Σχετικές ερωτήσεις
Απάντηση: δυστηχως δεν πωλουνται ξεχωριστα :/ και εγω πολυ θα ηθελα να ειναι ξεχωριστα και να περνω μονο καρδιες αλλα...
Απάντηση: μμμμμ, πορτοκαλι!...
Απάντηση: 1. Με ένα μεγάλο, κοφτερό μαχαίρι σεφ, κόψτε την πλευρά του κρεμμυδιού με το κοτσάνι. 2. Βάλτε την κομμένη, επίπεδη πλευρά κάτω και κόψτε το κρεμμ...
Απάντηση: γαλα με λιγο ψωμι!!!...
Απάντηση: Θράψαλο λέγεται...
Απάντηση: Ανάλογα τι διαθέτει το κατάστημα, βάλε σοκολάτα και τριμμένο μπισκότο...
Απάντηση: το καλοκαιρι...
Απάντηση: Έχετε αναρωτηθεί ποτέ πώς να μαγειρέψετε νόστιμα φαγητά χρησιμοποιώντας σκόρδο; Η δυνατή του γεύση το κάνει ιδιαίτερο και αν βάλετε πολύ, το φαγητό...
Απάντηση: ψαρια...
Απάντηση: Τα αιθέρια έλαια γίνονται με απόσταξη του φυτού δηλαδή χρειάζεται αποστακτήρας και ειδικός εξοπλισμός. (αν ξέρεις για το τσίπουρο παρόμοια διαδικασία)...
 
Αποτελέσματα αναζήτησης ερωτήσεων

ΑΠΟ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΘΡΕΨΙΝΗ

Απάντηση χρήστη: Η θρεψινη ειναι μια υγειεστατη,πληρως φισικη μαρμελαδα/ζαχαρη. Ειναι η φυσικεστατη Ζαχαρη. Ειναι μια πολυ φιλτραρισμενη φυσικοτατη μαρμελαδα χωρις τις προενεργεις αυτης της Ζαχαρης, που καταστρεφη τη νεα γεαια μας. Δεν εχει υποστη θερμανση/βρασιμο για να πιξει. Το νερο εχει αφαιρεθει με φυγοκεντρηκα μεσα. Το τι μενει ειναι μια φυσικη υγειέστατη μαρμελαδα, χωρις τις αρωστιες της ζαχαρης. Καθε περιοδο αποκρεων εμεις την αγοραζαμε απο το Μπακαλικο του Κου Αθανασιου Καρναβεζου Οδος Αγιας ... Διαβάστε περισσότερα...
Απαντήσεις σε σχετικές ερωτήσεις:
Απάντηση: historyofgreekfood.grΣταφιδινη
Απάντηση: Πρέπει να δοθεί πυκνότητα για να απαντήσεις ακρ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: τριανταφυλλια
Απάντηση: αν εχει, καλως..αν δεν εχει τι γινεται?
Απάντηση: Η πιο διαδεδομένες σπιτικές φαγώσιμες ελιές είν...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Είναι ένα είδος αλλαντικού το οποίο είναι εξαιρ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: απολαυστικο φαγητο!
Απάντηση: μπορουμε να σας στείλουμε όπου ειστε απο την Εγ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΣΤΡΑΓΚΟΝ
Απάντηση: Ο λαιμός του μοσχαριού καλό για κοκκινιστά και...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Λαχανοτουρσί (αλμαία λαχάνων) Αφού χωριστούν τ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Δεν ξερω,φαε πεστροφα καπνιστη.
Απάντηση: εγω το βαζω στο ψηγειο μου και το σκεπαζω με χα...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: εγω καθε πρωι επειδη ειμαι αθλητρια η διατροφη...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Όχι.Καφέ σκέτο μόνο.
Απάντηση: βρες ενα τσουβαλι αλατισε της ελιες με χοντρο α...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Αρκετά συχνά θά ελεγα,μιάς καί εχω αποκλείσει τ...συνέχεια απάντησης

