που την προκαλεί: Spondylocladium at...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Οι περισσότεροι δεν γνωρίζουν ότι τα περισσότερ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Τα 2/4 είναι το μισό . Άρα τα 3/4 είναι το μισό...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Αν θέλουμε! Τι υφακι είναι αυτό το να μου βρείτ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Έχω την εντύπωση ότι αυτές είναι πολύ καλές σχο...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Καρυδοπιτα Αργυρως: Υλικά 400 γραμμ. (4 φλ. τ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Υλικα: 1 κιλο Κιμα Ανιθο Ριγανη Λιγο κρεμμυ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Στην αργυρω θελει λιγο ψαξημο http://argiro.g...συνέχεια απάντησης

Απαντήσεις ερωτήσεων

Απάντηση:
Την μαγειρική την λατρεύω γιατί παντα χρησιμοποιώ στις συνταγές διαφορετικά υλικά και μου αρέσει να αυτοσχεδιαζω, αλλες φορες τα πετυχαινω τα φαγητα αλλες οχι,έχω δρόμο ακόμα μέχρι να γίνω καλη μαγείρισσα, ο φίλος μου έχει γίνει πειραματόζωο τρώει οτι του μαγειρευω αλλά παντα μου λέει ποτε τα κάνω χάλια και πότε νόστιμα χαχα Διαβάστε περισσότερα...
ΘΕΛςΩ ΝΑ ΜΑΘΩ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΧΟΛΗ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ ΙΔΙΩΤΙΚΗ
Απάντηση:
Και βεβαια υπαρχουν και μαλιστα οι τιμες ποικιλουν αναλογα με την διασημοτητα της σχολης και τις γνωσεις που προσφερει σχετικα με το αντικειμενο. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ωπ, Αργυρουπολη κ εσύ; :Ρ Με μέτρο το κανονικό εισιτήριο είναι 8 ευρώ (εσύ,αν δεν κάνω λάθος εισαι ανήλικη, άρα 4 ευρώ- ΑΝ ειναι για σένα), κ με λεωφορείο ειναι 5 ευρώ (το μειωμένο 2.5 ευρώ) και το κοντινότερο εξπρές για αεροδρόμιο ειναι μάλλον της δάφνης (Χ97). (βέβαια για να πάρεις το εξπρές της δάφνης θα χρειαστεί να πάρεις από Αργυρουπολη το μετρό προς Δάφνη (άρα +1.4 το εισιτήριο- εκτός αν δικαιούσαι μειωμένο 0.70, οποτε συνολικά παει 6.40 ή 3.20 σε περίπτωση μειωμένου) Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Σε κάποιο ΙΕΚ ας πούμε; Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Απάντηση:
Φροντίζοντας να περιορίσουμε όσο μπορούμε περισσότερο τα χημικά καθαριστικά αλλά και όσα προϊόντα χρησιμοποιούμε για... την προσωπική μας φροντίδα και υγιεινή τα οποία περιέχουν ουσίες που μολύνουν το περιβάλλον, η μαγειρική σόδα είναι πρώτη στη λίστα που έχει 20 απίθανες χρήσεις -άγνωστες στους περισσοτέρους- πέρα από το μαγείρεμα. Προσωπική Φροντίδα 1. Φτιάξτε τη δική σας οδοντόκρεμα Μια πάστα από μαγειρική σόδα και 3% διάλυμα υπεροξειδίου του υδρογόνου μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως εν... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υπάρχει και το λογοπαίγνιο με το φύλλο και το φίλο... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Εμφανισιακα μαρεσει πολυ! Τα τραγουδια του δεν ξερω! Δεν ακουω ελληνικα... Μπορει ομως να εχω ακουσει καποιο τραγουδι του χωρις να ξερω πως ειναι εκεινου και να μου αρεσε. :Ρ Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
