Σχετικές ερωτήσεις
Απάντηση: ναι, οταν ημουν εγκυος δεν ηθελα να βλεπω κρεπα, ενω κανονικα τρελαινομαι για κρεπα... κι ηθελα ταραμα παρα πολυ, ενω τωρα οχι. και καμια φορα δεν...
Απάντηση: κανε πολλυ γυμναστικη και πινε 10 παγωμενα ποτηρια νερο την ημερα...
Απάντηση: βασιλικος πολτος Ο Βασιλικός πολτός, αποτελείται κατά το 67% σε νερό, 15.5 % σε πρωτεΐνη, 12.5 % σε σάκχαρα και 4% σε λιπίδια και μεταλλικά άλ...
Απάντηση: παιφκομελο και ανθομελο...
Απάντηση: Οι περισσότεροι δεν γνωρίζουν ότι τα περισσότερα δημητριακά και οι σπόροι, μπορούν να φαγωθούν ωμά με ένα απλό μούλιασμα ή προβλάστημα με νερό, κά...
Απάντηση: Πωλείται στα super market και στα καταστήματα μπαχαρικών και βοτάνων. Είναι τριμένη καυτερή πιπεριά...
Απάντηση: οταν προσπαθεις να σταματησεις κατι... πχ αποτοξινωση στο αλκοολ,το τσιγαρο,τα ναρκωτικα... προσπαθεις να σταματησεις τη χρηση τους...
Απάντηση: τροφη, τροφιμα,...
Απάντηση: 180 βαθμοί...
Απάντηση: 1 λιτρο ποσα γραμμάρια είναι?...
 
Αποτελέσματα αναζήτησης ερωτήσεων

ΑΠΟ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΘΡΕΨΙΝΗ

Απάντηση χρήστη: Η θρεψινη ειναι μια υγειεστατη,πληρως φισικη μαρμελαδα/ζαχαρη. Ειναι η φυσικεστατη Ζαχαρη. Ειναι μια πολυ φιλτραρισμενη φυσικοτατη μαρμελαδα χωρις τις προενεργεις αυτης της Ζαχαρης, που καταστρεφη τη νεα γεαια μας. Δεν εχει υποστη θερμανση/βρασιμο για να πιξει. Το νερο εχει αφαιρεθει με φυγοκεντρηκα μεσα. Το τι μενει ειναι μια φυσικη υγειέστατη μαρμελαδα, χωρις τις αρωστιες της ζαχαρης. Καθε περιοδο αποκρεων εμεις την αγοραζαμε απο το Μπακαλικο του Κου Αθανασιου Καρναβεζου Οδος Αγιας ... Διαβάστε περισσότερα...
Απαντήσεις σε σχετικές ερωτήσεις:
Απάντηση: historyofgreekfood.grΣταφιδινη
Απάντηση: Δεν θέλω.
Απάντηση: παγωτά,πολλά παγωτά...
Απάντηση: http://greekcook.gr/syntages/ apoxiransi_frouton...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: ντοματα το λεμε στην πολη, στα χωρια το λενε το...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Τυρί κίτρινο με αρκετά λιπαρά. Λιώνει στο ψήσιμο.
Απάντηση: Η μεγίστη περιεκτικότητα των φρούτων σε νερό (...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Κανένα απο τα δύο.Δεν μου αρέσει η γεύση τους.Ε...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: εαν εχεις ειδικη μηχανη απλως βαζεις το καλαμπο...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Όχι.Καφέ σκέτο μόνο.
Απάντηση: Μαλιστα κοπελια,ειναι ζυμαρικα
Απάντηση: ρίξε μια ματιά εδώ http://www.vita.gr/html/ent...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Άνοιξε το πρώτο κατάστημα Dominos Pizza στη Θεσ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: ΥΛΙΚΑ (Για 8 άτομα) 600γρ. απλό γιαούρτι 100γ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Ειμαι απο τιν Σερβια, ενδιαφερομε για εισαγωγή...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Καλύτερα θεωρούνται τα λιπαρά ψάρια σε αντίθεση...συνέχεια απάντησης

