Σχετικές ερωτήσεις
Απάντηση: Δεν ξερω την συγκεκριμενη συνταγη αλλα μπορω να σου πω μια επισης νοστιμη...: ΚΡΕΠΕΣ: ΥΛΙΚΑ: Για το μείγμα: 1 κούπα αλέυρι 1 κούπα γάλα 1 αυγ...
Απάντηση: Μελομακάρονα.Δεν μου αρέσουν οι κουραμπιέδες.Να σας παρακαλέσω όλους σας να το λήξετε το θέμα εδώ μέρες που είναι.Δεν έχει νόημα να ανταλλάζετε βαρ...
Απάντηση: http:// www.sintagespareas.g r/sintages/ melomakarona- nostima-kai- grigora.html η πιο νόστιμη και εύκολη συνταγή για μελομακάρονα...
Απάντηση: ζυμη:1+1\2 ποτ λαδι,1 ποτ ζαχαρη,,3/4 ποτηριου χυμος πορτοκαλι,3 ποτ αλευρι ,1ποτ σιμιγδαλι ψιλο,1 κουταλακι τ γλυκου σοδα μαγειρικη, ξυσμα απο1 πο...
Απάντηση: Φτιάχνεις τα κλασικά μελομακάρονα και τα περιχύνεις με σοκολάτα...
Απάντηση: Συστατικά 3,5 φλυτζάνια τσαγιού καλαμποκέλαιο 1 φλυτζάνι του καφέ κονιάκ 1 φλυτζάνι του τσαγιού ζάχαρη άχνη 1/2 φλυτζάνι του τσαγιού χυμό πορ...
Απάντηση: ναι γιατι αλλιως θα γινουνε ζυμη...
Απάντηση: Συστατικά για την ζύμη * 2 ποτήρια καλαμποκέλαιο ή σπορέλαιο * 1 ποτήρι ζάχαρη όχι γεμάτο (εξω δύο δάχτυλα) * 3/4 ποτηριού χημό απ...
Απάντηση: τα μελομακαρονα για να γίνουν τραγανά πρεπει το σιροπι που θα τα σιροπιάσουμε να το εχουμε φτιάξει με σκέτο μελι που θα το ζεστάνουμε λιγο να λιώσε...
Απάντηση: οι γνωμες διιστανται...αλλοι λενε οτι στα μελομακαρονα πρεπει να τα ριξεις στο σιροπι κατευθειαν με το που βγουν απο το φουρνο αλλοι λενε οτι πρεπε...
 
Αποτελέσματα αναζήτησης ερωτήσεων

Ακης πετρετζικης πρωινο μου μελομακαρονα

Απαντήσεις σε σχετικές ερωτήσεις:
Απάντηση: εχει στα souper μαρκετ ετοιμα τα παντεσπανια κα...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: στα γλυκά προτιμάται το ηλιέλαιο ως πιο ελαφρύ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Απο ότι εμαθα πριν λιγες μερες πρεπει να ναναι...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: 4 φλ. λάδι 1 φλ. ζάχαρη 1 φλ. χυμό πορτοκαλι...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Καρυδοπιτα Αργυρως: Υλικά 400 γραμμ. (4 φλ. τ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: ΚΣυστατικά Bγαινουν 12 βαφλες[4 τριγωνα η κατηε...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: που να βρεις ?? βασικα σε ολα τα σουπερμαρκετ κ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: ο κορμος με μπισκοτο και η μηλοπιτα.