κάνε αιτήσεις σε ξενοδοχεία(πήγαινε στο εργατικό κέντρο), πήγαινε βγάλε κάρτα ανεργίας και ζήτα να σου πουν για τα επιδοτούμενα προγράμματα του κεκ. τώρα είναι οι αιτήσεις. και αν δεν βρεις τώρα, κάνε υπομονή ως το μάιο, να δουλέψεις σε ξενοδοχείο,ταβέρνα,αεροδρόμιο κλπ. αλλά κάνε αιτήσεις από τώρα!!! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ελπιζω να μην αργησα...υπαρχει πανεπιστημιακη σχολη στη Στεμνιτσα, ενα χωριο κοντα στη Τριπολη, ψαξε τη σελιδα της σχολης στο internet, κανουν καλη δουλεια νομιζω εκει, και μετα τα ι.ε.κ. mokume στην Αθηνα. Αν θες κατι πραγματικα καλο, θα πρεπει να πας εξωτερικο... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
250 γρ. Flora με βούτυρο σε αλουμινόχαρτο σε θερμοκρασία δωματίου 200 γρ. ζάχαρη άχνη 1 κάψουλα βανίλια 3 μεγάλα αυγά 1 κρόκος αυγού 5 γρ. σόδα 5 γρ. μπέικιν πάουντερ 5 γρ. κανέλα 1 γρ. μοσχοκάρυδο 550 γρ. αλεύρι Για το άλειμμα 1 χτυπημένο αυγό Πώς το κάνουμε: Χτυπάμε καλά σε ένα μίξερ το Flora με τη ζάχαρη, μέχρι το μίγμα να ασπρίσει. Παράλληλα τοποθετούμε τα αυγά, τον κρόκο και τη βανίλια μέσα σε μια μπασίνα, ανακα... Διαβάστε περισσότερα...
Λοιπον εχουμε και λεμε...ειμαι ασχετη απο μαγειρικη μονο μακαρονια ξερω να φτιαχνω....εχω βαλει στοιχημα με τον πατέρα μου και πρέπει να μαγείρεψω...πείτε καμία εύκολη συνταγή μπας και κάνουμε τίποτα...
Απάντηση:
κοτοπουλο με μανιταρια αλα κρεμ βραζεις το κοτοπουλο ριχνεις τα μανιταρια να τσιγαριστουν κ μετα προσθετεις κρεμα γαλακτος,αλατι πιπερι αυτο τωρα η το ριχνεις πανω απτο κοτοπουλο, ή βαζεις το κοτοπουλο μεσα στο κατσαρολακι που εφτιαξες κρεμα,οτι θες κανε κανελονια, παρε συσκευασια απο σουπερ μαρκετ παρε κυμα κ φτιαξτον με αλατι πιπερι κρεμυδακι κανελα(ξυλο) κ ντοματοχυμο αφου γινει φτιαξε μια κοκκινη σαλτσα γεμισε τα κανελονια με το κυμα,βαλτα σε ταψι κ περιχυσε τη σαλτσα κ βαλτα... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Παλιά είχα δοκιμάσει αμέτρητες σπιτικές συνταγές για φυσική λεύκανση των δοντιών!Η καλύτερη είναι να παίρνεις λεμόνι(βιολογικό κατά προτίμηση)ανακατεμένο με ιωδιούχο αλάτι(σαν το αλάτι αλλά έχει και ιώδιο σαν το θαλασσινό νερό που κάνει και καλό στο σμάλτο των δοντιών)και να τα ακανατεύεις μεταξύ τους μετά τα βάζεις πάνω στην οδοντόβουρτσα και βουρσίζεις κανονικά πριν τα πλύνεις και μετά τα πλένεις κανονικά.1 φορά την εβδομάδα γίνεται χωρίς φυσικά αρνητικά αποτελέσματα(αλλιώς τώρα δε θα είχα ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
H ETOILE http://www.etoile.edu.gr/, προσφέρει πολύ καλό πακέτο σπουδών/εγκαταστάσεις/δίδακτρα/ αποκατάσταση και είναι απόλυτα εξειδικευμένη σχολή για σπουδές μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Το ελαιόλαδο, είναι το καταλληλότερο λάδι για μαγείρεμα, γιατί αντέχει περισσότερο στις υψηλές θερμοκρασίες σε σχέση με τα υπόλοιπα φυτικά έλαια. Στη μαγειρική / τηγάνισμα, το ελαιόλαδο παραμένει σταθερό λόγω των αντιοξειδωτικών ουσιών του σε υψηλές θερμοκρασίες. Αντέχει περισσότερο στις υψηλές θερμοκρασίες από ό,τι τα σπορέλαια (200 αντί για 170 βαθμούς Κελσίου). Κατηγορούν το ελαιόλαδο ότι μετά από 2-3 χρήσεις μαυρίζει ελαφρά, δεν είναι ελάττωμα, αλλά απόδειξη της φυσικότητάς του. Το... