Σχετικές ερωτήσεις
Απάντηση: ντοματα σε ξυδι...
Απάντηση: ΥΘΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ Υ ΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ ΥΘΘΘΘΘΘΘΘΘΘ...
Απάντηση: Πωλείται στα super market και στα καταστήματα μπαχαρικών και βοτάνων. Είναι τριμένη καυτερή πιπεριά...
Απάντηση: Το χαλούμι ή χαλλούμι είναι γνωστό ευρύτερα ως κυπριακό τυρί, αν και παρασκευάζεται και παράγεται και σε άλλες περιοχές π.χ. στην Αίγυπτο. Είναι η...
Απάντηση: 105;! εγώ είμαι στην ίδια ηλικια με εσένα και είμαι 70.. κάνε γυμναστική και πήγαινε διαιτολόγο!...
Απάντηση: Κομοτινή και Ξάνθη έχουν βουβάλια αλλά δεν ξέρω πως διαθέτουν το γάλα...
Απάντηση: αν εχει, καλως..αν δεν εχει τι γινεται?...
Απάντηση: εξαρτάται από που θέλουμε να φύγει... Όλες οι μυρωδιές (σκόρδο, ψαρίλα κτλ) από το στόμα φεύγουν με ζάχαρη (ή πλύσικο βέβαια!), από τα χέρια με...
Απάντηση: ναι μπορεις ειδικα αν εχεις καταψυξη με πολυ χαμηλους βαθμους ...το κανω συχνα το εχω στους -25 και μπορω να το φαω μετα απο μηνες !!!...
Απάντηση: και τα δυο <3...
 
Αποτελέσματα αναζήτησης ερωτήσεων

ΑΠΟ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΘΡΕΨΙΝΗ

Απάντηση: historyofgreekfood.grΣταφιδινη
Απαντήσεις σε σχετικές ερωτήσεις:
Απάντηση: Η κουκιά (Ελληνικά: Κύαμος ο κοινός, Λατινικά:...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Ναι απο οτι ξερω τον αποτωξυνωνει καθε πρωι ενα...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: ΒΟΪΔΟΠΟΥΤΣΑ!!!
Απάντηση: Ο φρέσκος κόλιανδρος μοιάζει πολύ με τον μαϊντα...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: προκαλουν οι πατατες αρρωστιες?
Απάντηση: Στο κείμενο για το βούτυρο είπαμε για την φυσικ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Η πλούσια διατροφική αξία των ψαριών έγκειται σ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Ο βασιλικός πολτός είναι μία άσπρη κρεμώδης ουσ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: προστατης διατροφη
Απάντηση: ΕΝΑ -ΕΝΑ
Απάντηση: Κάθε πράμα στον καιρό του λέω γω καλύτερα..
Απάντηση: Ο λαιμός του μοσχαριού καλό για κοκκινιστά και...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: έχω ακούσει ότι η κολύμβηση βοηθάει πολύ
Απάντηση: δεν ειναι η εποχη τους αλλα και να υπαρχουν ειν...συνέχεια απάντησης