Απαντήσεις ερωτήσεων

Απάντηση:
historyofgreekfood.grΣταφιδινη Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Πρέπει να δοθεί πυκνότητα για να απαντήσεις ακριβώς. Είναι περίπου 1.1 λίτρα αφού το ένα λίτρο ελαιόλαδο ζυγίζει 920 γραμμάρια περίπου δηλαδή είναι ο,92 κιλά. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
τριανταφυλλια Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
αν εχει, καλως..αν δεν εχει τι γινεται? Διαβάστε περισσότερα...
Ξέρει κανείς που θα μπορούσα να βρω καρδιές από κοτόπουλα? Συνήθως πουλούνται μαζί με τα συκωτιά αλλά εγώ θέλω μόνο τις καρδιες.
Απάντηση:
δυστηχως δεν πωλουνται ξεχωριστα :/ και εγω πολυ θα ηθελα να ειναι ξεχωριστα και να περνω μονο καρδιες αλλα... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
μμμμμ, πορτοκαλι! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
1. Με ένα μεγάλο, κοφτερό μαχαίρι σεφ, κόψτε την πλευρά του κρεμμυδιού με το κοτσάνι. 2. Βάλτε την κομμένη, επίπεδη πλευρά κάτω και κόψτε το κρεμμύδι κατά μήκος στη μέση. 3. Βγάλτε τα εξωτερικά ξερά στρώματα του κρεμμυδιού. 4. Βάλτε το ένα μισό του κρεμμυδιού με τη μεγάλη επίπεδη πλευρά προς τα κάτω. Κάντε μερικές οριζόντιες κοψιές από τη μια μεριά του κρεμμυδιού μέχρι την άλλη, προσέχοντας όμως να μην φτάσετε μέχρι την άκρη (τη ρίζα του κρεμμυδιού). Ανάλογα με το πόσο μεγάλα κομμάτια θέλ... Διαβάστε περισσότερα...
Πιο είναι το καλύτερο πρωινό για άτομα που δεν έχουν πολύ χρόνο;
Απάντηση:
γαλα με λιγο ψωμι!!! Διαβάστε περισσότερα...
θαλασσινό παρόμοιο με το καλαμάρι, με χαμηλότερη τιμή αγοράς
Απάντηση:
Θράψαλο λέγεται. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ανάλογα τι διαθέτει το κατάστημα, βάλε σοκολάτα και τριμμένο μπισκότο. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Απάντηση:
Έχετε αναρωτηθεί ποτέ πώς να μαγειρέψετε νόστιμα φαγητά χρησιμοποιώντας σκόρδο; Η δυνατή του γεύση το κάνει ιδιαίτερο και αν βάλετε πολύ, το φαγητό ή θα παραείναι πικάντικο ή πολύ απλά, θα καταστραφεί. Από την άλλη αν βάλετε πολύ λίγο, η γεύση του θα χαθεί στη συνταγή και η γεύση του φαγητού θα είναι «φτωχή». Ευτυχώς υπάρχουν μερικοί απλοί κανόνες για να εκμεταλλευτείτε στο έπακρο τις γευστικές ιδιότητες του σκόρδου. Δώστε προσοχή στη δοσολογία Αν χρησιμοποιείτε φρέσκο σκόρδο, το μυστι... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Απάντηση:
Τα αιθέρια έλαια γίνονται με απόσταξη του φυτού δηλαδή χρειάζεται αποστακτήρας και ειδικός εξοπλισμός. (αν ξέρεις για το τσίπουρο παρόμοια διαδικασία) Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Η πιο διαδεδομένες σπιτικές φαγώσιμες ελιές είναι οι χονδροελιές που γίνονται στουμπιστές. Ακολουθούν των καλαμών που γίνονται χαρακωτές και ξιδάτες. Συγκομιδή Από τον Οκτώβριο μέχρι τον Ιανουάριο είναι κυρίως η εποχή που ωριμάζουν οι ελιές στην Ελλάδα, αναλόγως την ποικιλία τους και την περιοχή μας. Προσοχή πρέπει να δώσουμε στην συγκομιδή των βρώσιμων ελιών γιατί πρέπει να γίνετε πάντα με το χέρι, για να μην χτυπιόνται και μαυρίσουν με αποτέλεσμα να μας χαλάσουν. Μπορούμε να τις μαζ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Είναι ένα είδος αλλαντικού το οποίο είναι εξαιρετικά νόστιμο. Ταιριάζει πολύ ωραία με πεπόνι, ή σαλάτα. Μπορεί να το προμηθευτεί κάποιος από σούπερ μάρκετ, μπακάλικο (ψαγμένο όμως) ή από την πηγή που είναι στην Ιταλία. Ένα εξαιρετικό εγχώριο προιόν όμως, είναι το προσούτο Καρπενησίου από την εταιρεία Στρεμένος στο χωριό Προυσός Ευρυτανίας...(έτσι για να τιμάμε και τη χώρα μας...) Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