Απαντήσεις ερωτήσεων

Απάντηση:
historyofgreekfood.grΣταφιδινη Διαβάστε περισσότερα...
http://www.otherside.gr/2010/12/ti-efage-ta- xristougenna-i-pio-ypervari-gynaika-tou-kosmou/
Απάντηση:
Απάντηση:
παγωτά,πολλά παγωτά... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Φαγητά που άλλοτε σας άρεσαν πολύ τώρα τα έχετε βαρεθεί ή κάτι που ποτέ δεν τρώγατε ξαφνικά τείνει να σας αρέσει;
Απάντηση:
ναι, οταν ημουν εγκυος δεν ηθελα να βλεπω κρεπα, ενω κανονικα τρελαινομαι για κρεπα... κι ηθελα ταραμα παρα πολυ, ενω τωρα οχι. και καμια φορα δεν τρωω σοκολατα, ενω συνηθως θελω καθε μερα. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
κανε πολλυ γυμναστικη και πινε 10 παγωμενα ποτηρια νερο την ημερα Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
βασιλικος πολτος Ο Βασιλικός πολτός, αποτελείται κατά το 67% σε νερό, 15.5 % σε πρωτεΐνη, 12.5 % σε σάκχαρα και 4% σε λιπίδια και μεταλλικά άλατα. Η πρωτεΐνη, παρέχει όλα τα απαραίτητα αμινοξέα σε επαρκείς αναλογίες. Τα σάκχαρα αποτελούνται κυρίως από φρουκτόζη και γλυκόζη σε σχετικά σταθερή αναλογία, όμοια με του μελιού. Η αναλογία λιπιδίων, είναι ένα σπουδαίο και πολύ ενδιαφέρον χαρακτηριστικό του βασιλικού πολτού. Τα λιπίδια αποτελούνται κυρίως από λιπαρά οξέα σε ασυνήθιστη και σπάνια... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
παιφκομελο και ανθομελο Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Οι περισσότεροι δεν γνωρίζουν ότι τα περισσότερα δημητριακά και οι σπόροι, μπορούν να φαγωθούν ωμά με ένα απλό μούλιασμα ή προβλάστημα με νερό, κάτι που αφ ενός διπλασιάζει την ποσότητα της τροφής μας και αφετέρου με τη μη καταστροφή των ενζύμων και βιταμινών με το μαγείρεμα σε υψηλές θερμοκρασίες, μας παρέχουν υψηλή διατροφική αξία. Ταυτόχρονα έχουμε χαμηλή κατανάλωση ενέργειας από τον οργανισμό για την χώνευσή τους, αφού τα ένζυμα δεν έχουν καταστραφεί και η τροφή διασπάτε και απορροφιέτα... Διαβάστε περισσότερα...
Θέλω να μάθω τί είδος είναι.και πού πωλείται.
Απάντηση:
Πωλείται στα super market και στα καταστήματα μπαχαρικών και βοτάνων. Είναι τριμένη καυτερή πιπεριά. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
οταν προσπαθεις να σταματησεις κατι... πχ αποτοξινωση στο αλκοολ,το τσιγαρο,τα ναρκωτικα... προσπαθεις να σταματησεις τη χρηση τους.. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
τροφη, τροφιμα, Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Απάντηση:
1 λιτρο ποσα γραμμάρια είναι? Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
http://greekcook.gr/syntages/apoxiransi_frouton !!! τσεκαρε λγ ;) Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ντοματα το λεμε στην πολη, στα χωρια το λενε τοματα! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Τυρί κίτρινο με αρκετά λιπαρά. Λιώνει στο ψήσιμο. