Σχετικές ερωτήσεις
Απάντηση: καβουροσαλατα με φρσκο καβρο κολασηηηηηηηηηηηηηη...
Απάντηση: ειμαι παραγωγος και σου λεω οτι η καλυτερη τιμη επιτραπεζιας ελιας(οχι καλαμων) ειναι το 1,20 και η χαμηλοτερη 0,50.εναι τιμες εμπορου και η διαφορ...
Απάντηση: Εσύ γιατί -δεν- τρως; Πού ξέρεις, μπορεί να είναι νοστιμότατοι & οι κανίβαλοι να είναι οι έξυπνοι της υπόθεσης τελικά! ;p...
Απάντηση: Είναι κομμάτι της σπάλας και πολύ μαλακό ειδικά αν είναι από το πάνω μέρος της σπάλας. Ξεχωρίζει από τον συνδετικό ιστό πο υπάρχει κατά μήκος στη μ...
Απάντηση: ναι και ειναι και πολύ νοστιμα, τα μαγειρευεις κανονικα οπως και τα αυγα κοτας...
Απάντηση: εχουν γαλα κορνφλειξ χυμο λουκανικο αυγα καφε κεικ...
Απάντηση: Με TIDE ή ARIEL...
Απάντηση: Η πιο διαδεδομένες σπιτικές φαγώσιμες ελιές είναι οι χονδροελιές που γίνονται στουμπιστές. Ακολουθούν των καλαμών που γίνονται χαρακωτές και ξιδάτε...
Απάντηση: Οι περισσότεροι δεν γνωρίζουν ότι τα περισσότερα δημητριακά και οι σπόροι, μπορούν να φαγωθούν ωμά με ένα απλό μούλιασμα ή προβλάστημα με νερό, κά...
Απάντηση: Που το ειδες τι αλλο λεει ?? το ταρταρ θα μπορουσε να ειναι το ταρταρικο οξυ αλλα οχι μονο !!...
 
Αποτελέσματα αναζήτησης ερωτήσεων

ΑΠΟ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΘΡΕΨΙΝΗ

Απάντηση χρήστη: Η θρεψινη ειναι μια υγειεστατη,πληρως φισικη μαρμελαδα/ζαχαρη. Ειναι η φυσικεστατη Ζαχαρη. Ειναι μια πολυ φιλτραρισμενη φυσικοτατη μαρμελαδα χωρις τις προενεργεις αυτης της Ζαχαρης, που καταστρεφη τη νεα γεαια μας. Δεν εχει υποστη θερμανση/βρασιμο για να πιξει. Το νερο εχει αφαιρεθει με φυγοκεντρηκα μεσα. Το τι μενει ειναι μια φυσικη υγειέστατη μαρμελαδα, χωρις τις αρωστιες της ζαχαρης. Καθε περιοδο αποκρεων εμεις την αγοραζαμε απο το Μπακαλικο του Κου Αθανασιου Καρναβεζου Οδος Αγιας ... Διαβάστε περισσότερα...
Απαντήσεις σε σχετικές ερωτήσεις:
Απάντηση: historyofgreekfood.grΣταφιδινη
Απάντηση: δεν ειναι η εποχη τους αλλα και να υπαρχουν ειν...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Σήμα κατατεθέν του Αυγούστου. Έχει ιδιαίτερη υφ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: αν εχει, καλως..αν δεν εχει τι γινεται?
Απάντηση: Φαγωσιμες ελιές : χαρακωνουμε καλαμων ελιές για...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: γιατι ειναι πιο υγιεινα και εχουν περισσοτερες...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: ΖΑΛΙΣΤΗΚΑ ΜΕ ΤΑ ΔΥΟ ΛΑΜΔΑ
Απάντηση: μία επιλογή είναι να τον βάλεις στο φούρνο μικρ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: τα παντα εκτος απο τα πολυ αλμυρα οπως πατατακι...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: προκαλουν οι πατατες αρρωστιες?
Απάντηση: Ναι απο οτι ξερω τον αποτωξυνωνει καθε πρωι ενα...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: γιατι ειναι ξυνο οχι χαλασμενο!!
Απάντηση: Επετεύχθη σε ηλικιωμένα ποντίκια μέσω της αύξησ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Σε ποιο θεμα? Θερμιδες ή καποιο συστατικο του π...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Έχετε αναρωτηθεί ποτέ πώς να μαγειρέψετε νόστιμ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Το ψάρι είναι μία τροφή με σημαντική διατροφική...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: ΣΕ ΑΛΕΣΜΕΝΟ ΚΑΛΑ ΜΠΟΚΑΛΕΥΡΟ ΤΟ ΠΑΣΠΑΛΙΖΕΙΣ ΟΛΟ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Το χαλούμι ή χαλλούμι είναι γνωστό ευρύτερα ως...συνέχεια απάντησης