απολαυστικο φαγητο! Διαβάστε περισσότερα...
ΑΓΟΡΑ ΦΑΚΩΝ ΕΓΚΛΟΥΒΗΣ
Απάντηση:
μπορουμε να σας στείλουμε όπου ειστε απο την Εγκλουβή Λευκάδας. τηλ.6939170464 Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΣΤΡΑΓΚΟΝ Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ο λαιμός του μοσχαριού καλό για κοκκινιστά και σούπες Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
σαν το ψαρονεφρι ειναι.. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Λαχανοτουρσί (αλμαία λαχάνων) Αφού χωριστούν τα εξωτερικά φύλλα των κραμβών (λαχάνων), κόβονται κατά στενές φέτες διά πελέκεως και τοποθετούνται εντός κυλινδρικών βαρελιών, τα οποία περιείχαν πριν κρασί, ξύδι ή οινόπνευμα. Στο πυθμένα του βυτίου τίθεται ένα στρώμα αλατιού και μία στρώση λάχανου 4 έως 6 δακτύλων πάχους, επί της οποίας επιπάσσετε μία δράξ (χούφτα). Έπειτα άλλη στοίβα άλατος και λάχανων με αρωματικά μέχρι να γεμίσει το δοχείο. Από της 3ης στοιβάδας πρέπει να πιέζεται με χονδρ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Δεν ξερω,φαε πεστροφα καπνιστη. Διαβάστε περισσότερα...
τι ποσό θα πληρώσει καποιος που γραφεται σήμερα στον οαεε
Απάντηση:
ρ;ςεδρςρςερςε Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
εγω το βαζω στο ψηγειο μου και το σκεπαζω με χαρτοπεσετα, πιανει σε μενα!! Διαβάστε περισσότερα...
Δε λεω τι τρωτε για πρωινο συνηθως, αλλα τι σας αρεσει παρα πολυ γενικοτερα για πρωινο, ασχετως αν το τρωτε καθε μερα ή οχι... Εμενα το αγαπημενο μου πρωινο περιλαμβανει τοστ, με βηταμ, κασερι και σαλαμι (ή εναλλακτικα, φετες ψωμιου ψημενες, με βηταμ και αλοιφη τυριου), ενα αυγο μελατο και ενα ποτηρι κρυο γαλα! Επισης μου αρεσει πολυ η λουκανικοπιτα ή ο συνδυασμος μπουγατσας με κρεμα-τυρι-κιμα και ενα κακαο γαλατακι. Εσας;
Απάντηση:
εγω καθε πρωι επειδη ειμαι αθλητρια η διατροφη μου περιλαμβανει 1 ποτηρι γαλα και ενα φρουτο της αρεσκειας μου. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Όχι.Καφέ σκέτο μόνο. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
βρες ενα τσουβαλι αλατισε της ελιες με χοντρο αλατι και βαλτες μεσα.βαλε ενα βαρος απο επανω και μετα απο ενα χρονικο διαδτημα δοκιμασε της.οταν φυγη η πικριλα ειναι ετοιμες.εναλακτικα χρισημοποιησε πλαστικο τελαρο Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Αρκετά συχνά θά ελεγα,μιάς καί εχω αποκλείσει τό γάλα από τήν διατροφή μου. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
πλακα κανεις και νομιζα οτι μονο εγω λεω κατα σκορδο και κατα κρεμμυδι. Διαβάστε περισσότερα...
Ρώτησε τους 146 online χρήστες!
* Γράψε με λίγες λέξεις, τον τίτλο της ερώτησής σου και πάτα το κουμπί δημιουργίας νέας ερώτησης.
Προαιρετικά, μπορείς να γράψεις περισσότερες λεπτομέρειες για την ερώτησή σου στο παρακάτω πεδίο.