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Τα φυτικά έλαια (τα σπορέλαια) που χρησιμοποιούνται στη μαγειρική είναι έλαια που λαμβάνονται με έκθλιψη ή εκχύλιση των ελαιούχων καρπών και σπερμάτων με διαλύτες. Ενώ, το ελαιόλαδο χαρακτηρίζεται το έλαιο που λαμβάνεται από τους καρπούς της ελιάς της Ευρωπαϊκής (Olea Europea) με επεξεργασίες οπωσδήποτε φυσικές, σε θερμοκρασίες που να μην προκαλούν αλλοίωση του ελαίου. Είναι λάθος η σύγκριση του αγνού παρθένου ελαιολάδου, με οποιοδήποτε σπορέλαιο. Το ελαιόλαδο είναι χυμός φρούτου, τα δε σπ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
αυτο που ξερω ειναι ολες οι συνταγες περιπου ιδιες...η επιτυχια οφειλεται στην προσοχη,να μην βραση πολυ και λιωσει το κυδωνι,και να το βαλεις οταν το καθαρισεις σε νερο με χυμο λεμονιου.οσο για τη ζαχαρη,1 κιλο στο 1 κιλο κυδωνι,αναλογα ποσο γλυκο το θελεις!!! εγω π.χ βαζω λιγοτερη ζαχαρη,το προτιμο ελαφρυ.εκανα σημερα με επιτυχια και με χρωμα χρυσαφι, [οχι ροζ η κοκκινο] οπως το βλεπουμε συνηθως...καλη επιτυχια ! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Μπες στο: http://www.eviaportal.gr/content.asp?ID=19723 Κάθε χρόνο οι ειδικότητες αλλάζουν. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Εγκαινιάζοντας την νέα μας ενότητα με συνταγές μαγειρικής, από προϊόντα του κήπου μας, ώστε να ξέρετε τι να φυτεύετε στο μπαλκόνι σας ή τον κήπο, ανάλογα τα γαστρονομικά σας γούστα. Άσπρες σάλτσες: Άνηθος, λεμόνι, μαϊντανό, ρίγανη, μαϊντανός. Κόκκινες σάλτσες: Ντομάτα, βασιλικός, κόλιαντρο φρέσκο, σκόρδο, κρεμμύδι, πιπεριές καυτερές, πιπεριές σε διάφορα χρώματα, μελιτζάνες, μαϊντανός, γαρίφαλο, γλυκάνισο, δυόσμο, κανέλα, κύμινο, φασκόμηλο. Σαλάτες: Δεντρολίβανο τριμμένο, κόλιαντρο φ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
μπες στο site της argiro.gr Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Κοιτα, εξαρταται απο το αν εχεις γνωριμιες σε αναλογους χωρους ωστε να μπορεις να βρεις δουλεια, κατα ποσο καλα τα πανε τα οικονομικα της περιοχης στην οποια θα αναζητησεις μια αναλογη θεση κλπ. Εσυ μαθε τεχνη και αστηνε και αν πεινασεις πιαστηνε που λεει και η παροιμια μας... Αφου σου αρεσει, σπουδασε το και κηνυγα το, ολο και καπου θα βρεις και επισης καποια στιγμη θα φτιαξει η κατασταση στη χωρα μας οποτε θα εχεις και περισσοτερες πιθανοτητες. Ειναι απο τις δουλειες που βρισκεις παντως ή μ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Οργανισμός που την προκαλεί: Spondylocladium atrovirens Αυτός ο ατελής μύκητας βρίσκεται σε κάθε έδαφος και προκαλεί μικρές έως μεγαλύτερες ζημιές παντού, δεν είναι ασθένεια καραντίνας και δεν προκαλεί ποτέ συνολική εξασθένηση ολόκληρων των φυτειών. Εύρος ξενιστών: Πατάτα Εμφάνιση και σημασία: Ο μύκητας εμφανίζεται παντού στην Ε.