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Η μεγίστη περιεκτικότητα των φρούτων σε νερό (79-85%), συντελεί στην φθορά αυτών, λόγου του ότι το νερό διατηρεί αραιωμένα τα διαλυτά των χυμών, οι οποίοι ούτω χρησιμεύουν ως άριστη τροφή των μικροοργανισμών των ζυμώσεων και της φθοράς. Αν η περιεκτικότητα σε νερό ελαττωθεί μέχρις 25%, τότε οι μικροοργανισμοί δεν θα δυνηθούν να εγκατασταθούν, διότι η τοιαύτη ελάττωση θα συνεπιφέρει συμπύκνωση των διαλυτών και ιδιαιτέρως του σακχάρου. Είναι δε γνωστό ότι αν η συμπύκνωσης ενός σιροπιού σακχάρ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Χονδρική σε έμπορο ή αλυσίδα Super-market και λιανική σε λαϊκές με άδεια παραγωγού. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Κανένα απο τα δύο.Δεν μου αρέσει η γεύση τους.Εσένα? Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
εαν εχεις ειδικη μηχανη απλως βαζεις το καλαμποκι στην μηχανη.Εαν εχεις φουρνο μικροκυματων βαζεις μεσα κατι ειδικες σακουλες με καλαμποκι και γινονται υπεροχο ποπ κορν.Η σε μια ζεστη κατσαρολα βαζεις μεσα καλαμποκι κλεινεις το καπακι και περιμενεις να σκασουμ ολα.Αλλα αυτο το τελευταιο εμενα δεν μου πετυχαινει. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Όχι.Καφέ σκέτο μόνο. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Απάντηση:
Μαλιστα κοπελια,ειναι ζυμαρικα Διαβάστε περισσότερα...
Ακούω και διαβάζω συχνά μια μερίδα από αυτό μια μερίδα από το άλλο. Ήθελα να μου πείτε αν ξέρετε πόσο είναι μια μερίδα. Πχ. Μια μερίδα μακαρόνια κτλ. Η μια μερίδα δημητριακά κα.
Απάντηση:
ρίξε μια ματιά εδώ http://www.vita.gr/html/ent/303/ent.6303.asp Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Άνοιξε το πρώτο κατάστημα Dominos Pizza στη Θεσσαλονίκη. Επισκεφθείτε μας στη Λεωφ. Βασ. Όλγας στο νούμερο 60! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
σαν το ψαρονεφρι ειναι.. Διαβάστε περισσότερα...
ΠΩΣ ΦΤΙΑΧΝΕΤΕ Η ΣΩΣ ΓΙΑΟΥΡΤΙΟΥ
Απάντηση:
ΥΛΙΚΑ (Για 8 άτομα) 600γρ. απλό γιαούρτι 100γρ. μαγιονέζα 2 κουταλιές της σούπας φρέσκα μυρωδικά ψιλοκομμένα με ψαλίδι (μαϊντανός, εστραγκόν, σχοινόπρασσο ή αλλιώς chives) 1 μετρίου μεγέθους ντομάτα, ξεφλουδισμένη, χωρίς σπόρους και κομμένη σε κυβάκια μια πρέζα πιπέρι καγιέν ή 4 σταγόνες ταμπάσκο αλάτι ΕΚΤΕΛΕΣΗ Απλώς αμναμείξτε όλα τα υλικά μαζί και η σάλτσας σας είναι έτοιμη για σερβίρισμα! Tip: - Το ψαλίδισμα αποτρέπει από το να βγουν οι χυμοί από τα μυρωδικά, κάτι που συμβαίνε... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ειμαι απο τιν Σερβια, ενδιαφερομε για εισαγωγή. Στιλτε μου email με τα προιοντα και τις τιμες aaaleksandra11@gmail.com, μβορουμε επισεις να επικινονισουμε τηλεφονικα. Με εκτημιση, Αλεξσανδρα Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Καλύτερα θεωρούνται τα λιπαρά ψάρια σε αντίθεση με τα κρέατα που εκεί προτιμάμε τα μη λιπαρά και αυτό γιατί τα ω-3 λιπαρά οξέα που περιέχουν τα ψάρια είναι όπως προαναφέραμε πολύ ωφέλιμα. Τέτοια ψάρια είναι ο τόνος, η σαρδέλα, το σκουμπρί, ο κολιός , ο σολωμός, η ρέγκα, ο γαύρος , το χέλι και η πέστροφα. Διαβάστε περισσότερα...
Ρώτησε τους 140 online χρήστες!
* Γράψε με λίγες λέξεις, τον τίτλο της ερώτησής σου και πάτα το κουμπί δημιουργίας νέας ερώτησης.
Προαιρετικά, μπορείς να γράψεις περισσότερες λεπτομέρειες για την ερώτησή σου στο παρακάτω πεδίο.