Απάντηση: παντζαρι κ μπισκοτο;;περιεργο http://cookingand...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Η σοκολάτα είναι μια απόλαυση με αμφιλεγόμενες...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Αλείφουμε με λίγο Flora Soft με βούτυρο τη φόρ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Μολις ειδα τον τιτλο αλλου πηγε το μυαλο μου..κ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Εδώ http://downtimeforyou.blogspot.gr/2012/06/b...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Προθερμαίνουμε το φούρνο μας στους 190ο C. ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: www.e-anagennisi.gr Εδώ θα βρείς τα πάντα γύρω...συνέχεια απάντησης

Απαντήσεις ερωτήσεων

Απάντηση:
Θα βάζεις λάδι λίγο παραπάνω από εκεί που έχει για νερό και είσαι εντάξει. Το 1 λίτρο νερό είναι 1000 γραμμάρια ενώ το 1 λίτρο λάδι είναι 920 γραμμάρια. Στις δόσεις τα γραμάρια είναι λιγότερα από 1000 άρα έχει μικρή διαφορά και καλύπτεσαι με τον τρόπο που σου είπα στην αρχή. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
http://www.memoric.gr/web/pages/links4others/ lemoncake Θέλω μεγάλο κομμάτι έτσι;! :) Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
εχει στα souper μαρκετ ετοιμα τα παντεσπανια και μετα στο συνταγεσ τησ παρεασ στο google Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
στα γλυκά προτιμάται το ηλιέλαιο ως πιο ελαφρύ στη γεύση και στη μυρωδιά, ωστόσο πιο υγειινό είναι το ελαιόλαδο, αν το αντέχεις και δε σου έρχεται βαρύ το χρησιμοποιείς άνετα και στα γλυκά Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Δεν ξερω την συγκεκριμενη συνταγη αλλα μπορω να σου πω μια επισης νοστιμη...: ΚΡΕΠΕΣ: ΥΛΙΚΑ: Για το μείγμα: 1 κούπα αλέυρι 1 κούπα γάλα 1 αυγό λίγο αλάτι λίγο ζάχαρη Για τη γέμιση: μερέντα μπισκότα της αρεσκείας σας ΕΚΤΕΛΕΣΗ: Σε ένα μπολ Βάζετε όλα τα υλικά μαζί (αλεύρι, γάλα, αυγό, αλάτι, ζάχαρη). Χτυπήστε με το μίξερ έως ότου γίνει ένας πηχτός, λείος χυλός Σε ένα αντικολλητικο τηγάνι βάζετε 1 σταγόνα λαδί ή βούτυρο και στη συνεχεία προσθέτετε με μια κουτάλα λιγο μείγμα ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Μελομακάρονα.Δεν μου αρέσουν οι κουραμπιέδες.Να σας παρακαλέσω όλους σας να το λήξετε το θέμα εδώ μέρες που είναι.Δεν έχει νόημα να ανταλλάζετε βαριές κουβέντες επειδή κάποιος επέλεξε κάποιον άλλο δρόμο.Δεν υποστηρίζω αυτή την επιλογή αλλά απο την άλλη είναι δικαίωμα του να κάνει ότι θέλει στη ζωή του.Δεν μας πέφτει λόγος. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
http://www.sintagespareas.gr/sintages/ melomakarona-nostima-kai-grigora.html η πιο νόστιμη και εύκολη συνταγή για μελομακάρονα. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ζυμη:1+1\2 ποτ λαδι,1 ποτ ζαχαρη,,3/4 ποτηριου χυμος πορτοκαλι,3 ποτ αλευρι ,1ποτ σιμιγδαλι ψιλο,1 κουταλακι τ γλυκου σοδα μαγειρικη, ξυσμα απο1 πορτοκαλι,,γαρυφαλλο κ κανελα προερετικα...ΣΙΡΟΠΙ¨.... 2 ποτ ζαχαρη ,2 ποτ μελι ,2 ποτ νερο....και 1 ποτ καρυδια για το πασπαλισμα! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Φτιάχνεις τα κλασικά μελομακάρονα και τα περιχύνεις με σοκολάτα. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Συστατικά 3,5 φλυτζάνια τσαγιού καλαμποκέλαιο 1 φλυτζάνι του καφέ κονιάκ 1 φλυτζάνι του τσαγιού ζάχαρη άχνη 1/2 φλυτζάνι του τσαγιού χυμό πορτοκαλιού ξύσμα απο 1 πορτοκάλι 1 κουταλιά του γλυκού σόδα 2 κουταλιές του γλυκού αμμωνία 1 κουταλιά κοφτή της σούπας κανέλλα 1 κουταλιά κοφτή της σούπας γαρύφαλλο 1 φλυτζάνι του τσαγιού σιμιγδάλι ψιλό 8 φλυτζάνια του τσαγιού αλεύρι για όλες τις χρήσεις Διακόσμηση Μπόλικο ψιλοκομμένο καρύδι Οδηγίες 1.Σε λεκάνη ρίχνουμε το λάδι, ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ναι γιατι αλλιως θα γινουνε ζυμη Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Συστατικά για την ζύμη * 2 ποτήρια καλαμποκέλαιο ή σπορέλαιο * 1 ποτήρι ζάχαρη όχι γεμάτο (εξω δύο δάχτυλα) * 3/4 ποτηριού χημό από φρέσκα πορτοκάλια * Ξύσμα από 2 πορτοκάλια * 7 ποτήρια αλέυρι για όλες τις χρήσεις(γύρω στο κιλό) * 1 1/2 κουταλάκι του γλυκού Baiking powder * 1 κουταλιά της σούπας σόδα μαγειρική * 1/2 ποτήρι κονιάκ * 1 κουταλιά της σούπας κανέλα και γαρύφαλο χτυπημένα Για το σιρόπι (τα βράζουμε και παίρνουμε τον αφρό) 2 ποτήρι... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
τα μελομακαρονα για να γίνουν τραγανά πρεπει το σιροπι που θα τα σιροπιάσουμε να το εχουμε φτιάξει με σκέτο μελι που θα το ζεστάνουμε λιγο να λιώσει και αν θέλουμε βαζουμε και λιγο νερο Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
οι γνωμες διιστανται...αλλοι λενε οτι στα μελομακαρονα πρεπει να τα ριξεις στο σιροπι κατευθειαν με το που βγουν απο το φουρνο αλλοι λενε οτι πρεπει να κρυωσουν και μετα τα σιροπιασεις.εγω τα βαζω κατευθειαν μετα το ξεφουρνισμα.οταν τα ψηνεις θεωρω οτι απο τη μια πλευρα κανεις νυχιες με τα δαχτυλα σου γιατι απο εκει ρουφανε το σιροπι.τωρα για το ποσο σιροπιαστα τα θες αυτο ειναι στο χερι σου Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Απο ότι εμαθα πριν λιγες μερες πρεπει να ναναι τα μελομακαρονα καυτα και το σιροπι κρυο. εγω εκανα το αντιθετο. τα βουτας στο σιροπι για 2 λεπτα και ειναι ετοιμα.δε χρειαζετε πιο πολυ να μη λασπωσουν Διαβάστε περισσότερα...