Ε. και τα γύρω κράτη. Μόνο οι αγροί στους οποίους δεν έχει καλλιεργηθεί ποτέ πατάτα είναι απαλλαγμένοι από αυτόν τον μύκητα. Το παθογόνο προτιμά τα ψυχρά κ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Οι περισσότεροι δεν γνωρίζουν ότι τα περισσότερα δημητριακά και οι σπόροι, μπορούν να φαγωθούν ωμά με ένα απλό μούλιασμα ή προβλάστημα με νερό, κάτι που αφ ενός διπλασιάζει την ποσότητα της τροφής μας και αφετέρου με τη μη καταστροφή των ενζύμων και βιταμινών με το μαγείρεμα σε υψηλές θερμοκρασίες, μας παρέχουν υψηλή διατροφική αξία. Ταυτόχρονα έχουμε χαμηλή κατανάλωση ενέργειας από τον οργανισμό για την χώνευσή τους, αφού τα ένζυμα δεν έχουν καταστραφεί και η τροφή διασπάτε και απορροφιέτα... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Τα 2/4 είναι το μισό . Άρα τα 3/4 είναι το μισό και το μισό του μισού μαζί Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Αν θέλουμε! Τι υφακι είναι αυτό το να μου βρείτε? Α σαν πολύ θάρρος έχουμε πάρει εδώ μέσα! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Έχω την εντύπωση ότι αυτές είναι πολύ καλές σχολές.. Για ρίξε μια ματιά! http://www.lemonde.gr/home.aspx , http://www.chefdoeuvre.gr/new/ Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Καρυδοπιτα Αργυρως: Υλικά 400 γραμμ. (4 φλ. τσαγιού) χοντροκομμένη καρυδόψιχα 180 γραμμ. (2 φλ. τσαγιού) φρυγανιά1 φακελάκι μπέικιν πάουντερ1 κ.γλ. γαρίφαλο1 κ.γλ. μοσχοκάρυδο2 κ.γλ. κανέλα200 γραμμ. βούτυρο Κερκύρας170 γραμμ. (1 φλ. τσαγιού) ζάχαρη1 πορτοκάλι (ξύσμα)75 ml (½ φλ. τσαγιού) κονιάκ7 αυγά χωρισμέναΓια το σιρόπι2½ φλ. τσαγιού ζάχαρη2½ φλ. τσαγιού νερό1 βανίλια1 κ.σ. χυμός λεμόνι1/3 φλ. τσαγιού κονιάκ. Εκτελεση: Σε μπολ βάζουμε όλα τα στερεά υλικά – καρύδι, φρυγανιά, κανέλα, γα... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
υπαρχει εκτος αθηνων...ουσιαστικα λιγο πιο μακρια απο την αθηνα...ειναι στην αναβυσσο δημοσια σχολη μπαινεις απο παννεληνιες η αν δεν κανω λαθος πρεπει να δινεις κ εξαιτασεις κ να μπαινεις...ενδιαφερεσαι να γινεις μαγειρακι? Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υλικα: 1 κιλο Κιμα Ανιθο Ριγανη Λιγο κρεμμυδι τριμμενο Αλατι πιπερι Εκτελεση: Βραζουμε λιγο ρυζι Και τα ανακατευουμε όλα μαζι Εχουμε στην κατσαρολα λιγο νερακι με λαδι και λιγο Τριμμενο κρεμμυδακι , αφου αρχισει να βραζει τοποθετουμε Τα γιουβαρελακια και όταν βρασουν κτυπαμε δυο αυγα και στο τελος λεμονι Με 1 κουταλια της σουπας αλευρι (για να δεσει η σαλτσα) Ριχνουμε τη μαρεγκα σιγα-σιγα να γινει η σαλτσα και είναι ετοιμα. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Στην αργυρω θελει λιγο ψαξημο http://argiro.gr/ αλλα βρηκα και μια αλλη ιστοσελιδα http://sintagoulis.gr/tag/%CF%80%CE%B1%CE%B9%CE% B4%CE%B9%CE%BA%CF%8C+%CF%80%CE%AC%CF%81%CF%84%CF% 85?stags=1&adv=1 Διαβάστε περισσότερα...
Ρώτησε τους 90 online χρήστες!
* Γράψε με λίγες λέξεις, τον τίτλο της ερώτησής σου και πάτα το κουμπί δημιουργίας νέας ερώτησης.
Προαιρετικά, μπορείς να γράψεις περισσότερες λεπτομέρειες για την ερώτησή σου στο παρακάτω πεδίο.