Απαντήσεις ερωτήσεων

Απάντηση:
historyofgreekfood.grΣταφιδινη Διαβάστε περισσότερα...
θαλασσινό παρόμοιο με το καλαμάρι, με χαμηλότερη τιμή αγοράς
Απάντηση:
Θράψαλο λέγεται. Διαβάστε περισσότερα...
τι ξερετε για τα κουκια?
Απάντηση:
Η κουκιά (Ελληνικά: Κύαμος ο κοινός, Λατινικά: Faba vulgaris ή Vicia faba) είναι ποώδες, ετήσιο φυτό της οικογένειας των Κυαμοειδών, του γένους Βίκος (Vicia) που καλλιεργείται για τους καρπούς του. Τα φύλλα της είναι σύνθετα πτερωτά, τα άνθη της σχηματίζουν βότρυες και μοιάζουν με αυτά της μπιζελιάς. Είναι χρώματος λευκού ή μοβ έχοντας μία χαρακτηριστική μαύρη κηλίδα σε κάθε πέταλο. Το ύψος του φυτού φτάνει το 1 μέτρο και η συγκομιδή των καρπών είναι σχετικά εύκολη αφού ο βλαστός του είναι ίσ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
αν σου ειχε απαντησει καποιος θα το εβλεπες στις ειδοποιησεις σου πανω δεξια! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ντοματα σε ξυδι Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ΥΘΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ ΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ ΥΘΘΘΘΘΘΘΘΘΘ Διαβάστε περισσότερα...
Θέλω να μάθω τί είδος είναι.και πού πωλείται.
Απάντηση:
Πωλείται στα super market και στα καταστήματα μπαχαρικών και βοτάνων. Είναι τριμένη καυτερή πιπεριά. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Το χαλούμι ή χαλλούμι είναι γνωστό ευρύτερα ως κυπριακό τυρί, αν και παρασκευάζεται και παράγεται και σε άλλες περιοχές π.χ. στην Αίγυπτο. Είναι ημίσκληρο τυρί, το οποίο κατασκευάζεται από μείγμα αγελαδινού και αιγοπρόβειου γάλακτος ή εξ ολοκλήρου από αιγοπρόβειο γάλα και μπορεί να ψηθεί στη σχάρα ή στο τηγάνι. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
105;! εγώ είμαι στην ίδια ηλικια με εσένα και είμαι 70.. κάνε γυμναστική και πήγαινε διαιτολόγο! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Κομοτινή και Ξάνθη έχουν βουβάλια αλλά δεν ξέρω πως διαθέτουν το γάλα. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
αν εχει, καλως..αν δεν εχει τι γινεται? Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
...εξαρτάται από που θέλουμε να φύγει... Όλες οι μυρωδιές (σκόρδο, ψαρίλα κτλ) από το στόμα φεύγουν με ζάχαρη (ή πλύσικο βέβαια!), από τα χέρια με χοντρό αλάτι, και από τα ρούχα,,, νικητές! Διαβάστε περισσότερα...
Μπορώ να καταψύξω ένα μαγειρεμένο φαγητό για να το φάω μετά από πολλές μέρες;
Απάντηση:
ναι μπορεις ειδικα αν εχεις καταψυξη με πολυ χαμηλους βαθμους ...το κανω συχνα το εχω στους -25 και μπορω να το φαω μετα απο μηνες !!! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Απάντηση:
Ναι απο οτι ξερω τον αποτωξυνωνει καθε πρωι ενα ποτηρι χλιαρό νερο με μισο στημένο λεμόνι πριν φας το ξερω απο διαιτολογο αυτο. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ΒΟΪΔΟΠΟΥΤΣΑ!!! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ο φρέσκος κόλιανδρος μοιάζει πολύ με τον μαϊντανό και έχει έντονη γεύση, που είναι όμως πιο ήπια όταν είναι ξερός σε μορφή σπόρων. Είναι χωνευτικός, κατάλληλος για όσους νιώθουν την ώρα της πέψης πόνους στο στομάχι και επίσης βοηθάει να φύγουν τα αέρια από την κοιλιά και το έντερο. Παλαιότερα του απέδιδαν ακόμα και αφροδισιακές ιδιότητες. Το βέβαιο είναι ότι βοηθάει πολύ στη νευρική ανορεξία και τη νευρική κόπωση. Αποτελεί καλό σπασμολυτικό και είναι ευεργετικό στους πόνους των αρθρώσεων ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