ποια ειναι η καλυτερη συνταγη για μελομακαρονα;
Απάντηση:
4 φλ. λάδι 1 φλ. ζάχαρη 1 φλ. χυμό πορτοκαλιού 1 φλ. αλυσίβα 1 φλ. καφέ κονιάκ 1 κ.γ. κανέλα 2 κ.γ. μαγειρική σόδα 1 κ.γ. ξύσμα πορτοκαλιού 2 κιλά αλεύρι Για το σιρόπι 2 φλ. μέλι 1 φλ. ζάχαρη 1 φλ. νερό Για το γαρνίρισμα 1/2 κιλό καρύδια ψιλοκοπανισμένα 1 κ.γ. κανέλα 1 κ.σ. ζάχαρη Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Καρυδοπιτα Αργυρως: Υλικά 400 γραμμ. (4 φλ. τσαγιού) χοντροκομμένη καρυδόψιχα 180 γραμμ. (2 φλ. τσαγιού) φρυγανιά1 φακελάκι μπέικιν πάουντερ1 κ.γλ. γαρίφαλο1 κ.γλ. μοσχοκάρυδο2 κ.γλ. κανέλα200 γραμμ. βούτυρο Κερκύρας170 γραμμ. (1 φλ. τσαγιού) ζάχαρη1 πορτοκάλι (ξύσμα)75 ml (½ φλ. τσαγιού) κονιάκ7 αυγά χωρισμέναΓια το σιρόπι2½ φλ. τσαγιού ζάχαρη2½ φλ. τσαγιού νερό1 βανίλια1 κ.σ. χυμός λεμόνι1/3 φλ. τσαγιού κονιάκ. Εκτελεση: Σε μπολ βάζουμε όλα τα στερεά υλικά – καρύδι, φρυγανιά, κανέλα, γα... Διαβάστε περισσότερα...
ΘΕΛΩ ΝΑ ΦΤΙΑΞΩ ΒΑΦΛΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΣΥΝΤΑΓΗ, ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΚΑΛΗ ...
Απάντηση:
ΚΣυστατικά Bγαινουν 12 βαφλες[4 τριγωνα η κατηε μια x 12] 400 γρ. αλεύρι 150 γρ. ζάχαρη 150 γρ. μαργαρίνη 600 ml γάλα 2 /3 αβγά 1.1/2 κ.γ. μπέικιν πάουντερ 1.1/2 κ.γ. βανίλια Οδηγίες Ανακατέψτε όλα τα στερεά υλικά σε ένα μπολ. Προσθέστε το γάλα και το βούτυρο λιωμένο. Ανακατέψτε καλά. Προσθέστε τα αβγά στο τέλος. Αφήστε τον χυλό να σταθεί για μισή ώρα. Ψήστε τις βάφλες σε ειδική ψηστιέρα (βαφλιέρα) και σερβίρετε με κρέμα σαντιγύ/μαρμελάδα τις αρεσκείας σας. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
που να βρεις ?? βασικα σε ολα τα σουπερμαρκετ και για καλυτερα παρε φυτικα Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ο κορμος με μπισκοτο και η μηλοπιτα. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
παντζαρι κ μπισκοτο;;περιεργο http://cookingandart-marion.blogspot.gr/2011/05/ blog-post_24.html Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Η σοκολάτα είναι μια απόλαυση με αμφιλεγόμενες επιπτώσεις στον οργανισμό μας. Ας ρίξουμε λίγο φως στο που μας κάνει καλό η σοκολάτα και που μας βλάπτει! Το κακάο ή η μαύρη σοκολάτα, κάνει καλό στο κυκλοφοριακό σύστημα. Επίσης, κάνει καλό: ενάντια στον καρκίνο, στη διέγερση του εγκεφάλου, στη πρόληψη του βήχα και σε διαταραχές που επιφέρουν διάρροια. Από την άλλη, λόγω του ότι μια σοκολάτα είναι πλούσια σε ενέργεια, διεγείρει το φαινόμενο της παχυσαρκίας στον οργανισμό μας, αν δεν αυξήσο... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Αλείφουμε με λίγο Flora Soft με βούτυρο τη φόρμα που θα χρησιμοποιήσουμε και την πασπαλίζουμε με λίγο αλεύρι ενώ παράλληλα προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180 °C. Καθαρίζουμε τα μήλα και τα κόβουμε σε λεπτές φέτες. Τα περιχύνουμε με το λιωμένο Flora Soft με βούτυρο και τα πασπαλίζουμε με τη ζάχαρη και την κανέλα. Στη συνέχεια, ρίχνουμε στο μπολ του μίξερ το Flora Soft με βούτυρο και το χτυπάμε για μερικά λεπτά για να αφρατέψει. Προσθέτουμε τη ζάχαρη και τα χτυπάμε όλα μαζί, μέχρι να ασπρίσει... Διαβάστε περισσότερα...