Απαντήσεις ερωτήσεων

Απάντηση:
historyofgreekfood.grΣταφιδινη Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
δεν ειναι η εποχη τους αλλα και να υπαρχουν ειναι γεματεσ ομορνεσ Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Σήμα κατατεθέν του Αυγούστου. Έχει ιδιαίτερη υφή και γεύση, κυρίως όμως αποτελεί καλή πηγή ενέργειας. Τα σύκα περιέχουν φυτικές ίνες, κάλιο ασβέστιο, μαγνήσιο και σίδηρο, ενώ τα μαύρα σύκα είναι πλούσια σε πολυφαινόλες, αντιοξειδωτικά με αντιγηραντική δράση. Βοηθούν: -Στη δυσκοιλιότητα: Οι φυτικές ίνες που περιέχει απορροφούν ομαλά τα σάκχαρα, παρέχοντας λύση σε περιπτώσεις δυσκοιλιότητας. -Στην απώλεια βάρους: Χάρη στις φυτικές ίνες που επιβραδύνουν την πέψη, δημιουργώντας αίσθημα κορεσμ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
αν εχει, καλως..αν δεν εχει τι γινεται? Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
καβουροσαλατα με φρσκο καβρο κολασηηηηηηηηηηηηηη Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ειμαι παραγωγος και σου λεω οτι η καλυτερη τιμη επιτραπεζιας ελιας(οχι καλαμων) ειναι το 1,20 και η χαμηλοτερη 0,50.εναι τιμες εμπορου και η διαφορα στη τιμη προκυπτει απο το μεγεθος του καρπου.οσο για το που μπορει ο παραγωγος να πουλησει μονοδρομος ειναι ο χονδρεμπορος ή αν μπορει να κανει επεξεργασια τα σουπερ-μαρκετ και μικρομαγαζα(λιγο δυσκολο και με πολυ τρεξιμο αλλα εφικτο). Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Εσύ γιατί -δεν- τρως; Πού ξέρεις, μπορεί να είναι νοστιμότατοι & οι κανίβαλοι να είναι οι έξυπνοι της υπόθεσης τελικά! ;p Διαβάστε περισσότερα...
μοσχου
Απάντηση:
Είναι κομμάτι της σπάλας και πολύ μαλακό ειδικά αν είναι από το πάνω μέρος της σπάλας. Ξεχωρίζει από τον συνδετικό ιστό πο υπάρχει κατά μήκος στη μέση του. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ναι και ειναι και πολύ νοστιμα, τα μαγειρευεις κανονικα οπως και τα αυγα κοτας Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
εχουν γαλα κορνφλειξ χυμο λουκανικο αυγα καφε κεικ Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Απάντηση:
Η πιο διαδεδομένες σπιτικές φαγώσιμες ελιές είναι οι χονδροελιές που γίνονται στουμπιστές. Ακολουθούν των καλαμών που γίνονται χαρακωτές και ξιδάτες. Συγκομιδή Από τον Οκτώβριο μέχρι τον Ιανουάριο είναι κυρίως η εποχή που ωριμάζουν οι ελιές στην Ελλάδα, αναλόγως την ποικιλία τους και την περιοχή μας. Προσοχή πρέπει να δώσουμε στην συγκομιδή των βρώσιμων ελιών γιατί πρέπει να γίνετε πάντα με το χέρι, για να μην χτυπιόνται και μαυρίσουν με αποτέλεσμα να μας χαλάσουν. Μπορούμε να τις μαζ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Οι περισσότεροι δεν γνωρίζουν ότι τα περισσότερα δημητριακά και οι σπόροι, μπορούν να φαγωθούν ωμά με ένα απλό μούλιασμα ή προβλάστημα με νερό, κάτι που αφ ενός διπλασιάζει την ποσότητα της τροφής μας και αφετέρου με τη μη καταστροφή των ενζύμων και βιταμινών με το μαγείρεμα σε υψηλές θερμοκρασίες, μας παρέχουν υψηλή διατροφική αξία. Ταυτόχρονα έχουμε χαμηλή κατανάλωση ενέργειας από τον οργανισμό για την χώνευσή τους, αφού τα ένζυμα δεν έχουν καταστραφεί και η τροφή διασπάτε και απορροφιέτα... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Που το ειδες τι αλλο λεει ?? το ταρταρ θα μπορουσε να ειναι το ταρταρικο οξυ αλλα οχι μονο !! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Φαγωσιμες ελιές : χαρακωνουμε καλαμων ελιές για 8 ημέρες και τους αλλάζουμε το νερό καθημερινά , ύστερα τις αλάτιζουμε μέσα σε λαδι και ξύδι ... Και ειναι ετοιμες Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
γιατι ειναι πιο υγιεινα και εχουν περισσοτερες φυτικες ινες.επειδη ειναι καλυτερα δηλαδη!! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ΖΑΛΙΣΤΗΚΑ ΜΕ ΤΑ ΔΥΟ ΛΑΜΔΑ Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