προκαλουν οι πατατες αρρωστιες? Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
1)diatrofi.dancenews.gr/meli.html 2)www.myself.gr/Article/.../39-4045.html 3)www.iatronet.gr/article.asp?art_id=3374 Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Στο κείμενο για το βούτυρο είπαμε για την φυσική αποκορύφωση του γάλατος, διαδικασία που διαρκεί τουλάχιστον 12 ώρες ή και περισσότερο ανάλογα με την ποσότητα του γάλατος που έχουμε. Το αποκορυφωμένο γάλα που το λέμε και βουτυρόγαλο είναι ήδη υπόξινο μετά απο τόσες ώρες. Σε αυτό προσθέτουμε και το γαλακτώδες υγρό που μαζέψαμε με την διαδικασία καθαρισμού του βούτυρου. Αυτό το υπόξινο σύνολο είναι ξινόγαλο που προέκυψε με φυσική διαδικασία. Μετά από ένα καλό ανακάτεμα, το μοιράζουμε σε μπου... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Η πλούσια διατροφική αξία των ψαριών έγκειται στην περιεκτικότητά τους σε πολύτιμα για τον ανθρώπινο οργανισμό συστατικά. Τα ψάρια περιέχουν αρκετά μέταλλα και βιταμίνες. Η σάρκα των αλιευμάτων και κυρίως των ψαριών, χαρακτηρίζεται κατά βάση από υψηλή (18-25%) περιεκτικότητα πρωτεϊνών μεγάλης βιολογικής σημασίας. Είναι πλούσια σε πολυακόρεστα λίπη, βιταμίνες ( Α, Β, Ε, D, και Κ ), και ανόργανα άλατα όπως το ασβέστιο, το νάτριο, το κάλιο, ο φώσφορος, ο χαλκός, ο σίδηρος, το σελήνιο, ο ψευδάργυ... Διαβάστε περισσότερα...
Τι είναι και πως φτιάχνεται ο βασιλικός πολτός;
Απάντηση:
Ο βασιλικός πολτός είναι μία άσπρη κρεμώδης ουσία, ισχυρά όξινος, με ιδιάζουσα οσμή και υπόπικρη γεύση, εξαιρετικά θρεπτική, η οποία εκκρίνεται από τους υποφαρυγγικούς αδένες των νεαρών εργατριών μελισσών. Προορίζεται για τη διατροφή όλων των προνυμφών μέχρι της ηλικίας των 3 ημερών και των ενήλικων βασιλισσών.Η ονομασία “βασιλικός πολτός” δόθηκε το 1788 από τον διάσημο Ελβετό ζωολόγο Frannois Huber και προέρχεται από το γεγονός ότι οι προνύμφες που προορίζονται να γίνουν βασίλισσες, καθώς επ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
προστατης διατροφη Διαβάστε περισσότερα...
πως καθαριζεις καστανα;
Απάντηση:
Μένω στην Ελλάδα και ψάχνω για καρύδα αλλα σε όσα μέρη εχω παει δεν εχω βρει :/ ξερετε καποιο μαγαζί (κατα προτίμηση super market) το οποιο πουλάει καρύδα?Θα προτιμούσα να μην χρειαστεί να αγορασω απο το Internet.
Απάντηση:
Κάθε πράμα στον καιρό του λέω γω καλύτερα.. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Απάντηση:
Ο λαιμός του μοσχαριού καλό για κοκκινιστά και σούπες Διαβάστε περισσότερα...
πως να χασω την περιφερια μου
Απάντηση:
έχω ακούσει ότι η κολύμβηση βοηθάει πολύ Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
δεν ειναι η εποχη τους αλλα και να υπαρχουν ειναι γεματεσ ομορνεσ Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Όχι θα είχαμε μάθει κάτι. Διαβάστε περισσότερα...
Ρώτησε τους 144 online χρήστες!
* Γράψε με λίγες λέξεις, τον τίτλο της ερώτησής σου και πάτα το κουμπί δημιουργίας νέας ερώτησης.
Προαιρετικά, μπορείς να γράψεις περισσότερες λεπτομέρειες για την ερώτησή σου στο παρακάτω πεδίο.