Είναι η πρώτη μου φορά που φτιάχνω μηλόπιτα. :3 Ελπίζω να γίνει ωραία.Τώρα είναι στον φούρνο,σε λίγα λεπτά θα είναι έτοιμη.Έχω αγχωθεί. :3 :D Λέει ότι θέλει 15-20 λεπτά να ψηθεί και έχουν περάσει τόσα λεπτά αλλά εμένα δεν μου φαίνεται να είναι έτοιμη.Θέλει λίγο ακόμα.Η ζύμη φαίνεται να έχει γίνει αλλά τα μήλα πρέπει να μαλακώσουν λίγο ακόμα...έτσι νομίζω. :/ Αλλά η ζύμη έχει γίνει..:/
Απάντηση:
Μολις ειδα τον τιτλο αλλου πηγε το μυαλο μου..κριμα.. :/ Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Εδώ http://downtimeforyou.blogspot.gr/2012/06/blog- post_06.html βρήκα κάποιες πρωτότυπες ιδέες για τούρτες (αυτή με τα smarties απλά μοιάζει τέλεια) και απόσο έχω ψαξει κατά το παρελθόν ,σχεδόν όλα τα ζαχαροπλαστεία έχουν site και έχουν μέσα φωτογραφίες από τις τούρτες που φτιάχνουν ,οπότε μπορείς να μπεις στο κάθε ζαχαροπλαστείο που σε ενδιαφέρει και να τις δεις . Και επίσης σε κάποια ζαχαροπλαστεία (σε κάποια έτσι ; όχι σε όλα) μπορείς να τους πας εσύ το σχεδιο που θα ήθελες και να σου το ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Προθερμαίνουμε το φούρνο μας στους 190ο C. Αλείφουμε με λίγο Flora Soft με βούτυρο ένα στρογγυλό αντικολλητικό ταψάκι με διάμετρο 20 εκ. και ύψος 8 εκ. και τοποθετούμε στον πάτο του μία λαδόκολλα. Ξεχωρίζουμε τους κρόκους από τα ασπράδια. Χτυπάμε στο μίξερ μας το Flora Soft με βούτυρο με τη ζάχαρη και τους κρόκους έως ότου αφρατέψουν και συμπληρώνουμε με το ξύσμα λεμονιού. Κοσκινίζουμε το αλεύρι μαζί με το μπέικιν πάουντερ σε ένα μπολ και ρίχνουμε το φιλέ αμυγδάλου. Χτυπάμε στ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Αφού -κρυώσει- το γλυκό & δέσει ρίχνεις το σιρόπι -ζεστό-. Αλλιώς θα "παπαριάσει". Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
www.e-anagennisi.gr Εδώ θα βρείς τα πάντα γύρω απο μπαχαρικά και βότανα. Διεύθυνση : http://goo.gl/maps/yzng0 Διαβάστε περισσότερα...
που εχει γινει με σπορελαιο οχι με βουτυρο κ χωρις σταφίδες
Απάντηση:
Ρώτησε τους 140 online χρήστες!
* Γράψε με λίγες λέξεις, τον τίτλο της ερώτησής σου και πάτα το κουμπί δημιουργίας νέας ερώτησης.
Προαιρετικά, μπορείς να γράψεις περισσότερες λεπτομέρειες για την ερώτησή σου στο παρακάτω πεδίο.