μία επιλογή είναι να τον βάλεις στο φούρνο μικροκυμάτων... αν δεν έχεις βάλτο σε ένα κατσαρολάκι σε συγανί φωτια (για να μην καει) ... ή σαν μπενμαρι δηλαδή βάζεις σε μία κατσαρόλα νερό και μέσα σε αυτό βάζεις ένα μικρότερο κατσαρολάκι με τον πουρε Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Μήπως να το βρασεις πριν το βαλεις στο φούρνο; Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
τα παντα εκτος απο τα πολυ αλμυρα οπως πατατακια κτλ. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
προκαλουν οι πατατες αρρωστιες? Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ναι απο οτι ξερω τον αποτωξυνωνει καθε πρωι ενα ποτηρι χλιαρό νερο με μισο στημένο λεμόνι πριν φας το ξερω απο διαιτολογο αυτο. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
γιατι ειναι ξυνο οχι χαλασμενο!! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Επετεύχθη σε ηλικιωμένα ποντίκια μέσω της αύξησης ενός ενζύμου στον εγκέφαλο. Την αδύναμη μνήμη που συνοδεύει την πάροδο του χρόνου κατάφεραν να αναστρέψουν σε ποντίκια ερευνητές στη Γερμανία. Λονδίνο Η λησμονιά που συνοδεύει την πάροδο του χρόνου μπορεί να είναι αναστρέψιμη – τουλάχιστον στα ποντίκια. Ερευνητές του Πανεπιστημίου της Χαïδελβέργης κατάφεραν να επαναφέρουν την αδύναμη μνήμη ποντικών χορηγώντας τους επιπλέον ποσότητες ενός ενζύμου που «ανάβει» και «σβήνει» γονίδια στον εγκέφ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Απάντηση:
Σε ποιο θεμα? Θερμιδες ή καποιο συστατικο του πεπονιου? Και τι φρουτα εχεις σπιτι σου? Αν το θες για διαιτα και δεν εχεις πεπονι καλυτερα μην τρως τιποτα αντι να φας κατι αλλο.. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Έχετε αναρωτηθεί ποτέ πώς να μαγειρέψετε νόστιμα φαγητά χρησιμοποιώντας σκόρδο; Η δυνατή του γεύση το κάνει ιδιαίτερο και αν βάλετε πολύ, το φαγητό ή θα παραείναι πικάντικο ή πολύ απλά, θα καταστραφεί. Από την άλλη αν βάλετε πολύ λίγο, η γεύση του θα χαθεί στη συνταγή και η γεύση του φαγητού θα είναι «φτωχή». Ευτυχώς υπάρχουν μερικοί απλοί κανόνες για να εκμεταλλευτείτε στο έπακρο τις γευστικές ιδιότητες του σκόρδου. Δώστε προσοχή στη δοσολογία Αν χρησιμοποιείτε φρέσκο σκόρδο, το μυστι... Διαβάστε περισσότερα...
τι διατροφικη αξια εχουν τα ψαρια;
Απάντηση:
Το ψάρι είναι μία τροφή με σημαντική διατροφική αξία, και είναι στενά συνδεδεμένο με την ελληνική διατροφή και παράδοση. Σύμφωνα με τη Μεσογειακή ή την Κρητική διατροφή, το ψάρι είναι αναπόσπαστο κομμάτι της παραδοσιακής μας διατροφής. Στην Πυραμίδα της Υγιεινής Διατροφής, το ψάρι συστήνεται να καταναλώνεται σε ποσότητα 5-6 μικρομερίδων την εβδομάδα. Σύμφωνα με στατιστικά στοιχεία ο μέσος Έλληνας καταναλώνει σχεδόν 12 κιλά ψάρι το χρόνο. Στην ελληνική αγορά μπορούμε να βρούμε άφθονα ψάρια,... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ΣΕ ΑΛΕΣΜΕΝΟ ΚΑΛΑ ΜΠΟΚΑΛΕΥΡΟ ΤΟ ΠΑΣΠΑΛΙΖΕΙΣ ΟΛΟ (ΤΟ ΑΛΕΥΡΩΝΕΙΣ ΔΛΔ) ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΕ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΠΕΤΣΕΤΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ ΤΟ ΠΙΑΝΕΙΣ ΤΥΛΙΓΟΝΤΑΣ ΤΟ ΣΕ ΑΥΤΗ, ΚΑΙ ΜΕ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΤΟ ΤΡΑΒΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ Η ΓΛΙΤΣΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΑΜΠΟΚΑΛΕΥΡΟ ΣΤΗΝ ΠΕΤΣΕΤΑ. Ο ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΔΙΑΦΕΡΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΤΩΝ ΨΑΡΙΩΝ. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Το χαλούμι ή χαλλούμι είναι γνωστό ευρύτερα ως κυπριακό τυρί, αν και παρασκευάζεται και παράγεται και σε άλλες περιοχές π.χ. στην Αίγυπτο. Είναι ημίσκληρο τυρί, το οποίο κατασκευάζεται από μείγμα αγελαδινού και αιγοπρόβειου γάλακτος ή εξ ολοκλήρου από αιγοπρόβειο γάλα και μπορεί να ψηθεί στη σχάρα ή στο τηγάνι. Διαβάστε περισσότερα...
Ρώτησε τους 30 online χρήστες!
* Γράψε με λίγες λέξεις, τον τίτλο της ερώτησής σου και πάτα το κουμπί δημιουργίας νέας ερώτησης.
Προαιρετικά, μπορείς να γράψεις περισσότερες λεπτομέρειες για την ερώτησή σου στο παρακάτω πεδίο.